Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Cartman
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Cartman » 29 mar 2009, 11:59

Igra se onda baraz za drugim drugoplasiranim.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

malena_vitez_zenica
Kontakt:

Post Postao/la malena_vitez_zenica » 29 mar 2009, 12:01

bash mi je drago sto je BiH pobijedila.sinoc u zenici smo jurisali autima ko blentavi hehe :) ... Covjeku u ovoj krizi malo fali za veselje i slavlje... Doduse i nije mala stvar pobijediti Belgiju ali cinjenica je da pola sinocnjih auta danas nece biti ni upaljeno jer su mnogi iscurili posljednje atome goriva, ali takvi smo mi Bosanci. Sve za BiH. 8-)
Razocarana sam ponasanjem bh fanaticosa, jer su samo potvrdili misljenje mnogih da smo seljaci,huligani i navijaci visokog rizika.
Sinocnja bakljada nam nije trebala donijela je samo lose, misle da ce naskoditi savezu, a pola iz saveza se sinoc hinjski nasmijalo i reklo gledaj krkana
Krajnje je vrijeme da ljudima pokazemo nasu dobru stranu a ne da potvrdjujemo sva ona ruzna misljenja o BiH
Da stvarno vole BiH ne bi nas onako sramotili...
to je moje misljenje...pa sad mozda i nije ispravno :)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 mar 2009, 12:04

U Europskoj zoni se nalazi 9 grupa u koje su podjeljene 6, odnosno u jednoj 5 ekipa. Direktno se u JAR plasiraju prvo plasirane ekipe iz svake grupe, a preostalih osam drugo plasiranih igrat ce baraz. Ekipa koja je zauzela drugu poziciju i ima najlosiji omjer za nju su kvalifikacije zavrsene. Mislim da ce ta ekipa biti ili ona grupa gdje je Italija ili Holandija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 29 mar 2009, 12:05

ja mislim da nece mislim da ce nas smo novcano kaznit ,jbg ljudi vec uzeli ulaznice mozda nas kazne za koju sledecu tekmu,ma isto se desilo i u norveskoj pa nista
alsamy je napisao/la:jest brate...samo mislim DA U SRIJEDU CE BILINO POLJE BITI PRAZNO>>>>ono sto su nam sinoc fanatikosi priredili nisu priredili KRIMINALCIMA IZ SAVEZA....kad ce fanaticosi shvatiti da te baklje ne uticu na njih jer svakako oni kazne ne placaju iz svog dzepa..boli njih kita...njih mozemo srusiti jedino da dodjemo svi red savez i neodemo dok ne potpisu OSTAVKE>>>>to je jedini nacin vjerujte mi....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 29 mar 2009, 12:06

Ljudi upravo sam se vratio iz Genka.Mislim da ce se mnogi "sad"sloziti s mojim komentarima od prije.Nazalost nisam pogodio rezultat(1:3)i ostao bez oko 2500 maraka ali to nije vazno kad vidim kakvu "opako"dobru repku imamo.Osim mozda na lijevoj strani bili smo na svim pozicijama beton a onakva igra Misimovica i Dzeke nece ostati nezapazena(sad me nesto interesuje transvermarkt).Nazalost moram reci i da nam nije potrebno da svaki put prekidaju nasu utakmicu zbog baklji(mada nam je prekid sinoc pomogao).Zato ljudi manite se corava posla u Zenici ni jedna petarda da pukne jer ce nam se ponoviti Madjarska u rukometu.Inace armosvera je bila do bola ostali smo bez glasa i sad uzimam neo angin da progovorim ali sreca pa mogu pisati jer s ledom sam skinuo otoke s dlanova.Nego raja puno pozdrava i u srijedu da ponovimo Genk u nasoj Zenici.
Zadnja izmjena: Ammim, dana/u 29 mar 2009, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 29 mar 2009, 12:06

Cestitke igracima, Ciri i Hayatu na prijenosu. Bakljada je u onom trenutku pomogla,ali ima drugih nacina borbe. Zna li neko koliko je savez kostala ona bakljada u Norveskoj? Ovo je bila slicnih srazmjera.
Mislim da je bilo dosta slavlja i da je vrijeme da se okrenemo Zenici. Potrebna je maksimalna koncentracija, da ne bi izgubili ono sto smo poceli u Genku

