garant nece dovest beka kad je Nuno zaljubljen u BarraganaAdi_Zepce je napisao/la:Sad još Lavezzia i jednog dobrog desnog beka i to je to. Na ljeto Gaitan bi trebao stici
Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Valencia Club De Futbol
Enzo je klasa, motor Benfike...
Lim se znaci ne zeza, Valencia je trebala ovakvog vlasnika koji nece zalit lovu za igrace
Lim se znaci ne zeza, Valencia je trebala ovakvog vlasnika koji nece zalit lovu za igrace
Kakvu ekipu i širinu ima Valencia, strašno. Nuno ubacuje sve boljeg og boljeg. Enzo pravi motor. A mali Gaya je talentovaniji i od Albe i od Bernata, nevjerovatno kakve bekove izbacuju šišmiši + sto ce ih sada biti u stanju i zadrzati
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odlična tekma, publika strašna, Otamendi prvo spasi čist gol i onda zabije na drugoj strani
Novi Ayala

Novi Ayala

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mustafi je bio najbolji, sve je očistio danas.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- sagitarius
- Kontakt:
Definitivno Otamendi najbolje pojacanje, pored Mustafia, i Andre Gomesa.Enzo Perez isto tak vrhunski odigrao al volio bi ga jos vidjet protiv "manji" ekipa da vidim koliko je zaista pojacanje.
Teska utakmica bila, al najdraze mi je sto smo prekinuli taj Real niz.Sada Atletico "samo" 4 boda bjezi, mogla bi se i ta treca pozicija napasti, bice zanimljivo do zadnjeg kola sigurno..
Teska utakmica bila, al najdraze mi je sto smo prekinuli taj Real niz.Sada Atletico "samo" 4 boda bjezi, mogla bi se i ta treca pozicija napasti, bice zanimljivo do zadnjeg kola sigurno..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Po meni je Andre Gomez najbolji igrac Valensie. Zanimljiv skroz, mogao bi u buducnosti biti jos bolji.
Rodrigo za sada totalno razocarenje.
Inace, dobra i borbena igra danas. Minus je sto su se pred kraj usrali i mogli bezveze primiti gol.
Rodrigo za sada totalno razocarenje.
Inace, dobra i borbena igra danas. Minus je sto su se pred kraj usrali i mogli bezveze primiti gol.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
bravo Nuno, ostaviti Alvesa na klupi bio je pravi potez
ak nama nije bitan kup ne znam kom je

Pala je i Sevilla i Emery, pokazali smo da smo jaci.. Jos samo da nam napadaci budu malo ubojitiji, i idemo ka samom vrhu.. 7 bodova smo od Reala, i sve je moguce.. Diego Alves - naklon do poda, najjaci golman definitivno...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Jesu su se šišmiši nesto usutili.
Nigdje nikog.
Da ozivimo temu,Paco Alcacer prekjuce produzio ugovor do 2020.
Otkupna klauzula 80.000.000 eura.
Nigdje nikog.

Da ozivimo temu,Paco Alcacer prekjuce produzio ugovor do 2020.
Otkupna klauzula 80.000.000 eura.

Dragi moji šišmiši da vam se javim nakon duže vremena i iznenadim vas malo
Kao što možemo vidjet 4. smo i super je to,ali znam da možemo i bolje od toga (barem da se još jače bodovno učvrsti pozicija a možda i zaprijeti prvoj trojci)
Upisana i pobjeda protiv Getafea.Negredo donio bodove iz penala.
AMUNT VALENCIA!

Kao što možemo vidjet 4. smo i super je to,ali znam da možemo i bolje od toga (barem da se još jače bodovno učvrsti pozicija a možda i zaprijeti prvoj trojci)
Upisana i pobjeda protiv Getafea.Negredo donio bodove iz penala.
AMUNT VALENCIA!

AMUNT VALENCIA CF!!!
Ne damo Dinamo!
Ne damo Dinamo!
Jučer ponovno ostvarena pobjeda i to protiv Reala,ali onog Sociedada
2:0 Piatti majstor u drugom dijelu utakmice odlučio.Iako smo ih dugo lomili bolja ekipa na terenu je pobjedila s tim da gosti nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola.
Idemo dalje,nastavit ovu jako dobru seriju.Za vikend,točnije u nedjelju nas očekuju strašan meč i to protiv Atl.Madrida.Meč koji će odlučivati i o trenutnoj poziciji jer smo mi trenutno četvrtoplasirani dok su Madrižani treći.
U boljoj smo formi dok Atletico igra toplo-hladno,više hladno u zadnje vrijeme.Mislim da bi to trebali iskoristiti i uzet makar bod iz te utakmice ako ne i sva tri pa preuzet priželjkivanu treću poziciju i pomalo se približavat prvom dvojcu.
AMUNT VALENCIA!!!

