FK Slavija

Pappy
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Pappy » 06 avg 2015, 12:53

Sudi nam Admir Šehović. Generalno, jedan dobar sudija, iz plejade mladih arbitara Premijer lige. Poznajem ga i sa utakmica omladinskih selekcija. Voli da pusti igru, da se razvije igra, ne sjecka svaki napad. A i Slavija sa njim ima dobra iskustva. Mislim da smo izgubili 2/6 kada je on sudio. I to sudio nam je u Foči protiv Borca gdje smo morali izgubiti. I izgubili smo u Trebinju od Leotara. Pobjedili smo kada je on bio Goška 2:1, onomad kada ga Koka zabode u prvoj minuti, dobili smo Travnika, i ne mogu više da se sjetim. :D

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 07 avg 2015, 13:50

Dosao vam Kemal Salihagic.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 07 avg 2015, 14:05

Mokroguz je napisao/la:Dosao vam Kemal Salihagic.
Igraće za juniore ovu godinu.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 avg 2015, 14:06

Pappy je napisao/la:Luka Sinđić naš novi igrač.

Ali ja ću samo reći još jednom Darko Spalević. :tokralju: 90 minuta trčati i ganjati odbranu, konstatno vršiti pritisak, ulaziti kao od šale u prilike, i ne znati za riječ izgubljena lopta. Tako se igra, i sa 38 kuka, pravi primjer sportiste na terenu, :tokralju: Hvala ti Bože što nam ga vrati.
U kom svjetu vi živite,,,,,,,,,,,tako blizu a tako daleko od vase istine.Bacite akcenat paša na svoju školu nogometa,,,,,Fakat je love nemate I nemoj se bolan paliti na Darka,Marka,Sindjica,Mindjica I tamo neke,,,,,,,,,Sretno u nastavku šampionata.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 07 avg 2015, 14:12

Koju školu ? Tatine sinove koji ne mogu da igraju u Želji i Sarajevu pa dođu ovamo daju malo love, i oduzmu mjesto našim klincima.

Sva sreća pa je na mjesto trenera juniora od prošle godine došao ponovo čovjek koji zna, koji hoće i koji može da napravi igrača. I sreća pa se rješio pojedinaca. Ovaj jedan mali, nije mogao dole da igra, došao ovdje, malo glumio mangupa i šatro otišao na probu u MTK. I kao nije htio tamo da potpiše prvu godinu amaterski hoće odma profi ugovor :lol: Još jedan glumio mangupa, psovao treneru majku, a zaigrao minutu u prvom timu, i eno ga sada u višegradskoj Drini. :lol:

To ti je naša realnost. Nije u interesu uprave da ubacuje našu djecu jbg. Kao da mi ne bismo to voljeli. Do tada moramo skupljati igrače sa raznih strana i nadati se da će biti pogodak. A ono klinaca što valja, na vrijeme ode, jer zna da u prvom timu neće imati mjesta. Sada dolazi sasvim dobra generacija juniora i kadeta, iz koje bi 5-6 igrača moglo naći svoje mjesto u timu, no opet tu postoji ono ALI, da li je ikome u interesu da oni zaigraju u prvom timu.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 07 avg 2015, 15:28

Bice gusto bice 0:2 :D
samo Sloboda

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 07 avg 2015, 16:57

Pappy je napisao/la:
Ovaj momak izgledao igrao sa sve Sarajevske klubove..bio u Zelji,Sarajevu,Olimpiku i sad Slaviji...negdje vidih da je igrao za repezentaciju onda trebalo bi da valja...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 07 avg 2015, 17:02

lovcen16 je napisao/la:
Pappy je napisao/la:
Ovaj momak izgledao igrao sa sve Sarajevske klubove..bio u Zelji,Sarajevu,Olimpiku i sad Slaviji...negdje vidih da je igrao za repezentaciju onda trebalo bi da valja...
Kljucna rijec. :lol: :lol:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 avg 2015, 22:42

Pappy je napisao/la:Koju školu ? Tatine sinove koji ne mogu da igraju u Želji i Sarajevu pa dođu ovamo daju malo love, i oduzmu mjesto našim klincima.

Sva sreća pa je na mjesto trenera juniora od prošle godine došao ponovo čovjek koji zna, koji hoće i koji može da napravi igrača. I sreća pa se rješio pojedinaca. Ovaj jedan mali, nije mogao dole da igra, došao ovdje, malo glumio mangupa i šatro otišao na probu u MTK. I kao nije htio tamo da potpiše prvu godinu amaterski hoće odma profi ugovor :lol: Još jedan glumio mangupa, psovao treneru majku, a zaigrao minutu u prvom timu, i eno ga sada u višegradskoj Drini. :lol:

To ti je naša realnost. Nije u interesu uprave da ubacuje našu djecu jbg. Kao da mi ne bismo to voljeli. Do tada moramo skupljati igrače sa raznih strana i nadati se da će biti pogodak. A ono klinaca što valja, na vrijeme ode, jer zna da u prvom timu neće imati mjesta. Sada dolazi sasvim dobra generacija juniora i kadeta, iz koje bi 5-6 igrača moglo naći svoje mjesto u timu, no opet tu postoji ono ALI, da li je ikome u interesu da oni zaigraju u prvom timu.
OK,paša,,,,,,,,ništa zlonamerno jer Slavija zaslužuje igrat premijerku,ali foleri iz okruženja vam najmanje trebaju.Ja razumijem da neko ko dođe napravi prevagu ali ali,ali da vole Slaviju je foliranje.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 08 avg 2015, 13:26