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 mar 2009, 12:08

koji ste vi .... necu da vrieđam ali ta bakljada je donijela mnogo nasem timu mozda ne planirana ali je imala veliki utjecaj na nas tim jer poslije nje smo izasli i utrpali im jos tri komada a bili smo skroz pali u igri. navijace ne treba komentarisati ni osuđivati jer svaka im cast sto su dosli u onako velikom broju prije svega onda svaka im cast na ovako sjajnoj podrsci a vi razmislite malo KO STE VI DA NEKOGA OSUĐUJETE!!!!!! btw: ja nikad nisam bio na strani BHF-a niti su mi dragi nesto posebno ali me jako nervira da nekoliko djceka i curica sere po forumu i osuđuje nekoga za nesto sto ni samo ne mogu razumijeti samo jer je vani oblacno vrijeme pa ne znaju sta da rade od sebe i dođu na forum da lijece komplekse.
You are someone else I am still right here

malena_vitez_zenica
Kontakt:

Post Postao/la malena_vitez_zenica » 29 mar 2009, 12:11

tm_ warior je napisao/la:koja seljadija bh fanaticose.Vala brate kriminalci nisu to navijaci bih. pravi navijaci su oni koji su srcem bodrili i korektno ane ko ona stoka i baklje stvarno su noobovi kak ne mogu shvatiti
slazem se u potpunosti s tobom... ja ih ne bih ni pustila da dodju u zenicu...
Dosta je kazni Zenica popila zbog njih!
Ovim putem pozivam sve oni koji stvarno vole BiH na fer i korektno ponasanje u Zenici,a ne divljanje

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 29 mar 2009, 12:12

jest slazem se i mene su sinoc nanervirali jbg.stvarno seru
malena_vitez_zenica je napisao/la:bash mi je drago sto je BiH pobijedila.sinoc u zenici smo jurisali autima ko blentavi hehe :) ... Covjeku u ovoj krizi malo fali za veselje i slavlje... Doduse i nije mala stvar pobijediti Belgiju ali cinjenica je da pola sinocnjih auta danas nece biti ni upaljeno jer su mnogi iscurili posljednje atome goriva, ali takvi smo mi Bosanci. Sve za BiH. 8-)
Razocarana sam ponasanjem bh fanaticosa, jer su samo potvrdili misljenje mnogih da smo seljaci,huligani i navijaci visokog rizika.
Sinocnja bakljada nam nije trebala donijela je samo lose, misle da ce naskoditi savezu, a pola iz saveza se sinoc hinjski nasmijalo i reklo gledaj krkana
Krajnje je vrijeme da ljudima pokazemo nasu dobru stranu a ne da potvrdjujemo sva ona ruzna misljenja o BiH
Da stvarno vole BiH ne bi nas onako sramotili...
to je moje misljenje...pa sad mozda i nije ispravno :)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 mar 2009, 12:14

RK Gradacac je napisao/la:
ahmiiic je napisao/la:cekaj jedno pitanje::

GDJE JE RK GRADACAC??? GDJE SII??

JEL SAD SLAVIIIS? JEEEL?

sredili smo ih, jel rk gradacac, nemoj te se nadat pobjedi?? JEL??

HOCU SE UVIJEK NADAT SVEMU!!!

i sad ces slavit jel?? jel????

slavi, ali nemoj vise srat po foruma majke ti
Ja stvarno nisam ocekivao pobjedu. Evo jos uvijek ne vjerujem da smo pobijedili :mrgreen:
Izvini buraz sto ulazim opreznije pred ovakve tekme, to je valjda zbog iskustva koje sam prosao ;)

