Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

Rooney88
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Rooney88 » 22 jan 2016, 00:13

Vidjeh sada da se vrti ovo oko Pepa. Kao sastali se s njim u Francuskoj. Ja ipak ne vjerujem da ce on kod nas. Totalno smo van balansa a on ipak preferira ekipe koje su vec dobro poslozene.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Martial9
Kontakt:

Post Postao/la Martial9 » 22 jan 2016, 00:25

ne kazem da ce kod nas ali nije to razlog zbog kojeg bi nas odbio i otisao u City

sto se tice kvalitete nas i Citya nije to velika razlika

mi smo tim s velikim potencijalom i samo fali jos par igraca da napravimo mlad tim na duze staze dok City ima puno vise istrosenih igraca nego mi

i mislim cak da bi prije preuzeo United da smo ranije pokazali interes i pokusali ga angazirati prije Citya
Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 22 jan 2016, 00:45

Policeman je napisao/la:slika
slika

:hmmmmm:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Martial9
Kontakt:

Post Postao/la Martial9 » 22 jan 2016, 00:48

nesto se ocito suska :mrgreen:
Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 22 jan 2016, 06:22

Policeman je napisao/la:
Policeman je napisao/la:slika
slika

:hmmmmm:
Odlicno! Znaci pedala Luju na kraju sezone i lova se cuva za nekog drugog...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 jan 2016, 09:56

Guillem Balague ✔ @GuillemBalague
On Pep and United. It is false they have met in Paris. As a friend just told me, why would United meet the next City manager? (1/2)
So not true Pep met United. He has agreed to join City but hasnt signed yet. That'll happen when Bayern-City is not possible in the CL (2/2)
:cry:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 22 jan 2016, 10:18

rio_Ferdy88 je napisao/la:
On Pep and United. It is false they have met in Paris. As a friend just told me, why would United meet the next City manager? (1/2)
So not true Pep met United. He has agreed to join City but hasnt signed yet. That'll happen when Bayern-City is not possible in the CL (2/2)
:cry:
Mou je naš novi manager, 101%

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 jan 2016, 10:22

EPL je napisao/la: Mou je naš novi manager, 101%
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 22 jan 2016, 10:39

rio_Ferdy88 je napisao/la:
EPL je napisao/la: Mou je naš novi manager, 101%
slika
Koga bi ti?
Govorim o treneru koji ti sigurno može izvući najmanje 1 trofej u sezoni.
Gouardiola City
Klopp Liverpool
Anceloti Bayern

Znamo da je Fergie veliki fan Mou, i da su veoma dobri prijatelji.

Možda David Moyes? :mrgreen:

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 22 jan 2016, 10:48

Mourinho je sasvim dobro rješenje. Zašto ne.
''Neka me mrze samo da me se boje''

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 jan 2016, 10:50

Svejedno mi je, ako već Pep neće, ja bih Chola, ako ni on ne može, onda Poocha.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 22 jan 2016, 10:57

Kad zbrojiš 2 i 2 eto ti Murinja. Jako je sužen broj klubova u koje on može da ide i knjiga spada na jedno slovo, tj nas, s obzirom da su Bajern i Siti već prebrinuli brige. Eventualno bi Pariz i Real mogli pokvariti biznis, ali za Pariz mislim da njemu ne bi bio neki izazov, a da Real ne bi rizikovao da dovodi svojim razmaženim derištima toliko čvrst autoritet, uz to još po drugi put.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 jan 2016, 10:58

rio_Ferdy88 je napisao/la:Svejedno mi je, ako već Pep neće, ja bih Chola, ako ni on ne može, onda Poocha.
O "Poketinu" stvarno treba takodjer dobro razmisliti. Dokazao se vec u Engleskoj. Tottenham ove sezone igra jako dobro i djeluju dosta stabilno, cak i njihove odbrana pod njegovim vodstvom izgleda dosta dobro.

Mou je meni prvi izbor ipak, pa onda on iki Simeone. Skeptik sam malo sto se tice ovog zadnjeg ali necu reci da bi bio los izbor.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 22 jan 2016, 11:04

Naravno, no nonsense lik, privlači pažnju na sebe, a igrače odlično "polariše" i motivira ih da dobro igraju. Naravno, njegovo je moralo propasti u Realu, jer gdje će razmažena derišta biti van fokusa. U Chelseau je doživio pad jer je kupio igrače na vrhuncu koji su poslije ispuhali. Da je glupi Roman imao sluha, zadržao bi ga, pospremio ekipu na ljeto i ponovo napao na svim frontovima. Sada good luck sa još gorim holandezom od našeg... U svakom slučaju, nama treba jak lider, a Mou je jedini sa tom karizmom, osim ako zalizani luđak ne pristane da dođe iz Atletika, ali mislim da on neće nigdje. Od ostalih PL trenera, još samo Mauritio, ostalo je buranija. Ako nastavimo glumiti razmaženu seosku mladu, mogli bi na kraju završiti sa najgorim stručnim štabom od svih ekipa koje će naredne godine napasti tron...

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 22 jan 2016, 11:19

Ma moze Lujo sa ovom ekipom izboriti top 4, nema potrebe za dodatne transfere. :mrgreen:

Napredak na skali od nula do deset negdje oko -1, strucnjak ipo. Taman sam se nekak navikao na krmecu facu.