Danas bi trebala stići Givova oprema. Odlične stvari oni prave, a lošiji od Cvetexa ne mogu biti. :D

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 08 avg 2015, 14:11

Pappy je napisao/la:Danas bi trebala stići Givova oprema. Odlične stvari oni prave, a lošiji od Cvetexa ne mogu biti. :D
Nedavno se spominjala nova Jomina oprema ali nista...valjda ce to liciti na nesto nadajmo se najboljem...kralju pokusaj nabaciti koju sliku kad ih snimis da vidimo kako izgledaju novi dresovi...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 08 avg 2015, 14:24

lovcen16 je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Danas bi trebala stići Givova oprema. Odlične stvari oni prave, a lošiji od Cvetexa ne mogu biti. :D
Nedavno se spominjala nova Jomina oprema ali nista...valjda ce to liciti na nesto nadajmo se najboljem...kralju pokusaj nabaciti koju sliku kad ih snimis da vidimo kako izgledaju novi dresovi...
Givova je bolja opcija. Po katalogu otprilike sam vidio kakvi su. Al sacekacu jos. Mozda se i sutra bude igralo u njima.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 09 avg 2015, 15:42

http://sportdc.net/portal/18135/uzivo-f ... oda-tuzla/

Eto tu će biti detaljniji tekstualni prenos. :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 avg 2015, 15:46

Pappy, ideš li na tekmu, ako da, da nam pišeš live s telefona (ako si u mogućnosti), kako igra Sloboda, ukratko :zviz:

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 09 avg 2015, 19:45

Koliko sam bio zadovoljan igrom protiv Veleza toliko sam sad razocaran igrom protiv Slobode,protiv Veleza kombinatorika,akcije,sanse cudesa a sad nista samo puko ispucavanje lopte na Spalevica a nas Murinjo mirno sjedi na klupi kao da vodi 7-0 a ne da gubi...Onaj Husref ucestvujuje u utakmici prica nesto igracima a ovaj nas nesretnik suti ko zaliven...Realno ni Sloboda nista nije pokazala ali ljudi dali gol i cuvali rezultat...Po meni mi nemamo nekog lucidnog igraca koji ce stvoriti sanse za Rovcanina i Spalevica....nije nista ovo gotovo kako raja prica na stadionu ali su ovo realno losi reperi za nastavak sezone,mora ovo mnogo jace i bolje bar kuci kad igramo...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 09 avg 2015, 20:48

Gutin poraz 1/1. I još ima obraza da kaže kako su igrači krivi. A to majstore što si ti Rovčanina stavio na polušpica, umjesto na desno krilo, i time zarad Barića žrtvovao najboljeg igrača, to ništa. Istina, Barić je danas bio najbolji u prvom poluvremenu, ali to nije na nivou Rovčanina.

Druga stvar Vejnović evidentno ne može na zadnjeg veznog još uvijek. Nema tu rutinu i lepršavost, kao Grujičić npr. Jbg' šta je tu je, poraz k'o poraz, ispraviće se. Ali Gutović večeras mora da ode. On još uvijek nije pobjedio od kako je sjeo na klupu, ništa nismo odigrali, osim protiv Veleža, sramotan odnos prema svima. On nije dostojan klupe. Kada bude vodio još nekoga osim Slavije za svojih godina što ima, onda neka dođe i kaže dostojan sam klupe. :roll: :oops:

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 09 avg 2015, 22:08

Ja bi licno volio da ga nogiraju jos juce a ne sad...ali tesko da ce doci do smjene bar ja nesto tako kontam jedino ako bude los rezultat protiv Olimpika e onda mu je noga ali koga staviti ja bi najvise volio Erbeza ali tesko...Guta je cini mi se totalno bezidejan i ladovina nekakva pa mater mu yebem zagalami,reci nesto tim igracima,zamjeni im pozicije,rotiraj radi nesto izmisli toplu vodu..i povrh svega optuziti igrace dno dna..

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 09 avg 2015, 22:11

Letiće Guta. Samo polako. Dosta je bilo lukavičkog Murinja i brukanja.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 09 avg 2015, 22:19

[quote="Pappy"]Letiće Guta. Samo polako. Dosta je bilo lukavičkog Murinja i brukanja.[/q
Stvarno je neozbiljan hajde prvo kontam nece kralj sa novinarima nikakvih kontakata hajde reko pricace na terenu kad tamo od kako je sjeo na klupu Slavije nema ni jedne pobjede...Najveci problem je sto smo danas bili apsolutno bezidejni totalno bezopasni....krivi mu igraci pa ko ih je dovodio sta je on radio mislim totalno bezveze situacija sad mu igraci krivi..

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 09 avg 2015, 22:21

Haj sve i da prođe. Loša utakmica, bila i prođe. Al' sine ne možeš šest utakmica odigrati i imati 4 remija i 2 poraza. I onda doći i reći, nisam ja kriv, igrači su krivi. Majstore, letiš samo zbog te izjave, taman da imaš sve pobjede.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.