2:0 Piatti majstor u drugom dijelu utakmice odlučio.Iako smo ih dugo lomili bolja ekipa na terenu je pobjedila s tim da gosti nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola.
Idemo dalje,nastavit ovu jako dobru seriju.Za vikend,točnije u nedjelju nas očekuju strašan meč i to protiv Atl.Madrida.Meč koji će odlučivati i o trenutnoj poziciji jer smo mi trenutno četvrtoplasirani dok su Madrižani treći.
U boljoj smo formi dok Atletico igra toplo-hladno,više hladno u zadnje vrijeme.Mislim da bi to trebali iskoristiti i uzet makar bod iz te utakmice ako ne i sva tri pa preuzet priželjkivanu treću poziciju i pomalo se približavat prvom dvojcu.
AMUNT VALENCIA!!!
AMUNT VALENCIA CF!!!
Ne damo Dinamo!
Ne damo Dinamo!
Mislim u kakvoj smo formi da mozemo zavrsiti treci ili cak drugi, sto da ne?. Jako bitno je uci u LP, a na dobrom smo putu. Imamo +7 u odnosu na Sevillu i treba da se desi cudo da se ne plasiramo u LP. Jako ce nezgodno biti sto nam protiv Atletica vjerovatno nece biti u timu Otamendija, no dobro i oni su oslabljeni.Klokan18 je napisao/la:Jučer ponovno ostvarena pobjeda i to protiv Reala,ali onog Sociedada![]()
AMUNT VALENCIA!!!
E, sad da napisem koju i o narednoj sezoni. Plasman u LP značit će da će Valencia imati na raspolaganju za pojačanja oko 120 miliona eura. Sportski direktor Rufete potvrdio da će klub moći tada dovoditi i pojačanja od 40 ili 50 miliona eura. Velika želja im je Radamel Falcao. Ako United odluči da ga ne otkupi od Monaca Kolumbijac će vjerovatno onda na Mestallu. Što bi mogli značiti da će napad Valencije iduće sezone biti Falcao, Paco, Negredo i Rodrigo

Nekim ključnim igračima bit će ponuđen novi ugovor. Znači ostat će Parejo, Fuego, Gaya, Piatti i Feghouli. Doci ce jos 2-3 pojačanja sigurno. Prije svih pojačanja treba očekivati jedno u veznom redu, desnog beka i jednog na krilu. Na krilu vjerovatno će to biti Nico Gaitan iz Benfice

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Gaitan bi bio top pojačanje. A pola Benfice ste već pokupovali 

Ukoliko kojim slučajem dobimo Atletico na njihovom terenu mislim da onda imamo jako dobre šanse završiti makar treći na kraju sezone pa u lov na Gaitana i ekipu 

AMUNT VALENCIA CF!!!
Ne damo Dinamo!
Ne damo Dinamo!
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Ako budete sreće imali kao jesenas za neki brzi gol možete ih dobiti
Koliko bi Falcao koštao ?

Koliko bi Falcao koštao ?
Gaitan je navodno dogovoren vec. To je bilo u onim pregovorima kada je Enzo presao u Valenciu, pa eto budemo vidjeli.
Sto se Falcaa tice na Manchesteru je da odluci da li ce ga zadrzati, ako ga ne budu htjeli kupiti onda Valencia stupa na scenu. Pominje se posudba s Monacom, pa onda otkup. Isti scenarij kao sto je urađeno s Negredom.
Sto se Falcaa tice na Manchesteru je da odluci da li ce ga zadrzati, ako ga ne budu htjeli kupiti onda Valencia stupa na scenu. Pominje se posudba s Monacom, pa onda otkup. Isti scenarij kao sto je urađeno s Negredom.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
kakve su informacije oko negreda, hoce li se otkupit ?
radije bi da se soldado vrati, nego da dodje falcao
Soldado je po meni panjina postao otkad je u tom Tottenhamu tak da se i ne mora vraćat jer imamo tu i navedenog Negreda i sigurno ćemo još dovest kojeg kvalitetnog napadača na ljeto.blazer13 je napisao/la:kakve su informacije oko negreda, hoce li se otkupit ?
AMUNT VALENCIA CF!!!
Ne damo Dinamo!
Ne damo Dinamo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.