Mauricio odlican manager ali koliko je autoritativan? Npr kada treba odrzati lekciju Wazzi, Carricku, ili igracima slicnog kalibra, tu vidim neki problem.

Treba nam strucnjak poput Luje al da zna znanje. Ovaj United je trenutno toliko ranjiva sredina da nije preporucivo za rad.
A smooth sea never made a skilled sailor.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 jan 2016, 12:32

al... je napisao/la:Ako nastavimo glumiti razmaženu seosku mladu, mogli bi na kraju završiti sa najgorim stručnim štabom od svih ekipa koje će naredne godine napasti tron...
Nije da bi mogli, nego znajući našu debilnu upravu sigurno da hoćemo :kafa:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 22 jan 2016, 13:42

Rooney88 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Svejedno mi je, ako već Pep neće, ja bih Chola, ako ni on ne može, onda Poocha.
O "Poketinu" stvarno treba takodjer dobro razmisliti. Dokazao se vec u Engleskoj. Tottenham ove sezone igra jako dobro i djeluju dosta stabilno, cak i njihove odbrana pod njegovim vodstvom izgleda dosta dobro.

Mou je meni prvi izbor ipak, pa onda on iki Simeone. Skeptik sam malo sto se tice ovog zadnjeg ali necu reci da bi bio los izbor.
Ja sam za Poccha prije nego Mourinha. Navikao me LvG na taj "proces" pa bi mi bilo šokantno da neko dođe i odmah preokrene stvari :mrgreen: .

Pocchettino bi bio relativno dugoročno rješenje, jedno 5-7 sezona. Ja vjerujem da bi njemu to bila stepenica više za koju će uskoro biti spreman i što će htjeti sam. Što se tiče autoriteta, pa ne bih rekao da bi imao problema. Više imamo mladih perspektivnih igrača nego zvijezda.

I meni se čini Mou čeka ljeto da zasjedne na Carringtonu. A Pep je Cityev po svemu sudeći.

Ovo za transfer embargo mi je nelogično. OK, možda Ed neće da iskešira 40 miliona za Cavania ili Andersona ali istina je da se patimo s pozicijom bočnih igrača i to je Lujo danas naglasio:
NO NEED TO BUY WITH GOOD FORM?
Van Gaal: “No, that is not true, I think when you see how unlucky we have been in the full-back position. I have started with Valencia, Shaw, Rojo, Darmian and Young, sometimes, and they are all injured - only Darmian is now back. So, I need full-backs and you have seen how I have used youngsters like Borthwick-Jackson and Varela who are doing great but the level of Manchester United is high."
SEARCHING FOR FULL-BACKS
Van Gaal: “To give a high performance every week normally is very difficult for youngsters, which is why we have to look always in this transfer period for replacements. The difficulty is that we ask for a level and the clubs do not want to sell in this period and that is our problem. We are looking, but it is not so easy. Nobody can understand that because it is easy and it is not so.”
Da je bar dovesti na posudbu nekog boljeg bočnog igrača do kraja sezone. Mada bi to bilo dosta teško. Očito LvG već ima nekog na piku čim ovako otvoreno izjavljuje da mu treba neko na toj poziciji.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 22 jan 2016, 14:40

Imam osjećaj da bi sljedeći trener Uniteda mogao biti Laurent Blanc u slučaju da ove ili sljedeće sezone ne ostvari značajan uspjeh sa PSG-om u LP. PSG svakako ima veće ambicije od osvajanja francuske lige, jer ulažu mnogo novca da bi se zadovoljili samo titulom prvaka Francuske. Oni vjerovatno ciljaju na to da u bliskoj budućnosti osvoje LP, a ako Blanc to ne uspije vjerujem da se neće zadržati na klupi PSG. U tom slučaju PSG će vjerovatno angažovati nekog tipa Mourinho koji je već osvajao LP, a ja vjerujem da će tada uprava Uniteda razmatrati Blanca kao jednu od opcija za nasljednika Luje. Baš me zanima vaše mišljenje o Blancu kao treneru Uniteda.

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 22 jan 2016, 15:29

Zasto mi Pocehttino rizikovao ovu idilu sa Spursima za koji milion vise? U Unitedu dosta toga treba pokrenuti sa mrtve tacke, iako imamo skoro neogranicen budzet, naprosto ocekivanja su mnogo veca. Lujo je maestralno odradio svoj dio posla.

Jos je on mlad strucnjak, tek treca sezona u epl-u, itd itd.
A smooth sea never made a skilled sailor.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 22 jan 2016, 16:20

Blanc želi da produži ugovor sa PSG-om.

I njegov agent užurbano radi na tome da se sve okonča u narednih nekoliko sedmica:
Ne poznajem toliko njegov trenerski rad ali znam da nema iskustva van Francuske. Ne mislim da bi uspio kod nas, odnosno općenito u EPL. PSG ima bolju ekipu od nas i logično je da hara s njom. A ako kojim slučajem osvoji CL nema šanse da će igdje ići.

Mauricio je jako mlad trener (43) godine ali mi se stvarno sviđa kako i šta radi. Znam da je onda sa S'otonom završio mjesto iza nas dok ih je vodio. Objektivno, naša uprava ne bi posezala za njim još. Ali možda za dvije-tri sezona sigurno da bi bio top kandidat ako bude uspješan kao i do sada.

Izgleda od Cavania ništa. Bar tako piše na MEN-u.

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []