Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa kako kad smo ga prodali ? Sad na njemu je sto se nije nametnuo ,jel.Ili bolje receno "fula" tih istih sto su ga kupili.feniksptica je napisao/la: ↑14 dec 2020, 14:32Povratak Mujakica smatram kao ''poraz'' za nas klub iz vise razloga. Glavni je da ne mozemo jednog takvog igraca prodati i formirati da se nametne u jednoj belgijskoj ligi.
Ima pravo, kao i ja i svako, jer takvi to zaslužuju. Niko normalan neće dobiti takvu uvredu. To su isti oni likovi što Vinka nazivaju 'četnikom', igračima psuju mrtve i familije na poluvremenu nakon što je rezultat 0-0 i što izlete iz rupa nakon nekog remija ili lošije igre. Nakon poraza ne mogu, jer ih nema.Rahma je napisao/la: ↑14 dec 2020, 14:25Eto neka ste vi najpametniji, @skoro super si momak, ali otkud ti pravo da nekoga nazivas retardom? Skontajte da nekog zaboli **** za vasim avatarom, problem je u tome sto trujete ovu temu sa vasim prepucavanjima, @Nobel laze, ko je sinoc poceo temu? Morto je brzo reagovao i svaka mu cast na tome. Ne zelim kao navijac Sarajeva ovdje citati o nekome ko nema veze sa klubom, izvolite dio gdje mozete pisati o tome, viewtopic.php?f=2&t=540&start=96400 i **** jednom zasvagda s tom temom.
Edin Dzeko ?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 14:57I ja sam evo sad od druga cuo da dolazi fkt kapitalac taj. Igrao je u Bundesligi, Premier ligi i trenutno je u Seriji A. Veliko pojacanje fakat.
Joj jarane, ko da si u Brazzersu radio, kad ga slozis oci im ispadnu
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, EastMadness, MSOZ101, N3R3D, Rodman, Sinfoc1986, Tatamata1946 i 75 gostiju.