Olimpik Sarajevo

nick
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la nick » 14 avg 2011, 14:32

Megamon je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Sa kim biti prijatelj sa Amarom Osimom koji je zabranio Olimpicu da igra jučerašnju tekmu na Grbavici,ili sa Žujom koji je nedavno javno vrijedjao Olimpic?Samo da napomenem,Olimpic je od 2000 do 2002 kada je igrao u Premijer ligi imao mnogo veću posjetu nego sada,ali tada je igrao na Otoci samo što onda mnogi ovi sa foruma nisu gledali naš nogomet.A ovaj što kaže da će moći probrati fudbalere,može ali kada platite,zar niste rekli da su Olimpicovi igrači prosječni a sada bi uzeli neke od njih!
Nekad ste bili dobri s tim ljudima iz plavog tabora.Znali ste i skinuti gace kad ste igrali protiv njih i dati im 6 sigurnih bodova,al' neka,valjda nekad Gracic nauci na greskama.A ako si bolje upoznat i sam znas da odnos uprave Sarajeva i Gracica je na zavidnom nivou.Cak sam cuo da je Gracic i dobio pozivnicu da bude u lozi u utakmici protiv Orebra.Al' nije dos'o,valjda im'o nekih obaveza.
upravo tako gracic je pusto zelji a vama nije :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 avg 2011, 14:35

Megamon je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Sa kim biti prijatelj sa Amarom Osimom koji je zabranio Olimpicu da igra jučerašnju tekmu na Grbavici,ili sa Žujom koji je nedavno javno vrijedjao Olimpic?Samo da napomenem,Olimpic je od 2000 do 2002 kada je igrao u Premijer ligi imao mnogo veću posjetu nego sada,ali tada je igrao na Otoci samo što onda mnogi ovi sa foruma nisu gledali naš nogomet.A ovaj što kaže da će moći probrati fudbalere,može ali kada platite,zar niste rekli da su Olimpicovi igrači prosječni a sada bi uzeli neke od njih!
Nekad ste bili dobri s tim ljudima iz plavog tabora.Znali ste i skinuti gace kad ste igrali protiv njih i dati im 6 sigurnih bodova,al' neka,valjda nekad Gracic nauci na greskama.A ako si bolje upoznat i sam znas da odnos uprave Sarajeva i Gracica je na zavidnom nivou.Cak sam cuo da je Gracic i dobio pozivnicu da bude u lozi u utakmici protiv Orebra.Al' nije dos'o,valjda im'o nekih obaveza.
Moro gracic cuku prosetat pa nije stigo na kosevo u toliko ste dobrim odnosima da igra u lukavici.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 avg 2011, 14:38

Mnogo fudbalera Želje je igralo za Olimpic,Zeba,Gredić da ne nabrajam ostale bilo ih je još dosta.Ovo za upravu Sarajeva je moguće pošto je došla nova.Kad imaš dobre fudbalere i profesionalce nećeš izgubiti taman da je puna Grbavica ili Koševo!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 avg 2011, 14:39

Mancini je napisao/la:Mnogo fudbalera Želje je igralo za Olimpic,Zeba,Gredić da ne nabrajam ostale bilo ih je još dosta.Ovo za upravu Sarajeva je moguće pošto je došla nova.Kad imaš dobre fudbalere i profesionalce nećeš izgubiti taman da je puna Grbavica ili Koševo!
Kakve to veze ima sa onim sto si prije toga rekao?

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 avg 2011, 14:48

Ima veze.Ovo sam Megamonu napisao jer je spomenuo nekadašnje dobre odnose Želje i Olimpica,a na osnovu tih dobrih odnosa slali su se igrači tada u Olimpic!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 avg 2011, 14:49

Mancini je napisao/la:Ima veze.Ovo sam Megamonu napisao jer je spomenuo nekadašnje dobre odnose Želje i Olimpica,a na osnovu tih dobrih odnosa slali su se igrači tada u Olimpic!
Jedina razlika je gracic tada ga nije bilo sada je tu!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 14 avg 2011, 14:58

Da se razumijemo,Gracic u Olimpiku vidi priliku da zaradi,njega nista drugo ne zanima osim prodaje igraca,a i Evropa je prilika da se zaradi i nista drugo. Smjenjuje trenere kao na pokretnoj traci,a ni jedan smjenjeni nije losiji od nasljednika,to se zove na silu do rezultata.Koliko ce to fercerati vrijeme ce pokazati,ali jedno je sigurno klub bez navijaca,simpatizera,gledalaca da li moze funkcionisati?
Preko medija kamci pare za stadion Otoka,ok,legitimno pravo,ali pitam se po cemu je Olimpik zasluzio to vise od Zelje i Sarajeva,u cije stadione vec godinama nije ulozena 1 km?
Ako je Olimpik privatni klub,a jeste,zasto je opcina ili kanton duzni da ti osiguraju sredstva za stadion?
Puno pitanja,a malo odgovora. Nemam nista protiv Olimpika,ali bez laganja vise me brine sudbina Zelje i Sarajeva,ko se pita zasto ,nema potrebu da komentira ovaj post...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 avg 2011, 14:59