Moj Zmaju, imao si sinoc bisera na pretek!! :roll: :lol:
Opominjes druge da ne spamuju, a pred samu utakmicu pitas..kad pocinje ista :o , pa mnogi od nas koji prate repku, to vec sedmicama unaprijed znaju..a i ti sa jednim klikom bi odmah saznao za to...
Trazis link...a posle kao vidjeo da imas na TV prenos...omG!!! :D :D
Dobar, dobar... ;)
Zadnja izmjena: geronimo, dana/u 29 mar 2009, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
Vom Jäger zum Gejagten

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 29 mar 2009, 12:15

Predlazem da se kontrola u Zenici za ulaz u stadion:
Da pregledaju i sta navijaci nose u patikama i gacama,jer jedino tu mogu sakriti baklju.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 29 mar 2009, 12:16

ja al care zbog njihove bakljade u srijeu bilini polje moze vrlo lahko biti prazno u tome je stos
fera je napisao/la:koji ste vi .... necu da vrieđam ali ta bakljada je donijela mnogo nasem timu mozda ne planirana ali je imala veliki utjecaj na nas tim jer poslije nje smo izasli i utrpali im jos tri komada a bili smo skroz pali u igri. navijace ne treba komentarisati ni osuđivati jer svaka im cast sto su dosli u onako velikom broju prije svega onda svaka im cast na ovako sjajnoj podrsci a vi razmislite malo KO STE VI DA NEKOGA OSUĐUJETE!!!!!! btw: ja nikad nisam bio na strani BHF-a niti su mi dragi nesto posebno ali me jako nervira da nekoliko djceka i curica sere po forumu i osuđuje nekoga za nesto sto ni samo ne mogu razumijeti samo jer je vani oblacno vrijeme pa ne znaju sta da rade od sebe i dođu na forum da lijece komplekse.

High

Post Postao/la High » 29 mar 2009, 12:16

Stvarno mijesate neke stvari i zaboravljate za sta se neki jos bore.Nasoj reprezentaciji ide dobro,vecina je zaboravila ko je i dalje u savezu.Neka su napravili bakljadu i treba onako.Zaboravili se na Kodru,Bolica ??Na proteste ispred saveza,na prazne tribine na Kosevu,u zenici ? Svaka im cast sto se ovoga tice,ova reprezentacija ima igrace,ima potencijal ali savez je katastrofa ! I ne vjerujem da ce se tekma u srijedu igrati pred praznim tribinama,i neka bude,valjda ce se opametiti ovi lopovi !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 29 mar 2009, 12:18

ovu utakmicu u genku treba polako zatvarati i okrenuti se utakmici i u zenici, jer koliko god bili u euforiji treba znati da na bilinome polju nece biti spahica i u ovako oslabljenoj odbrani, najvjerovatnije upada damjanovic. ciro mi se nikada nije svidjao kao trener ali ako u zenici ukonponuje odbranu i uzme tri boda kapa do poda. mislim da ce i belgijanci igrati drugacije i kao sto rece dzeko sigurno nece vise biti prepotentni

malena_vitez_zenica
Kontakt:

Post Postao/la malena_vitez_zenica » 29 mar 2009, 12:19

High je napisao/la:Stvarno mijesate neke stvari i zaboravljate za sta se neki jos bore.Nasoj reprezentaciji ide dobro,vecina je zaboravila ko je i dalje u savezu.Neka su napravili bakljadu i treba onako.Zaboravili se na Kodru,Bolica ??Na proteste ispred saveza,na prazne tribine na Kosevu,u zenici ? Svaka im cast sto se ovoga tice,ova reprezentacija ima igrace,ima potencijal ali savez je katastrofa ! I ne vjerujem da ce se tekma u srijedu igrati pred praznim tribinama,i neka bude,valjda ce se opametiti ovi lopovi !
onom bakljadom oni nista postigli nisu sto se tice saveza... Kad skontaju da stete BiH a ne savezu mozda i prestanu ako zaista vole BiH.
Boli k.... one iz saveza oni kradu i ovako i onako... Ovim postupcima samo kaljaju ugled BiH ako ga jos uvijek imamo... Majmuni jedni! :o

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 29 mar 2009, 12:19

u srijedu ne igra Fellaini. Zna li neko hoće li Kompany i Van Buyten igrati?

