Safet Sušić - Pape

SemPer_fi
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la SemPer_fi » 19 jul 2010, 16:41

avenija je napisao/la:Susicu odlazi nemoj da kazne moram placat kad te budem po bilinom polju ganjao kad prvi put dovedes reprezentaciju .....Nema niceg jel ? Papane nema Bosne jel ako nas suspenduju ?
Nmeozes ga ganjati s kompjutera prvo treba otici na tekmu...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jul 2010, 16:41

Cuj Safeta odlazim ako dodjele suspenzija,veliki strucnjak pa ce me zabrinut njegov odlazak :lol: ni da se oglasi protiv saveza nit ista,on isto pussy jedva 3 rijeci rekao.Bolje da nisi ni dolazio,kad nemozes stati uz repku kad je najteze.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 19 jul 2010, 16:44

harry_90 je napisao/la:Cuj Safeta odlazim ako dodjele suspenzija,veliki strucnjak pa ce me zabrinut njegov odlazak :lol: ni da se oglasi protiv saveza nit ista,on isto pussy jedva 3 rijeci rekao.Bolje da nisi ni dolazio,kad nemozes stati uz repku kad je najteze.
jesi it procitao intervju??????'
"Neke stvari me ovdje već dugo vremena iritiraju, a najviše sam razočaran u članove Predsjedništva. Prvo Čolaković. Šta da mislim o čovjeku koji je na prvom našem sastanku obasuo drvlje i kamenje na bivšeg selektora. Šta će onda pričati o meni? To je čovjek koji dovodi u sumnju poštenje igrača i za njega nemam dostojne riječi. Onda Čeko. To je običan pijun kojim svako može manipulirati. On nakon Skupštine nije u stanju dati komentar. I na kraju Iljo Dominiković. Govori da je bio za usvajanje Statuta, a skoro svi delegati iz reda naroda kojeg predstavlja, glasaju protiv. Kakav onda on ima autoritet?"

"Htio sam kritikovati sve ali je činjenica da je Predsjedništvo najgore. Kada sam došao, moje namjere su bile da uspostavimo zdrave odnose, htio sam da imamo dobru atmosferu, no uzalud. Oni ne zaslužuju da vode išta. Jedno govore, drugo rade. Jednostavno, lažu. Bez obzira kakva odluka bude, oni moraju otići. Ako nas ne kazne, u šta čisto sumnjam, ne želim ih vidjeti u blizini ekipe koju vodim jer nakon svega, jednostavno ne vidim način za saradnju s njima", ističe razočarani Sušić

JEDINI TRENERE KOJI JE U MANDATU KOJI TRAJE REKAO STA SE DESAVA A NE KO OSTALI ,KAD DOBIJU NOGU CVILE
safete svaka cast
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jul 2010, 16:46

Ne bih da se raspravljam o velikom fudbaleru (postujem to),ali kao selektor je kanta .

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 19 jul 2010, 16:49

harry_90 je napisao/la:Ne bih da se raspravljam o velikom fudbaleru (postujem to),ali kao selektor je kanta .
pa ko je spomenuo njega kao fudbalera?=??? ili nemas odgovra pa ovo pises????
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jul 2010, 16:55

johnnyHZ je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ne bih da se raspravljam o velikom fudbaleru (postujem to),ali kao selektor je kanta .
SKontaj sta sam rekao cijenim ga kao velikog fudbalera,ali kao strucnjak je kanta,i neka ide ako hoce,najlakse je okrenut ledja kad ne ide,svaka cast :D kao selektor je nula,sjecam se izjava pred meceve sa Svedskom i Njemackom "protiv najboljih moramo igrat najbolje" pa nam za 2 tekme uvalise lagano 7 komada,dal je to tuzno ?

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 19 jul 2010, 16:58

harry_90 je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
SKontaj sta sam rekao cijenim ga kao velikog fudbalera,ali kao strucnjak je kanta,i neka ide ako hoce,najlakse je okrenut ledja kad ne ide,svaka cast :D kao selektor je nula,sjecam se izjava pred meceve sa Svedskom i Njemackom "protiv najboljih moramo igrat najbolje" pa nam za 2 tekme uvalise lagano 7 komada,dal je to tuzno ?
kakve veze to ima sa ovom situacijom.........najzad treca reprezentacija svijeta u punoj formi pred svojim gledaocima iz dva penala nas pobjedjuje....stvarno sramota

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jul 2010, 17:01

Ma ja,Svedska 4 komada,Njemci 3,ma ja sta je to,nije nish,svako danas primi 7 komada,sto bi se brinuli.Nek je nama Susica na selektorskoj poziciji,a rezultate ko hebe .

