Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

blazer13
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la blazer13 » 30 dec 2014, 02:28

Adi_Zepce je napisao/la:Sad još Lavezzia i jednog dobrog desnog beka i to je to. Na ljeto Gaitan bi trebao stici :angel:
garant nece dovest beka kad je Nuno zaljubljen u Barragana

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 30 dec 2014, 15:12

Enzo je klasa, motor Benfike...
Lim se znaci ne zeza, Valencia je trebala ovakvog vlasnika koji nece zalit lovu za igrace

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 04 jan 2015, 19:13

Kakvu ekipu i širinu ima Valencia, strašno. Nuno ubacuje sve boljeg og boljeg. Enzo pravi motor. A mali Gaya je talentovaniji i od Albe i od Bernata, nevjerovatno kakve bekove izbacuju šišmiši + sto ce ih sada biti u stanju i zadrzati

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 jan 2015, 19:27

Odlična tekma, publika strašna, Otamendi prvo spasi čist gol i onda zabije na drugoj strani :tokralju:

Novi Ayala :cool:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 04 jan 2015, 19:28

Mustafi je bio najbolji, sve je očistio danas.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 04 jan 2015, 19:35

Otamendi,Gaya,Diego Alves i Mustafi :tokralju:
Visca el Barça ! Mes que un club !

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 04 jan 2015, 19:38

Definitivno Otamendi najbolje pojacanje, pored Mustafia, i Andre Gomesa.Enzo Perez isto tak vrhunski odigrao al volio bi ga jos vidjet protiv "manji" ekipa da vidim koliko je zaista pojacanje.

Teska utakmica bila, al najdraze mi je sto smo prekinuli taj Real niz.Sada Atletico "samo" 4 boda bjezi, mogla bi se i ta treca pozicija napasti, bice zanimljivo do zadnjeg kola sigurno..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 04 jan 2015, 20:04

Po meni je Andre Gomez najbolji igrac Valensie. Zanimljiv skroz, mogao bi u buducnosti biti jos bolji.

Rodrigo za sada totalno razocarenje.

Inace, dobra i borbena igra danas. Minus je sto su se pred kraj usrali i mogli bezveze primiti gol.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

blazer13
Kontakt:

Post Postao/la blazer13 » 13 jan 2015, 21:44

bravo Nuno, ostaviti Alvesa na klupi bio je pravi potez :clap: ak nama nije bitan kup ne znam kom je

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 26 jan 2015, 07:49

Pala je i Sevilla i Emery, pokazali smo da smo jaci.. Jos samo da nam napadaci budu malo ubojitiji, i idemo ka samom vrhu.. 7 bodova smo od Reala, i sve je moguce.. Diego Alves - naklon do poda, najjaci golman definitivno...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 31 jan 2015, 03:50

Jesu su se šišmiši nesto usutili.
Nigdje nikog. :)

Da ozivimo temu,Paco Alcacer prekjuce produzio ugovor do 2020.
Otkupna klauzula 80.000.000 eura. :thumbup:

Klokan18
Kontakt:

Post Postao/la Klokan18 » 15 feb 2015, 14:07

Dragi moji šišmiši da vam se javim nakon duže vremena i iznenadim vas malo :D
Kao što možemo vidjet 4. smo i super je to,ali znam da možemo i bolje od toga (barem da se još jače bodovno učvrsti pozicija a možda i zaprijeti prvoj trojci)
Upisana i pobjeda protiv Getafea.Negredo donio bodove iz penala.

AMUNT VALENCIA! :cool:
AMUNT VALENCIA CF!!!

Ne damo Dinamo!

Klokan18
Kontakt:

Post Postao/la Klokan18 » 02 mar 2015, 14:56

Jučer ponovno ostvarena pobjeda i to protiv Reala,ali onog Sociedada :D
2:0 Piatti majstor u drugom dijelu utakmice odlučio.Iako smo ih dugo lomili bolja ekipa na terenu je pobjedila s tim da gosti nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola.
Idemo dalje,nastavit ovu jako dobru seriju.Za vikend,točnije u nedjelju nas očekuju strašan meč i to protiv Atl.Madrida.Meč koji će odlučivati i o trenutnoj poziciji jer smo mi trenutno četvrtoplasirani dok su Madrižani treći.
U boljoj smo formi dok Atletico igra toplo-hladno,više hladno u zadnje vrijeme.Mislim da bi to trebali iskoristiti i uzet makar bod iz te utakmice ako ne i sva tri pa preuzet priželjkivanu treću poziciju i pomalo se približavat prvom dvojcu.

