Chelsea je doveo dosta vrlo dobrih igrača, ali treba vremena da se to uigra, ne mislim da mogu biti opasni u LP ove sezone. Možda ih i Dortmund već sad izbaci.
Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Champions League 2022/2023
Tata Jasmin prije pocetka mecaJasminAgic je napisao/la: ↑21 feb 2023, 20:56Loserpool ce se jos jednom naguziti Realu, sve su prilike
Luzerpulovci se jednostavno svaki put naguze i samo cekaju koliko ce im Realovci puta zabiti. Strasno kakvi kompleksi
Ko je onaj genije sto je prije par mjeseci izjavio da je Henderson bolji igrac od Modrica 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Šta kažu na Liverpoolovom pdfu da ga Bajcetic (who)? poyebee

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Shategabri
- Kontakt:
Liverpool je ok ekipa.
Izvinjavam se zbog sinoćnjeg bezobrazluka navijačima istog na ovom forumu u ime Vinicijusa, Benzeme i ostale kompanije RM.
Izvinjavam se zbog sinoćnjeg bezobrazluka navijačima istog na ovom forumu u ime Vinicijusa, Benzeme i ostale kompanije RM.
Koševo Zapad
Trpaj Engleze, NBA liga, wahahahahah.Shategabri je napisao/la: ↑22 feb 2023, 08:01Liverpool je ok ekipa.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Vinicius je monstrum, Real classic.Njihovo tekmicenje.Nije vazna forma , u LP su druga ekipa.Jednostavno znaju igrati ove utakmice.zabiti 5 na Anfieldu , svaka cast!
NLB 0/3 za sad. Sa zdravim Nkunkuom i Olmom 0/4.denimen99 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 08:33Trpaj Engleze, NBA liga, wahahahahah.Shategabri je napisao/la: ↑22 feb 2023, 08:01Liverpool je ok ekipa.
-
- Kontakt:
večeras Gvardiol protiv Guardiole
Kako bi bilo dobro da Razenbalsport Lajpcig poder ćelavog narkomana i prevarante iz Manchestera.
Remember, remember the 5th of November.
Ozbirom da je Bajcetic sa Liverpoolom jednom dobio naftasku prciju, ocekujem da to isto uradi i jos jedan Srbin Gvardiol.

Ἀπόλλων 🏹
Ne kontam samo zašto u ljepotama Lige Prvaka ti potenciraš taj nacionalizam? Šta sada? Trebamo ovdje da sa tobom ili protiv tebe razglabamo odakle je Joško?
Pa evo onda, libo nas tuki odakle je momak, bitno je da dobro igra i da je u fokusu. Idi liječi se.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Naravno da vas libo tuki kad Bosna nije nikad iznjedrila talente kao sto su Luka, Stefan, Dusan ili Josko. Sve sami Srbidenimen99 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 10:59Ne kontam samo zašto u ljepotama Lige Prvaka ti potenciraš taj nacionalizam? Šta sada? Trebamo ovdje da sa tobom ili protiv tebe razglabamo odakle je Joško?
Pa evo onda, libo nas tuki odakle je momak, bitno je da dobro igra i da je u fokusu. Idi liječi se.

Ἀπόλλων 🏹
Pa i sestra ti je srpkinja, pa niko o tome ovdje ne raspravlja. Uživaj u nogometu jado.Lesin4r je napisao/la: ↑22 feb 2023, 11:01Naravno da vas libo tuki kad Bosna nije nikad iznjedrila talente kao sto su Luka, Stefan, Dusan ili Josko. Sve sami Srbidenimen99 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 10:59Ne kontam samo zašto u ljepotama Lige Prvaka ti potenciraš taj nacionalizam? Šta sada? Trebamo ovdje da sa tobom ili protiv tebe razglabamo odakle je Joško?
Pa evo onda, libo nas tuki odakle je momak, bitno je da dobro igra i da je u fokusu. Idi liječi se.![]()
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Da si mi blize rado bih ti zvalje razvalio.denimen99 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 11:06Pa i sestra ti je srpkinja, pa niko o tome ovdje ne raspravlja. Uživaj u nogometu jado.Lesin4r je napisao/la: ↑22 feb 2023, 11:01Naravno da vas libo tuki kad Bosna nije nikad iznjedrila talente kao sto su Luka, Stefan, Dusan ili Josko. Sve sami Srbidenimen99 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 10:59
Ne kontam samo zašto u ljepotama Lige Prvaka ti potenciraš taj nacionalizam? Šta sada? Trebamo ovdje da sa tobom ili protiv tebe razglabamo odakle je Joško?
Pa evo onda, libo nas tuki odakle je momak, bitno je da dobro igra i da je u fokusu. Idi liječi se.![]()

Ἀπόλλων 🏹
Ih, da mi je marku za svako šaketanje koje sam na internetu dobio.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- wadethegreat
- Kontakt:
Ovaj Apolon lesinar jos pise
Nakon juce kontam malo ce odmoriti.
Oj majko opet me napao smijeh frajer sam sebi salje kitu u pp
.
Cetnik i lesinar oboje poznato po bjezaniji sad mi je sve jasno sto je ovolika ckapi

Oj majko opet me napao smijeh frajer sam sebi salje kitu u pp

Cetnik i lesinar oboje poznato po bjezaniji sad mi je sve jasno sto je ovolika ckapi

To mu je coping mehanizam, shvatio je koliki je klaun ispo i sad samo nastavlja jer ako prestane, priznaje porazwadethegreat je napisao/la: ↑22 feb 2023, 11:20Ovaj Apolon lesinar jos pise![]()
Oj majko opet me napao smijeh frajer sam sebi salje kitu u pp.
Cetnik i lesinar oboje poznato po bjezaniji sad mi je sve jasno sto je ovolika ckapi![]()

Ali kakav autogol

naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.