Francuska - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: Francuska - BiH

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 okt 2011, 20:31

aleksandar_veliki je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Koju funkciju u ovoj reprezentacija ima Muhamed Konjic ?? Lik pred svaki mec trpa se u avion i daje izjave za medije vise nego Susic i igraci ? Neka mi neko objasni ako moze ;)
Lik je legenda bh. fudbala. Plati kartu avionsku, kupi navijacku i gleda i bodri Zmajeve. Recimo, u Albaniji smo bili zajedno na tribinama. Samo nama legende smetaju, ne kakite vise sviju vam. Hrdjavom k..cu i dlake smetaju.
Objasnio :!:

:mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 10 okt 2011, 20:33

[youtube][/youtube]

Muhamed Konjic je bio covjek koji je igrao za repku i ranjen i povrijedjen i slomljen prema tome ima kredibilitet da se voza po avionima na pilotskom mjestu.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Qwlz5gcN2xo

Gladijator BH repke.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 okt 2011, 20:36

harry_90 je napisao/la:Koju funkciju u ovoj reprezentacija ima Muhamed Konjic ?? Lik pred svaki mec trpa se u avion i daje izjave za medije vise nego Susic i igraci ? Neka mi neko objasni ako moze ;)
Lik je legenda bh. fudbala. Plati kartu avionsku, kupi navijacku i gleda i bodri Zmajeve. Recimo, u Albaniji smo bili zajedno na tribinama. Samo nama legende smetaju, ne kakite vise sviju vam. Hrdjavom k..cu i dlake smetaju.
Ko ce drugi nego ovaj Trotter :roll: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 10 okt 2011, 20:36

@Harry
Moderator ti je većinu objasnio Konjić je učinio mnogo toga za dobrobit fudbala u našoj zemlji, te nosi status legende u našoj reprezentaciji. Nema on nikakvu funkciju u Savezu ili stožeru, jednostavno je dio ekspedicije koja putuje na utakmice. ;)
Livin' La Vida Loca ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 okt 2011, 20:38

Da je Pape pozvao Torlaka ja bih bio siguran sutra da cemo odbraniti nasi gol. 8-) :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 10 okt 2011, 20:39

Nemam pojma sta ce delegacija ,,BiH vlade" u Parizu neka prvo srede poslove u ovoj drzavi pa naka se onda vozaju.Godinu dana drzava bez vlade a njih 20 koji se u parlamentu poklase pokupilo guzice i u Francusku da upropaste jos ono sto u zadnji 15 godina nisu uspjeli i ubiju narodu nadu za bilo kakvom srecom
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 okt 2011, 20:39

hamo_pipa je napisao/la:
Ne može.
Takvi ko ti i ne mogu ;)

Ok je samo sam pitao,sta ste se zapalili,ne smije covjek vise nista ni pitati odmah se nadje na udaru Boze dragi.

harishp je napisao/la:
Ko ce drugi nego ovaj Trotter :roll: :lol:
Dugo me nisi zakacio ?? Jel ti godra sad :mrgreen: ajd malo prosetaj po svjezem zraku,vidim citav dan si tu,skodi ti zdravlju ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 okt 2011, 20:39

Za novinare bi trebali nastupiti: Sinan Sinanović, Igor Kristić, Zoran Šuko, Emir Delić, Samir Šišić, Seid Teftedarija, Harun Bošnjak, Avdo Avdić, Mirza Dajić, Denis Huseinbegović, Damir Hadžić..., te folk zvijezda Enes Begović, koji je posjetio naše reprezentativce u hotelu Laurel Evergreen.
Je li Avdo ono rekao da neće gledati repku dok u njoj vedri i obači Emir Spahić?
Ne bi me začudilo da sutra istrči s Spahićevim dresom protiv francuskih novinara...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 10 okt 2011, 20:40

E ovako narode, ja ako ostanem ovdje jos jedan minut poludicu :mrgreen: , jer nimalo ne znate covjeku skratit vrijeme :D , s vama me samo uhvati nenormalna zelja za tekmom, postajem neviđeno nestrpljiv...Sto bi rek'o Miske,"Ne možemo ovako" :lol: . Dakle do sutra, oko 23:00h, ja nikako, al nikako ne ulazim na ovaj forum...Previše ste opasni po moje zdravlje ! :D
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

hamid
Kontakt:

Post Postao/la hamid » 10 okt 2011, 20:41

*p!p!t@* je napisao/la:
hamid je napisao/la:Kako bi nam samo Salihovic dosaoooo :D
:? Čim pomislim na to dođe mi da se ubijem ! Fakat faliiiiiiiiiiii :?
Moze zabiti i neki go ni iz ceg bas bi znacio ! :D

stampy

Post Postao/la stampy » 10 okt 2011, 20:42

Zlatan Bajramović
http://www.transfermarkt.de/en/zlatan-b ... r_752.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Injury history :

Season - Injury
10/11 Heel Bone Injury
09/10 Heel Bone Injury
09/10 Tear in the abductor muscle
09/10 Toe Injury
08/09 Toe Injury
08/09 Stretched Ligament
08/09
07/08 Toe Injury

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 10 okt 2011, 20:42

harry_90 je napisao/la:
hamo_pipa je napisao/la:
Ne može.
Takvi ko ti i ne mogu ;)

Ok je samo sam pitao,sta ste se zapalili,ne smije covjek vise nista ni pitati odmah se nadje na udaru Boze dragi.

Dugo me nisi zakacio ?? Jel ti godra sad :mrgreen: ajd malo prosetaj po svjezem zraku,vidim citav dan si tu,skodi ti zdravlju ;)
Na takvo glupo pitanje, više nego inteligentan odgovor.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

Il Pinturicchio
Kontakt:

Post Postao/la Il Pinturicchio » 10 okt 2011, 20:43

raul-zakon je napisao/la:E ovako narode, ja ako ostanem ovdje jos jedan minut poludicu :mrgreen: , jer nimalo ne znate covjeku skratit vrijeme :D , s vama me samo uhvati nenormalna zelja za tekmom, postajem neviđeno nestrpljiv...Sto bi rek'o Miske,"Ne možemo ovako" :lol: . Dakle do sutra, oko 23:00h, ja nikako, al nikako ne ulazim na ovaj forum...Previše ste opasni po moje zdravlje ! :D
Najbolje ti je druze da se pozabavis kakvim poslom....Leti vrijeme :D
Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 okt 2011, 20:44

hamo_pipa je napisao/la:
Sta ima inteligentni :lol: o tvojoj inteligenciji ne bih da raspravljam,sve si rekao u prethodnom postu,tako da necu da se patis tj. da naprezes mozdane vijuge jer vidim da ti i ne ide bas najbolje ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 okt 2011, 20:45

Pape drot :D :!: [youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 10 okt 2011, 20:46

[youtube][/youtube]
Sutra ce nam biti potrebna njihova pomoc,nadam se pobjedi naravno,bilo kakvoj,samo da odemo vise na to veliko takmicenje :!:
Zadnja izmjena: jocker92, dana/u 10 okt 2011, 20:49, ukupno mijenjano 2 puta.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 okt 2011, 20:47

http://www.youtube.com/watch?v=gIC8LdFAE10
http://www.youtube.com/watch?v=A0hBvnF_yQU :evil: :evil:
http://www.youtube.com/watch?v=3ufqH5u1-l8

Boze, pitam te, je li dosta ? Je li dosta naseg baksuzluka, nepravde i nesrece u historijskim utakmicama :cry:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 okt 2011, 20:47

Megamon je napisao/la:Da je Pape pozvao Torlaka ja bih bio siguran sutra da cemo odbraniti nasi gol. 8-) :mrgreen:
Aha, da, inace Kweuke je za klasu bolji napadac od Maloude, Nasrija, ili Gomisa koji bi recimo zapali Torlaka da ih cuva.. :D Sta ti je bolan.....
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 10 okt 2011, 20:49

harry_90 je napisao/la:
hamo_pipa je napisao/la:
Sta ima inteligentni :lol: o tvojoj inteligenciji ne bih da raspravljam,sve si rekao u prethodnom postu,tako da necu da se patis tj. da naprezes mozdane vijuge jer vidim da ti i ne ide bas najbolje ;)

Kad neko hoće da pita nešto, onda i postavi uljudno pitanje, a ne piše "šta se on trpa", znaš?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 okt 2011, 20:50

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Da je Pape pozvao Torlaka ja bih bio siguran sutra da cemo odbraniti nasi gol. 8-) :mrgreen:
Aha, da, inace Kweuke je za klasu bolji napadac od Maloude, Nasrija, ili Gomisa koji bi recimo zapali Torlaka da ih cuva.. :D Sta ti je bolan.....
Isto k'o sto je Kaboul rinaka kad mu Dzekson uvali cetiri gola. :mrgreen:

Sta se palis ko hepo kocka,malo se zayebajemo
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.