Nije bilo Gracića ali bili su oni drugi da im ne spominjem imena koji su bili u klubu da peru novac preko njega a onda kada im više nije trebao isti napustili ga da se ugasi!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 14 avg 2011, 15:01

Drago mi je da ce biti jedan fin stadioncic u Sarajevu al mi nije jasno kako je losa ona trava po onim slikama sto neko postavio,i iskreno Janjos mislim da leti poslije jucerasnjeg poraza od ekipe koja pored leotara nema 3 gostojuce pobjede u zadnjih 10 godina :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 avg 2011, 15:05

Olimpic nije privatan klub kao što nije nijedan drugi u Bosni i Hercegovini!

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 14 avg 2011, 15:07

Mancini je napisao/la:Olimpic nije privatan klub kao što nije nijedan drugi u Bosni i Hercegovini!
Nk dijamant-privatan

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 14 avg 2011, 15:08

adnanhz je napisao/la:Drago mi je da ce biti jedan fin stadioncic u Sarajevu al mi nije jasno kako je losa ona trava po onim slikama sto neko postavio,i iskreno Janjos mislim da leti poslije jucerasnjeg poraza od ekipe koja pored leotara nema 3 gostojuce pobjede u zadnjih 10 godina :lol:
I meni je iskreno drago sto ce u Sarajevu biti jos jedan stadion.U vezi trave.Neki dan sam svraco do Otoke i vidim travu.Koliko sam vidjeo trava je nedavno bila sigurno preko pola metra i onda pokosena i takvo busenje je dovuceno.To za posljedicu ima da je neuredna i jos da je "ostra".Siguran sam da kakav takav kvalitet trave nije moguc na Otoci do bar sledece sezone ako se bude redovno odrzavala i ako izdrzi ovaj jesenji dio.Nije mi jasno zasto nisu kupili pravi busen namjenjen za fudbalski teren.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 avg 2011, 15:15

Izgleda zato što su ovi buseni jeftiniji!

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 14 avg 2011, 17:15

deset je napisao/la:DRHAUSE dana 14 aug 2011, 12:

deset je napisao/la:Mislim da nije lijepo to što se baš toliko naslađujete tuđoj tuzi.po mom nekom sagledavanju ove situacije Olimpiku ćete svi gore biti zavidni,a to što ih nije išlo juče tek je počelo.A to što kažete za navijače kad vidim sinoć kako čelikovci psuju i kako navijaju džaba im onaj transparent,onaj najljepši stadion,a to se na žalost dešava i kod Želje,Sarajeva Slobode .ŽALOSNo što naši navijači nisu prosvijećeni nego izgleda sve sama ološ

U SARAJEVU ni na Koševu ni na Grbavici navijači neče pola utakmice potrošiti vrijeđajući protivnika za ostalo si upravu .Dakle ostvario si polovično dobar post , čudo. 8-)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mislim da samo čekaš tu ko će šta napisati i kako vidim ne silaziš sa interneta.Idi malo ohladi momak,jer me stvarno uopšte ne tangiraš, i nemoj misliti da si ovdje majpametniji nego pogledaj stvarnosti u oči ako hoćeš.Ja se samo prtiv takvih borim i borit ću se.
Vidim vratio si se starim navikama , pisanju gluposti. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 avg 2011, 21:31

Bas me iznenadio ovaj poraz ali jbg,tesko je ukomponovati sve ovo,mnogo novih igraca koji pri tome nisu prosli cele pripreme i to ne moze izaci na dobro.

p.s
Kolike su vam cene karata sada u Lukavici ko je bio da znam kada dodjem tamo,mozda i pogledam neku utakmicu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 15 avg 2011, 00:03

Kakva je ono frka bila :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 15 avg 2011, 00:06

adnanhz je napisao/la:Kakva je ono frka bila :lol:
Vucovi, oni dolaze! :mrgreen:
FEDERER= KLOC

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 15 avg 2011, 00:13

Jedina navijacka frka u prva dva kola PL Vukovi vs. Veziri..a ni jedni ni drugi nemaju navijaca vise od 100..i to zajedno :mrgreen:

A onaj sto se skino do pasa go i nekome nesto prijeti je l' ono neko od ovih vodja navijaca Olimpika sa foruma???
Zadnja izmjena: -A-, dana/u 15 avg 2011, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 15 avg 2011, 00:25

jeli igrao subašić,bez zajebancije nije lako igračima olimpika ljudi od 30. kola 17 gostuju a na 13 tekmi je neutralni teren šta može motivisati igrače olimpika.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 avg 2011, 00:26

nidi je napisao/la:jeli igrao subašić,bez zajebancije nije lako igračima olimpika ljudi od 30. kola 17 gostuju a na 13 tekmi je neutralni teren šta može motivisati igrače olimpika.
plata :!:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.