Pa Celticsi su i ubacili Brooklynov pick ocigledno iz razloga sto IT nije spreman... Ovako postaje cisto ucjenjivanje od strane Cavsa, ali i treba ih guliti kad nisu imali ni trunke lojalnosti prema ThomasuTracy3McGrady je napisao/la:****: After Isaiah Thomas physical, Cavs plan to seek additional asset to complete Kyrie Irving deal w/ Celtics. https://t.co/NaOrehTTgT
Penny Hardaway #1
2017/18 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: 2017/18 NBA Pre-season
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ovo je dokaz da su Kyrieu suđeni Spursi. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Pa Celticsi su i ubacili Brooklynov pick ocigledno iz razloga sto IT nije spreman... Ovako postaje cisto ucjenjivanje od strane Cavsa, ali i treba ih guliti kad nisu imali ni trunke lojalnosti prema ThomasuTracy3McGrady je napisao/la:****: After Isaiah Thomas physical, Cavs plan to seek additional asset to complete Kyrie Irving deal w/ Celtics. https://t.co/NaOrehTTgT
Penny Hardaway #1
neka dadnu jos jedan pick
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Adrian Wojnarowski @WojVerticalNBA Aug 26
****: Despite the disappointing physical, Isaiah Thomas will still be headed to Cleveland. The Cavs are exploring their rehab options.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Izvini,gdje si ovo nasao?Vjerovatno mi je promaklo,ali upravo pregledah Wojov twitter nalog i nigdje nisam vidio da je ovo postao.rio_Ferdy88 je napisao/la:Adrian Wojnarowski @WojVerticalNBA Aug 26
****: Despite the disappointing physical, Isaiah Thomas will still be headed to Cleveland. The Cavs are exploring their rehab options.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Lazni racun, Woj-ov twitter handle je @wojespnNEZALAGANJE je napisao/la:Izvini,gdje si ovo nasao?Vjerovatno mi je promaklo,ali upravo pregledah Wojov twitter nalog i nigdje nisam vidio da je ovo postao.rio_Ferdy88 je napisao/la:Adrian Wojnarowski @WojVerticalNBA Aug 26
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
fejk, @WojVerticalNBA nije vise njegov twitter handleNEZALAGANJE je napisao/la:Izvini,gdje si ovo nasao?Vjerovatno mi je promaklo,ali upravo pregledah Wojov twitter nalog i nigdje nisam vidio da je ovo postao.rio_Ferdy88 je napisao/la:Adrian Wojnarowski @WojVerticalNBA Aug 26
@wojespn koristi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
https://twitter.com/WojVerticalNBA
Ovaj mu stoji na yahoo, na njemu sam našao. Onda su i oni nasjeli na taj račun
Ovaj mu stoji na yahoo, na njemu sam našao. Onda su i oni nasjeli na taj račun
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zato i postavih ovo.Nejasno mi bi.
Znaci i dalje je status quo.
Znaci i dalje je status quo.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kakav idiot[Townsend] Nerlens Noel's mother Dorcina on the QO: "They're not giving him much money for four years. He told me he was asking for about $22M a year, but Dallas refused...He told me, 'If Dallas gives me $20M, I'm going to be there because they love me there. I said, 'Yeah, I love it there, too.'"
Hahahahahahahah sada dobija 4mio p.a. jer misli da ce u iducoj free agency imat svoj pay dayFk_zeljo_1921 je napisao/la:Kakav idiot[Townsend] Nerlens Noel's mother Dorcina on the QO: "They're not giving him much money for four years. He told me he was asking for about $22M a year, but Dallas refused...He told me, 'If Dallas gives me $20M, I'm going to be there because they love me there. I said, 'Yeah, I love it there, too.'"
Adrian Wojnarowski @wojespn
New Orleans forward Solomon Hill underwent surgery to repair torn hamstring and could miss much of regular season, league **** tell ESPN.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- IlCapitano
- Kontakt:
Kako usranu sreću imaju ljudi...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
DzoniInglis
- Kontakt:
A šta znaš mogao bi malac biti bolji od DeAndre-a. Sve uslove za to ima plus bruku prostora za igru iduće godine u Mavsima koji idu prema lutriji plus će ginuti na terenu kako bi zaradio taj novi ugovor. Neka ostane zdrav i ima u šaci minimalno 15 m po sezoni čak i da je odigra na prosječnom nivou. Ukoliko opravda potencijal ide lagano po 20m+ ugovor.Volvic je napisao/la:Hahahahahahahah sada dobija 4mio p.a. jer misli da ce u iducoj free agency imat svoj pay dayFk_zeljo_1921 je napisao/la:Kakav idiot[Townsend] Nerlens Noel's mother Dorcina on the QO: "They're not giving him much money for four years. He told me he was asking for about $22M a year, but Dallas refused...He told me, 'If Dallas gives me $20M, I'm going to be there because they love me there. I said, 'Yeah, I love it there, too.'"![]()
![]()
![]()
Re: RE: Re: 2017/18 NBA Pre-season
Ma teško da će tako lahko dobiti 20+, većina ekipa se u prošlom da periodu dobro zayebala, sad su ko malo oprezniji bili, ali opet dosta ih ima zaključan SC, mora imati baš bas fantastičnu sezonu pa da neko odluci tolike pare dati po meniDzoniInglis je napisao/la:A šta znaš mogao bi malac biti bolji od DeAndre-a. Sve uslove za to ima plus bruku prostora za igru iduće godine u Mavsima koji idu prema lutriji plus će ginuti na terenu kako bi zaradio taj novi ugovor. Neka ostane zdrav i ima u šaci minimalno 15 m po sezoni čak i da je odigra na prosječnom nivou. Ukoliko opravda potencijal ide lagano po 20m+ ugovor.Volvic je napisao/la:Hahahahahahahah sada dobija 4mio p.a. jer misli da ce u iducoj free agency imat svoj pay dayFk_zeljo_1921 je napisao/la: Kakav idiot![]()
![]()
![]()
Glupan je odbio sasvim dobar ugovor, ali eto opet sa druge strane to je nba da i 25 dobije nije toliko iznenađenje
cavsi traze jos tatuma ili browna u trejdu
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma zasto birati, odma obojicu neka traze.Torres_9 je napisao/la:cavsi traze jos tatuma ili browna u trejdu
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Noel je odbio 17m na cetri godine. znaci treba iduce ljeto da dobije 22m na 3 da bi imo isti cash. mali dao svom agentu nogu i sada igra za sicu a svi znamo da je vise kod doktora nega na parketu.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jos mu je ugovor ponudio Dallas, a tamo nema tzv. income tax... Tako teoretski ako bi mu npr. Kingsi ponudili sljedece godine ugovor 12.3% place bi otpalo na taj porez. A niko mu nece ponuditi 22 miliona, jer ce situacija s cap-om bit jos gora nego ove godine, organizacije ce imati jos manje fleksibilnosti prilikom potpisivanja free agenta, a vidjeli smo kako je prosla ova transfer sezona, niko mu nije ponudio ni priblizno sto je trazio (osim Dallasa). Sve u svemu, lose je savjetnike odabrao u svom životu, koji će ga skupo koštati kasnije nažalost..Volvic je napisao/la:Noel je odbio 17m na cetri godine. znaci treba iduce ljeto da dobije 22m na 3 da bi imo isti cash. mali dao svom agentu nogu i sada igra za sicu a svi znamo da je vise kod doktora nega na parketu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.