Champions League 2015/16
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Champions League 2015/16
I gledaj ti, sve protiv Arsenala se simulira majku li im
Zadnja izmjena: topnik1, dana/u 24 feb 2016, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Zavjeratopnik1 je napisao/la:I gledaj ti, sve protiv Arsenala se simuliraju majku li im
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
messilla je napisao/la:Zavjeratopnik1 je napisao/la:I gledaj ti, sve protiv Arsenala se simuliraju majku li im

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kiki i židovi
Romario

Romario
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
rio_Ferdy88 je napisao/la:messilla je napisao/la:Zavjeratopnik1 je napisao/la:I gledaj ti, sve protiv Arsenala se simuliraju majku li im
Slažem se. Prije 4 godine smo raskinuli ugovor sa Izraelskom firmom za promociju Izraela kao turističke destinacije
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Re: $: RE: Re: Champions League 2015/16
Sta mislis hoce li Alaba zajebati Lea za Oscara?Romariooo je napisao/la:Dobra tekma zabari-kobasice, iznenadio me guardiola totalno,tacno je tvrdoglav i ne odustaje od nacina igre ovog preofanzivnog
Sinoc je ima niz realnih razloga da igra opreznije,gostovanje jakom protivniku,izostanak oba stopera itd,al pep ostaje sivonja,postavlja igru ko da igra protiv unterachinga,aj sto je odbrana osakacena,nego samo jedan destruktivac u sredini i to vidal koji i nije klasicni zadnji vezni.
I onda kad mislis da ne moze biti veci sivonja nego sto jest,uspijeva i onih dva nula prokockati,tako je radio i s barcom i nije se jos opametio
Treba napomenuti da je pepa mazila i sreca, kljucni detalj utakmice kod 0 0 kad sudija ne svira penal cist ko vrata za juve, to da je svirano sve bi otislo na juvetov mlin, onda prvi gol bayerna i mogao je a i nije morao biti ponisten, drugi gol apsolutno neregularan jer je akcija nakon cistog faula nesviranog, brat bratu sudjenje je bilo dosta u korist bayerna,dvije kardinalne greske
Eh sad sve stoji da je bayern bolji bio veci dio utakmice, ali to je juventusova igra standardna, alegriju bi se sve poklopilo da je sudija svirao penal, ali nije
Bayern s nevjerovatno rizicnom igrom dolazi do dva nula koji je i boziji i sudijski dar, i onda ponovo sivonja tvrdoglavi ne zna to privesti kraju, pojacati defanzivu u veznom redu i rasteretiti priucene stopere pored kojih mandzuka izgleda ko van basten
Kad je juve ocajnicki krenuo u navalu,isplivale su na povrsinu sve slabosti bayerna i pepa ko trenera, vidjelo se da je i alegri dosta pogrijesio s predefanzivnom igrom od pocetka jer morao je uvidjeti slabosti bayerna nazad i narediti vise ofanzive
Sve u svemu ispala je odlicna utakmica,revans bi mogao biti jos bolji,bayern blagi favorit no juve ima sanse itekako, ako budu napadali mogu vrlo lako dati bayernu koji gol
O drugoj utakmici vojina prcija-hegemonija, hegemonija rutinski dva nuka u gostima uz jos 3-4 zicera propustena,sve to uz 50 posto snage jer su nam glavne zvijezde pola utakmice prehodale
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Neće Alaba, ali hoće AlbaGunner4 je napisao/la:Sta mislis hoce li Alaba zajebati Lea za Oscara?
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ovo malo **** mi je postalo mrsko jos od onog polufinala sa prcelonom ,silovo ga roben iSaurman je napisao/la:[youtube][/youtube]I još se nešto unosi u lice, trebao mu je žironja šamar opaliti.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne mogu muškarci i žene biti konkurentimessilla je napisao/la:Neće Alaba, ali hoće AlbaGunner4 je napisao/la:Sta mislis hoce li Alaba zajebati Lea za Oscara?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da sam ja trener barce alba bi jos na poluvremenu dobio dlan zbog onog glumatanja i kreveljenja,jer nam seljacki baca ljagu i sramoti hegemonijuGunner4 je napisao/la:Sta mislis hoce li Alaba zajebati Lea za Oscara?Romariooo je napisao/la:Dobra tekma zabari-kobasice, iznenadio me guardiola totalno,tacno je tvrdoglav i ne odustaje od nacina igre ovog preofanzivnog
