U Velezu, ima neki nastup za a-tim. Nista specijalno. Prije toga bio u oml. selekcijama Slobode i Sarajeva. Mozda neki Velezovac moze nesto vise reci o njemu. Nije bio odavno ni na spisku juniorske selekcije, iako ovi trenutni napadaci meda ne mogu..
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
@igrajlopte 🐦
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Hajdarević je bio ogroman talenat u kadetskom uzrastu, ne znam gdje se izgubio u međuvremenu. Doduše, tehnički je još junior, ne kasni on nigdje.
Kvakić na posudbi u austrijskom drugoligašu. Kakav kretenski transfer u Ukrajinu... Nešto slično kao Mahmić i transfer u Muru, budaletine koje ne shvataju značaj kontinuiteta igranja.
Kvakić na posudbi u austrijskom drugoligašu. Kakav kretenski transfer u Ukrajinu... Nešto slično kao Mahmić i transfer u Muru, budaletine koje ne shvataju značaj kontinuiteta igranja.
- ASD
- Kontakt:
Mahmić je imao dugo problema s registracijom. Nije do njega.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑02 feb 2022, 10:42Hajdarević je bio ogroman talenat u kadetskom uzrastu, ne znam gdje se izgubio u međuvremenu. Doduše, tehnički je još junior, ne kasni on nigdje.
Kvakić realno i nije neki talenat. Iako je jedan forumaš koji ga nikad nije gledao kao i većinu drugih igrača o kojima piše ovdje svaki dan smarao kako treba biti standardan u mladoj repci.
U19 igrala bez Muharemovića,Kapetanovića,Jušića,Šukilovića,Trake,Krdžalića,Mehmedovića,Kulašina,Čuića,Kahvića,Bristrića
Zadnja izmjena: Bihac1919, dana/u 02 feb 2022, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Niko da spomene dva sjajna transfera Starcevicevih napadacki lavova Zubanovica i Drlju..
Zuban u Biljeu (2. SLO)
Drljo u Szentlorincu (2. HUN)

Zuban u Biljeu (2. SLO)
Drljo u Szentlorincu (2. HUN)
@igrajlopte 🐦
- ASD
- Kontakt:
Zubanović je najbeskorisniji igrač kojeg sam gledao u našoj Premijer ligi.
Svaka čast ocu kad je uspio i ove uvjeriti da mu je sin igrač.
Svaka čast ocu kad je uspio i ove uvjeriti da mu je sin igrač.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Pa šta hoćete od ovih slabijih kad nam najveći potencijal i budući kapiten završi u ekipi koja se bori za opstanak u Francuskoj.
Admir Bristric na posudbi u H dragovoljcu,jest naj losija ekipa u hrvatskoj ligi ali je bitno da skuplja minutazu na seniorskom nivou.Dosta dobru statistiku je imao u juniorima Rijeke pa nek tako nastavi i u dragovoljcu 
- ASD
- Kontakt:
Dobar transfer.
Momak je još junior.
Oni sigurno ispadaju iz lige pa bi trebao dobiti šansu tu.
- ASD
- Kontakt:
Iskreno. Bristrić je talenat. Mogao bi on uspjeti u fudbalu. Biti dobar napadač.
Onaj Hajdarević što je otišao u Francusku me nikada nije dojmio. Otac mu je glavonja u SDA stranci i pretpostavljam da su menadžerske veze radile.
Ne vjerujem da će se probiti. Mala je vjerovatnoća za tim.
Ne znam da li je istina da mu he Husara menadžer?
Onaj Hajdarević što je otišao u Francusku me nikada nije dojmio. Otac mu je glavonja u SDA stranci i pretpostavljam da su menadžerske veze radile.
Nije istina
Dobar je Bistric a mislim da mu je mentor ili menađer Jurica Vranjes tako da ako se pokaze na seniorskom nivou ovaj bi mu mogao srediti solidan klub u bundesligi s obzirom da je dugo ugrao tamo.Ali polaka nek sve ide svojim tokom
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma bio je Dženit dobar u kadetima Sarajeva, definitivno nije zalutao tu.ASD je napisao/la: ↑02 feb 2022, 20:19Iskreno. Bristrić je talenat. Mogao bi on uspjeti u fudbalu. Biti dobar napadač.
15min 0-0
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Muharemovic i danas sa prvim timom Juventusa.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
@igrajlopte 🐦
- ASD
- Kontakt:
Mirza Hasanbegović u Kallithei, grčka druga liga.
U Gorici (slo druga liga se nije baš naigrao)
U Gorici (slo druga liga se nije baš naigrao)
Trenutno korisnika/ca: 313, Bordo10, Confiance, HariTz, MiranGlasnic, MostarNeretva, Proximic, random11, soccerfan i 61 gost.