FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- amel10071988
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Vidi se koliko Shaciriju treba ucenja i iskustva,uvijk kad treba da uposli igrača,on kasni 
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Ovo je vec nova tri boda, pogledajte koliko se Werder povukao, ali uopste ne napada. Mislim da su oni vec potpisali kapitulaciju.
Mislim da nakon 45.minuta svi vidite da Robben nista nije izgubio na formi te da je i dalje fenomenalan igrac!!!
Mislim da nakon 45.minuta svi vidite da Robben nista nije izgubio na formi te da je i dalje fenomenalan igrac!!!
Stern des Südens
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Crveni karton, uvalit jos 2 komada, i to je to. Idemo dalje, cekamo Dortmund u srijedu.
Gdje su sad oni sto su govorili da je Martinez propali transfer?
- supermario
- Kontakt:
smijesno pricati kako lagano zabijamo golove
Iako trenutna nasa igra uopste ne pruza mnogo sansi, ovo sto smo dali bilo je iz prekida, i ona jedna izradjena akcija kod prvog gola. Mora se stvarati malo vise prilika kad ovako protivnik ceka na svojoj polovici... Po meni jako fali Kroos, Shaqiri se ne snalazi na njegovoj poziciji 
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kako Gomez pada
Werder dobar u prvih 20 minuta, a onda im Bayern prelako daje 2 gola. Jednostavno stice se utisak da Bayern moze dati gol kad zeli. Imali su jos par prilika ali su petljali. Crveni i faul prestrogi na kraju poluvremena. Gomez je vec izgubio loptu prilikom starta Prodla.
Werder dobar u prvih 20 minuta, a onda im Bayern prelako daje 2 gola. Jednostavno stice se utisak da Bayern moze dati gol kad zeli. Imali su jos par prilika ali su petljali. Crveni i faul prestrogi na kraju poluvremena. Gomez je vec izgubio loptu prilikom starta Prodla.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Robben!

Danas je fenomenalan, nema gdje ga nema a uz to je upisao gol i asistenciju.
Reko bi se savrsena partija, ali ja zelim jos.
Crveni karton je opravdan iako sam start nije za ranije slanje pod tus ali s obzirom da je Prodl bio zadnji igrac crveni je bio neizbjezan.
Igramo onoliko koliko je dovoljno, bez previse srljanja.
Vodstvo imamo a evo i igraca vise, kud ces bolje.

Danas je fenomenalan, nema gdje ga nema a uz to je upisao gol i asistenciju.
Reko bi se savrsena partija, ali ja zelim jos.
Crveni karton je opravdan iako sam start nije za ranije slanje pod tus ali s obzirom da je Prodl bio zadnji igrac crveni je bio neizbjezan.
Igramo onoliko koliko je dovoljno, bez previse srljanja.
Vodstvo imamo a evo i igraca vise, kud ces bolje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Igra se pod ručnom ali to je dovoljno za vodstvo, Werder maltene samo pokušava da primi što manje golova a to će im biti teško u drugom pol sa igračem manje btw crveni je potpuno zaslužen Prodl je bio zadnji igrač odbrane.
Robben sjajno povukao akciju kod prvog gola i na kraju je i realizirao može se reći ukrao je pogodak Riberyu.
Martinez rutinski za 2:0.
Robben sjajno povukao akciju kod prvog gola i na kraju je i realizirao može se reći ukrao je pogodak Riberyu.
Martinez rutinski za 2:0.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 23 feb 2013, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- supermario
- Kontakt:
Potpis i da jos kazem da i Ribery petlja dole po strani, uvlaci se medju trojicu i gubi loptu....Bundesliga je napisao/la:ednostavno stice se utisak da Bayern moze dati gol kad zeli. Imali su jos par prilika ali su petljali.
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nije do njega, jednostavno uvijek su tri igraca oko njega. Werder previse paznje posvecuje njemu, a Robbena su ostavili da se sece po desnoj strani. Nesto slicno sto je Arsenal uradio.supermario je napisao/la:Potpis i da jos kazem da i Ribery petlja dole po strani, uvlaci se medju trojicu i gubi loptu....
Niko nije govorio da je propali transfer vec da mora mnogo bolje igrati za igraca koji je placen 40 milki. Danas je s Gustavom odlican i postigao je gol zasluzeno. Inace kad vec pominjem Gustava tu s Martinezom je gotovo dobio svaki duel.edotabako je napisao/la:dje su sad oni sto su govorili da je Martinez propali transfer?
I am not yet born; O hear me.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
3-0, autogol.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
4-0, Gomez.
- IronmanFCB
- Kontakt:
4-0 Robben.Il je Gomez (na bayovoj stranici pise TOR,ROBBEN,4-0,pa onda isto to ali samo GOMEZ.NYKnicks Fan je napisao/la:3-0, autogol.
Koje demoliranje,ovako se igra utakmica.
Zadnja izmjena: IronmanFCB, dana/u 23 feb 2013, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
@Citizen
- amel10071988
- Kontakt:
Umalo da se ponovi Old traford 
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
**** ege, 4-1...
- IronmanFCB
- Kontakt:
Kakav je Gomez,bez obzira na pogodak? Kretanje,sudjelovanje u igri...?
@Citizen
- amel10071988
- Kontakt:
ma panj ko panjIronmanFCB je napisao/la:Kakav je Gomez,bez obzira na pogodak? Kretanje,sudjelovanje u igri...?
Rutinski.Al opet 4-1 nakon 60 minuta je brutalno 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Petarda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.