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jul 2010, 17:03

Australija koja naguzi Srbiju,Argentina,Engleska primise i to na svjetskom prvenstvu a ne na prijateljskom od Svaba po cetvorku.Pa ne kukaju jel tuzno ili ne.
Svedska mlada selekcija im treca u Evropi,a 70% igraca prebaceno u A selekciju.
Dok kod nas mladih ni kvalifikacije proci ne mogu.
Izgubili od Svaba i Svedjana i to je kao biva sramota.
Svasta. :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 jul 2010, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 19 jul 2010, 17:03

harry_90 je napisao/la:Ma ja,Svedska 4 komada,Njemci 3,ma ja sta je to,nije nish,svako danas primi 7 komada,sto bi se brinuli.Nek je nama Susica na selektorskoj poziciji,a rezultate ko hebe .
A lika majko mila,sto je Ciro,Muzurovic i dr. cekali kraj mndata pa tek onda javno da pricaju protiv saveza

Pape svaka cast sto si otvreno rekao sta mislis o celnicima saveza
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 jul 2010, 17:05

bezveze diskutujete o papetu....ko da je on odgovoran za ovo pa ga napadate...i to neargumentovano i bez osnove....ja ne znam sta vi,koji ga toliko kritikujete ocekujete od njega...eto zamolio bih neko da mi kaze....po ovome sto citam...vi najmanje govorite o njegovom selektorskom poslu ....i uvijek neke razloge trazite da ga napadate koji nemaju veze sa njegovim poslom selektora....

eto nek mi neko odgovori...gdje je problem,sta vam smeta konkretno :roll: :roll:

a ne neke stvari koje nemaju veze sa njegovim poslom ovdje pisat i trazit dlaku u jajetu...

vjerovatno ste zaboravili nastup ghane na Sp koju je pape kao selektor dobio na kosevu...nastup njemacke na Sp...s kojom smo igrali sa igracima koji su sa odmora dosli da igraju..a nijemci u punoj formi i opet solidno odigrali..i isti nijemci razvale argentinu i englesku...

nerelani ste..al eto...ovdje se radi o licnim frustracijama cini mi se...o razlozima ne bi govorio
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jul 2010, 17:07

Na ovoj se temi ne smije nista reci protiv Susica,odmah se jave koji ga podrzavaju.Ne smijes iznijet svoje misljenje,da te ne napadnu sto pricas protiv Susica.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 19 jul 2010, 17:09

harry_90 je napisao/la:Ma ja,Svedska 4 komada,Njemci 3,ma ja sta je to,nije nish,svako danas primi 7 komada,sto bi se brinuli.Nek je nama Susica na selektorskoj poziciji,a rezultate ko hebe .
Dijete, zar nisi napisao da neces vise dolaziti na forum? Pa ucinio bi nam svima veliku uslugu. Kako te nije stid spominjati svabe bolan? Pa jesi li ti gledao SP, jesi li vidio kakva je to masina? Ne mogu prijateljske biti nikakvo mjerilo. Zar ste zaboravili Iran i Rijeku? Sto mrzite Safeta Susica? Sta vam je taj covjek uradio? Jedva cekate da covjek nesto izjavi, kako bi poceli pljuvati po njemu. Pogledajte se u ogledalo i malo se zapitajte sta radite. Pustite covjeka neka odradi kvalifikacije pa onda nesto pricajte.

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 19 jul 2010, 17:10

Pustiti čovjeka da radi na miru,a vrijeme će dati svoju ocjenu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jul 2010, 17:14

Madafaka je napisao/la:
Dijete, zar nisi napisao da neces vise dolaziti na forum? Pa ucinio bi nam svima veliku uslugu. Kako te nije stid spominjati svabe bolan? Pa jesi li ti gledao SP, jesi li vidio kakva je to masina? Ne mogu prijateljske biti nikakvo mjerilo. Zar ste zaboravili Iran i Rijeku? Sto mrzite Safeta Susica? Sta vam je taj covjek uradio? Jedva cekate da covjek nesto izjavi, kako bi poceli pljuvati po njemu. Pogledajte se u ogledalo i malo se zapitajte sta radite. Pustite covjeka neka odradi kvalifikacije pa onda nesto pricajte.
Vratio se da tebe nerviram,odkud ti iz Banovica i pravo vamo.Aj samo me zaobidji ;) ok?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jul 2010, 17:15

soko je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Znači, ostaje selektor do oktobra? Nakon toga će odlučiti šta će dalje?[/quote

Bice selektor dalje ako izgubimo od Francuske kod nas i ako Francuska pobjedi prve tri utakmice.
Znaci ako budemo pokazali Francuzima konkurenciju za prvo mjesto, ne gine nam suspenzija.
Tacno [email protected] je plan B Uefe i ostalih smradova.
Ako se ''Platinijove zvjezdice'' ne budu ''ugrozavale'' niko nas ni barnuti nece.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 jul 2010, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 19 jul 2010, 17:16

Madafaka je napisao/la:
naucice ba, mlad je, sta se brines :)
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jul 2010, 17:19

Ovdje je svako nepozeljan ko lose spomene Susica.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 19 jul 2010, 17:27

Samo nas Pape može tamo kod Platinija spasiti, da nešto izmajmuniše na pricu, pa da nam se ovi iz UEFE smiluju i da na popuste što se tice reprezentacije.
Inace cemo ga popušiti samo tako na duže staze, sjebace nam fudbal trajno ako bude suspenzija i reprezentacije.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jul 2010, 17:31

Mandrak je napisao/la:Samo nas Pape može tamo kod Platinija spasiti, da nešto izmajmuniše na pricu, pa da nam se ovi iz UEFE smiluju i da na popuste što se tice reprezentacije.
Inace cemo ga popušiti samo tako na duže staze, sjebace nam fudbal trajno ako bude suspenzija i reprezentacije.
Da,ali zato mu treba podrska ''nasih bivsih zvjezda i satro provjerenih trenera''koji su vazda na produzenom odmoru.Kad je neka frka u repci.Jave se obicno, kad sve prodje.
Sto se '' kompjuterskih kruticara'' tice;;
Ima ona stara ''Psi laju na karavane,a karavani prolaze'' :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.