Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Kako bi izgledao Facebook 1939.? "Nije Hitler cvijeće, ali ni Poljaci nisu savršeni"

Kompletan ukrajinski otpor me bas iznenadio, ruska nesposobnost jos vise ali mi je ovo sto im se desava s avionima potpuno nadrealno
svaki dan gubiti po 1-2 aviona u vrijednosti miliona dolara je cisto ludilo

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kakvo je stanje s drugim zemljama il samo nama pristizu euforci?JuventinoVero je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:05pripadnicima četa koje će uskoro biti raspoređene, broj EUFOR-ovih pripadnika stacioniranih u BiH bit će oko 1.100. To osoblje će doći iz Austrije, Bugarske, Rumunije i Slovačke.
Evo i potvrde sto sam pisao danas
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
De izguglaj sta je eufor ziv i zdrav bio.soxx je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:12Kakvo je stanje s drugim zemljama il samo nama pristizu euforci?JuventinoVero je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:05pripadnicima četa koje će uskoro biti raspoređene, broj EUFOR-ovih pripadnika stacioniranih u BiH bit će oko 1.100. To osoblje će doći iz Austrije, Bugarske, Rumunije i Slovačke.
Kajzer10 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:16De izguglaj sta je eufor ziv i zdrav bio.soxx je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:12Kakvo je stanje s drugim zemljama il samo nama pristizu euforci?JuventinoVero je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:05
pripadnicima četa koje će uskoro biti raspoređene, broj EUFOR-ovih pripadnika stacioniranih u BiH bit će oko 1.100. To osoblje će doći iz Austrije, Bugarske, Rumunije i Slovačke.

Imaju li oni uopste funkcionalnih aerodroma za te letove

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zapad vjerovatno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Halali. Zamjeni rijec euforci s natom il vojskom. Pojacavul se druge zemlje u regiji uglavnom to me zanima?Kajzer10 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:16De izguglaj sta je eufor ziv i zdrav bio.soxx je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:12Kakvo je stanje s drugim zemljama il samo nama pristizu euforci?JuventinoVero je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:05
pripadnicima četa koje će uskoro biti raspoređene, broj EUFOR-ovih pripadnika stacioniranih u BiH bit će oko 1.100. To osoblje će doći iz Austrije, Bugarske, Rumunije i Slovačke.
Jel najednom dolaze Ili dolaze cesto tako, samo je sad vise propraceno zbog situacije? Pitam
- Marsal
- Kontakt:
Ovo je maksuz tura dodatnih 500 vojnika zbog "pogoršane sigurnosne situacije" u BiH i nakon što se rasporede biće smješteni u povratnička mjesta.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma najavljeni su oni ima par sedmica
nE tReBa KaZnJaVaTi SpOrTiStE
OnI nIsU kRiVi
OnI nIsU kRiVi
Ma mi gruzija i modlavija smo haman udarne tacke. Tu putin ima svoje ljude i moze ih napalit da naprave belaje da se situacija malo rasiri i destabilizuje te da malo manje se svi orijentisu na ukrajinu.
No ja ne vidim problem, rusi ne mogu doci do nas a mi cemo lahko protiv dode i njegovih pulena ako bi doslo do necega.
Nadat je se ipak miru. Nabijem ih sve na qrac koji salju nevine ljude u smrt
Cekaj, Trump je stvarno izjavio ovo za napad avionima na Rusiju? 

Lik je pitao saradnike zasto ne bace bombu na uragan

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Tristan
- Kontakt:

Neka prepiska izmedju Ukrajinaca.
Navodi se, izmedju ostalog, da je izgubljeno 40% teritorija i da je unisteno 75% vojnog potencijala Oruzanih snaga Ukrajine.
Zadnja izmjena: Tristan, dana/u 06 mar 2022, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Logično pitanje. Vidiš, kako se toga niko prije nije sjetio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Strani mediji napuštaju Rusiju jer nemaju povjerenja u rusku vlast, ne žele da im ona sudi je li njihovo izvještavanje istinito. Za rusku vlast je laž i da je izvršena invazija na Ukrajinu, prihvatljivo je jedino nazivati je specijalnom vojnom operacijom.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, StevieG8 i 8 gostiju.