AMUNT VALENCIA!!!
AMUNT VALENCIA CF!!!

Ne damo Dinamo!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 mar 2015, 15:30

Klokan18 je napisao/la:Jučer ponovno ostvarena pobjeda i to protiv Reala,ali onog Sociedada :D
2:0 Piatti majstor u drugom dijelu utakmice odlučio.Iako smo ih dugo lomili bolja ekipa na terenu je pobjedila s tim da gosti nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola.
Idemo dalje,nastavit ovu jako dobru seriju.Za vikend,točnije u nedjelju nas očekuju strašan meč i to protiv Atl.Madrida.Meč koji će odlučivati i o trenutnoj poziciji jer smo mi trenutno četvrtoplasirani dok su Madrižani treći.
U boljoj smo formi dok Atletico igra toplo-hladno,više hladno u zadnje vrijeme.Mislim da bi to trebali iskoristiti i uzet makar bod iz te utakmice ako ne i sva tri pa preuzet priželjkivanu treću poziciju i pomalo se približavat prvom dvojcu.

AMUNT VALENCIA!!!
Mislim u kakvoj smo formi da mozemo zavrsiti treci ili cak drugi, sto da ne?. Jako bitno je uci u LP, a na dobrom smo putu. Imamo +7 u odnosu na Sevillu i treba da se desi cudo da se ne plasiramo u LP. Jako ce nezgodno biti sto nam protiv Atletica vjerovatno nece biti u timu Otamendija, no dobro i oni su oslabljeni.
E, sad da napisem koju i o narednoj sezoni. Plasman u LP značit će da će Valencia imati na raspolaganju za pojačanja oko 120 miliona eura. Sportski direktor Rufete potvrdio da će klub moći tada dovoditi i pojačanja od 40 ili 50 miliona eura. Velika želja im je Radamel Falcao. Ako United odluči da ga ne otkupi od Monaca Kolumbijac će vjerovatno onda na Mestallu. Što bi mogli značiti da će napad Valencije iduće sezone biti Falcao, Paco, Negredo i Rodrigo :zviz: .
Nekim ključnim igračima bit će ponuđen novi ugovor. Znači ostat će Parejo, Fuego, Gaya, Piatti i Feghouli. Doci ce jos 2-3 pojačanja sigurno. Prije svih pojačanja treba očekivati jedno u veznom redu, desnog beka i jednog na krilu. Na krilu vjerovatno će to biti Nico Gaitan iz Benfice ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 02 mar 2015, 15:52

Gaitan bi bio top pojačanje. A pola Benfice ste već pokupovali :mrgreen:

Klokan18
Kontakt:

Post Postao/la Klokan18 » 02 mar 2015, 16:36

Ukoliko kojim slučajem dobimo Atletico na njihovom terenu mislim da onda imamo jako dobre šanse završiti makar treći na kraju sezone pa u lov na Gaitana i ekipu :D
AMUNT VALENCIA CF!!!

Ne damo Dinamo!

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 02 mar 2015, 17:29

Ako budete sreće imali kao jesenas za neki brzi gol možete ih dobiti :mrgreen:

Koliko bi Falcao koštao ?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 mar 2015, 17:38

Gaitan je navodno dogovoren vec. To je bilo u onim pregovorima kada je Enzo presao u Valenciu, pa eto budemo vidjeli.
Sto se Falcaa tice na Manchesteru je da odluci da li ce ga zadrzati, ako ga ne budu htjeli kupiti onda Valencia stupa na scenu. Pominje se posudba s Monacom, pa onda otkup. Isti scenarij kao sto je urađeno s Negredom.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

blazer13
Kontakt:

Post Postao/la blazer13 » 03 mar 2015, 11:23

kakve su informacije oko negreda, hoce li se otkupit ?
radije bi da se soldado vrati, nego da dodje falcao

Klokan18
Kontakt:

Post Postao/la Klokan18 » 03 mar 2015, 19:40

blazer13 je napisao/la:kakve su informacije oko negreda, hoce li se otkupit ?
radije bi da se soldado vrati, nego da dodje falcao
Soldado je po meni panjina postao otkad je u tom Tottenhamu tak da se i ne mora vraćat jer imamo tu i navedenog Negreda i sigurno ćemo još dovest kojeg kvalitetnog napadača na ljeto.
AMUNT VALENCIA CF!!!

Ne damo Dinamo!

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.