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 29 mar 2009, 12:21

Bakljada je dosla kao isplanirana, belgijanci se prepali, nasi predahnuli i onda u protu napad, dobra partija oderali smo ih posteno svaka cast svim igracima, ciri i navijacima.
ALE ALE ALEEEEEEEE :D
mB!

High

Post Postao/la High » 29 mar 2009, 12:22

malena_vitez_zenica je napisao/la:
High je napisao/la:Stvarno mijesate neke stvari i zaboravljate za sta se neki jos bore.Nasoj reprezentaciji ide dobro,vecina je zaboravila ko je i dalje u savezu.Neka su napravili bakljadu i treba onako.Zaboravili se na Kodru,Bolica ??Na proteste ispred saveza,na prazne tribine na Kosevu,u zenici ? Svaka im cast sto se ovoga tice,ova reprezentacija ima igrace,ima potencijal ali savez je katastrofa ! I ne vjerujem da ce se tekma u srijedu igrati pred praznim tribinama,i neka bude,valjda ce se opametiti ovi lopovi !
onom bakljadom oni nista postigli nisu sto se tice saveza... Kad skontaju da stete BiH a ne savezu mozda i prestanu ako zaista vole BiH.
Boli k.... one iz saveza oni kradu i ovako i onako... Ovim postupcima samo kaljaju ugled BiH ako ga jos uvijek imamo... Majmuni jedni! :o
Nema potrebe za vrijedjajem,ipak su to nasi navijaci ! Pobijedi smo,osvojili tri boda i opet nadjete nesto o cemu cete raspravljati.Prvo vidite sta ce odluciti celni ljudi pa onda nesto pricajte.Uvijek se mora naci neka diskusija.A mozete spominjati bakljadu,ne govorite nista za sjajnu podrsku.Ne gotivim nijednu grupu koja bodri reprezentaciju,zato sto imam neke razloge,ali brojka je fantasticna.I zavrsite sa raspravom.
Zadnja izmjena: High, dana/u 29 mar 2009, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 29 mar 2009, 12:23

valjda hoce,ma sto se mene tice samo na fellaini ne igra ,
mone je napisao/la:u srijedu ne igra Fellaini. Zna li neko hoće li Kompany i Van Buyten igrati?

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 29 mar 2009, 12:25

fera je napisao/la:koji ste vi .... necu da vrieđam ali ta bakljada je donijela mnogo nasem timu mozda ne planirana ali je imala veliki utjecaj na nas tim jer poslije nje smo izasli i utrpali im jos tri komada a bili smo skroz pali u igri. navijace ne treba komentarisati ni osuđivati jer svaka im cast sto su dosli u onako velikom broju prije svega onda svaka im cast na ovako sjajnoj podrsci a vi razmislite malo KO STE VI DA NEKOGA OSUĐUJETE!!!!!! btw: ja nikad nisam bio na strani BHF-a niti su mi dragi nesto posebno ali me jako nervira da nekoliko djceka i curica sere po forumu i osuđuje nekoga za nesto sto ni samo ne mogu razumijeti samo jer je vani oblacno vrijeme pa ne znaju sta da rade od sebe i dođu na forum da lijece komplekse.
Prijatelju zbog bakljade zamalo da citavu tribinu isprazne i ja npr nebi gledao tekmu do kraja a presao toliki put u 30 satii . Ko ce preuzeti odgovornost ako nam prekinu tekmu u Zenici?Mi jesmo za njih stoka sa balkana upravo zbog onakvog ponasanja na tribinama.Ja sam isto bio na nasoj tribini i ako mene "oprzi"baklja onda i ja imam pravo da kritikujem a i da nekog pomilujem.Necu da pravimo rasprave krivi fanatikosi ili neki drugi ali mislim da nam to nije potrebno tj bez baklji se moze.Pocasni krug Nadarevicai Misimovica necu zaboraviti do kraja zivota jer sam tad bio ponosan kao kad sam dobio sina.A u njima dvojici ti i jest sva simbolika da mi mozemo sve kad smo jedinstveni.Imamo repku koja bez bakljade moze da savlada svakog na kugli zemaljskoj.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.