Glavaš: Nagradit ću juniore zbog finala kupa
Kao što smo već ranije pisali, juniorski sastav tuzlanske Slobode jučer je u Banja Luci protiv Borca odigrao 1-1 i obezbijedio plasman u finale kupa BiH.
Dobar dio njih se iz Banja Luke zaputio u Prijedor gdje će čekati saigrače iz prvog tima koji će sutra odmjeriti snage protiv Rudara.
Vlatko Glavaš u sutrašnjoj utakmici neće moći računati na sedam standardnih prvotimaca a to su : Mujkić, Smajlović, Gavarić, Mujić, Okanović, Jogunčić, Milošević.
Iz tog razloga, Glavaš ću u sutrašnjoj utakmici pružiti šansu nekolicini juniora.
Ono što mogu potvrditi je da će utakmicu protiv Rudara sigurno početi pet juniora, ne samo iz razloga što na pojedine igrače ne mogu računati, juniore želim nagraditi za jučerašnji plasman u finale kupa i ne znam kad ćemo im pružiti šansu ako ne sada, kazao je Vlatko Glavaš za Sportin.ba te dodao:
Podmlađen i šarolik sastav igrao je i protiv Slavije i nije razočarao. Moja očekivanja se znaju, u Prijedoru idemo na pobjedu i tražti ću od igrača da se tako postave od samog početka utakmice, vjerujem da sutra možemo do pozitivnog rezultat, rekao je Glavaš.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.