Sinoc je ima niz realnih razloga da igra opreznije,gostovanje jakom protivniku,izostanak oba stopera itd,al pep ostaje sivonja,postavlja igru ko da igra protiv unterachinga,aj sto je odbrana osakacena,nego samo jedan destruktivac u sredini i to vidal koji i nije klasicni zadnji vezni.
I onda kad mislis da ne moze biti veci sivonja nego sto jest,uspijeva i onih dva nula prokockati,tako je radio i s barcom i nije se jos opametio
Treba napomenuti da je pepa mazila i sreca, kljucni detalj utakmice kod 0 0 kad sudija ne svira penal cist ko vrata za juve, to da je svirano sve bi otislo na juvetov mlin, onda prvi gol bayerna i mogao je a i nije morao biti ponisten, drugi gol apsolutno neregularan jer je akcija nakon cistog faula nesviranog, brat bratu sudjenje je bilo dosta u korist bayerna,dvije kardinalne greske
Eh sad sve stoji da je bayern bolji bio veci dio utakmice, ali to je juventusova igra standardna, alegriju bi se sve poklopilo da je sudija svirao penal, ali nije
Bayern s nevjerovatno rizicnom igrom dolazi do dva nula koji je i boziji i sudijski dar, i onda ponovo sivonja tvrdoglavi ne zna to privesti kraju, pojacati defanzivu u veznom redu i rasteretiti priucene stopere pored kojih mandzuka izgleda ko van basten
Kad je juve ocajnicki krenuo u navalu,isplivale su na povrsinu sve slabosti bayerna i pepa ko trenera, vidjelo se da je i alegri dosta pogrijesio s predefanzivnom igrom od pocetka jer morao je uvidjeti slabosti bayerna nazad i narediti vise ofanzive
Sve u svemu ispala je odlicna utakmica,revans bi mogao biti jos bolji,bayern blagi favorit no juve ima sanse itekako, ako budu napadali mogu vrlo lako dati bayernu koji gol
O drugoj utakmici vojina prcija-hegemonija, hegemonija rutinski dva nuka u gostima uz jos 3-4 zicera propustena,sve to uz 50 posto snage jer su nam glavne zvijezde pola utakmice prehodale
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pravilo da se zbog toga dobijaju suspenzije i novcane kazne bilo bi dobro, al kakvog smisla ima uvoditi nova pravila kad se ne mogu ispostovati ni ona sto su stara sto godina poput faula i penala,sto smo vidjelil sinoc kod engleskog sudije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Vidi Bavaraca što rigaju na Albin dive, reko' bi čo'ek to pošten narod, baš im se zgadilo...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Romagnoli13
- Kontakt:
Robben je predvodnik svih svijetskih dajvera.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
mandraX je napisao/la:Vidi Bavaraca što rigaju na Albin dive, reko' bi čo'ek to pošten narod, baš im se zgadilo...![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Robben je najvece gov.no od covjeka, vodeći smrad i sramota fudbala
Stanite u red

reče navijač u čijem timu igra Arjen Padavica RobenKarlo je napisao/la:ovo malo **** mi je postalo mrsko jos od onog polufinala sa prcelonom ,silovo ga roben iSaurman je napisao/la:[youtube][/youtube]I još se nešto unosi u lice, trebao mu je žironja šamar opaliti.
i ono nesto,slazem se drug trebo mu je jednu vaspitnu
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Gotivno je kad možeš dajvat, unosit se u facu i proći nekažnjeno. Štaviše, nerijetko te sudije i nagrade.
Don't hate what you don't understand.
Večeras valja ovo iskombinovati, valjda nešto bude gledljivo. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
toliko su zanimljivi vecerasnji susreti da se vise prica o Albi i Robbenu 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, sinoc su se sastale ekipe sa ponajvise navijaca kod nas.miki_92 je napisao/la:toliko su zanimljivi vecerasnji susreti da se vise prica o Albi i Robbenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.