Da taj...Devil je napisao/la:Jel ovaj 658 prijatelja grb nba lige.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Dak direktan link prema njegovo profilu da ne bih slucajno promasili. 
Nadam se da će Nba Mania sutra šta dojaviti, da zaradimo bar za cvijeća za ponedjeljak. 
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
A jel ovo bila prva dojava od njega? 
Nije prva, 26/31Elmar je napisao/la:A jel ovo bila prva dojava od njega?
Prva koju sam ja odigrao
Kakve sam ja srece kada posalje meni prvu ima da padnem odma.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Zar vi zaista vjerujete u ove dojave
Ali ozbiljno, zapitajte se, ako čovjek zna te dojave, što jednostavno ne uplati po 500km na njih, i to u nekoliko kladionica, što nije neki milijunaš, kada ih ima.
Heh, mislim da je to apsurdno.
Ali ozbiljno, zapitajte se, ako čovjek zna te dojave, što jednostavno ne uplati po 500km na njih, i to u nekoliko kladionica, što nije neki milijunaš, kada ih ima.
Nevjerujem da ce tako brzo...Willy je napisao/la:Nadam se da će Nba Mania sutra šta dojaviti, da zaradimo bar za cvijeća za ponedjeljak.
Znaci pogodio je 26/31 dosad, jel to svaki dan? I ja sam prepisivo' dojavu.Bosnier je napisao/la:Nije prva, 26/31Elmar je napisao/la:A jel ovo bila prva dojava od njega?
Prva koju sam ja odigrao
Neutral je napisao/la:Zar vi zaista vjerujete u ove dojave![]()
Nemam pojma, ja znam da sam danas profitirao i to dobro
Ne verujem ni ja u dojave,ali pazi jednu stvar ako on stvarno zna neke stvari i stavi dobre kvote,zar nije bolje uplatiti do 5e na taj par da ga ispratis jer to nisu meni neke pare,nego posle kada dodje jedes se sto nisi uplatio.Koliko se meni puta samo to desilo.Pa ja bi se pojeo da nisam danas uplatio ovoga Villarreala x/x ili Istru 2 a kvote sjajne bile.Neutral je napisao/la:Zar vi zaista vjerujete u ove dojave![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
prosli vikend padoh na 1,20 kvoti i rekoh nikad vise na moj listic ta sugava kvota, i danas odigram salzbugu keca, i opet padnem, jos ga cekao samo, pa koja sam ja budala u pm...
evo za sutra 3 para, fine kvote
Panionios - Xanthi 1 1,95
Siena - Parma 1 2,20
Betis - Rayo Vallecano 1 1,80
na cenera, nekih 80KM dobitak, ako ovo ne prodjem bankrotirao sam
evo za sutra 3 para, fine kvote
Panionios - Xanthi 1 1,95
Siena - Parma 1 2,20
Betis - Rayo Vallecano 1 1,80
na cenera, nekih 80KM dobitak, ako ovo ne prodjem bankrotirao sam
A ja samo singl X, sto nisam ni ja X/X stavio hebemu misa. 
PotpisujemDevil je napisao/la:Ne verujem ni ja u dojave,ali pazi jednu stvar ako on stvarno zna neke stvari i stavi dobre kvote,zar nije bolje uplatiti do 5e na taj par da ga ispratis jer to nisu meni neke pare,nego posle kada dodje jedes se sto nisi uplatio.Koliko se meni puta samo to desilo.Pa ja bi se pojeo da nisam danas uplatio ovoga Villarreala x/x ili Istru 2 a kvote sjajne bile.Neutral je napisao/la:Zar vi zaista vjerujete u ove dojave![]()
Mania me prihvatio, hvale ga fb prijatelji sve u 16. 
Evo jedan od dobitaka,
preuzeto sa FB

preuzeto sa FB

Okej, važi. Hajde ako vama javi tu neku dojavu, onda neka mi neko pošalje PP, naravno ako mu nije lijeno. Hvala 
Nemaš problema.Neutral je napisao/la:Okej, važi. Hajde ako vama javi tu neku dojavu, onda neka mi neko pošalje PP, naravno ako mu nije lijeno. Hvala
Bordeaux-Montpellier 1 1,75
Hoffenheim-Mainz 1 1,70
Mallorca-Sporting Gijon 1 1,75
Sampdoria-Lazio 1 2,05
i od mene
Inter-Genoa 1,50
negdje oko 16-17 kvota ...
Hoffenheim-Mainz 1 1,70
Mallorca-Sporting Gijon 1 1,75
Sampdoria-Lazio 1 2,05
i od mene
Inter-Genoa 1,50
negdje oko 16-17 kvota ...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.