Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Moze se sageti Dirku a i ti ga guras gdje ne treba jer je spanac samo da se ne lazemo...let3 je napisao/la:Gasol veceras i zvanicno postao evropski GOAT![]()
KopLfc je napisao/la:Moze se sageti Dirku a i ti ga guras gdje ne treba jer je spanac samo da se ne lazemo...let3 je napisao/la:Gasol veceras i zvanicno postao evropski GOAT![]()
3x MVP FIBA-inih takmicenja (1x SP, 2x EB)filip13 je napisao/la:bolji od dirka ni u FIBA kosarci nijeClutch je napisao/la:GOAT u FIBA kosarci.
let3 je napisao/la:Gasol veceras i zvanicno postao evropski GOAT![]()
Dirk je najbolji Evropljanin svih vremena.KopLfc je napisao/la:Sto put prezvakana pricam 45 od 50 ljudi ce ti reci da je Dirk najbolji a ovih 5 su ljubitelji spanskog sporta i ciganluka....
Da se razumijemo Gasol je igracina drugi najbolji....mozda
Kolko god da mi je Gasol drazi od Dirka i kolko god da mi je ova spanska reprezentacija draga, Dirk je daleko najbolji europski igrac ikad. Onakav igrac se vise nikad al nikad nece pojavit, pa jbt koji je jos to Europljanin bio MVP NBA lige, MVP finala i godinama top 5 igrac NBA lige ? Gasol je po meni drugi najveci Europljanin ikad i to je "prvi medju jednakim" u drustvu s Kukijem, Parkerom, Drazenom, Sabonisom.let3 je napisao/la:Gasol veceras i zvanicno postao evropski GOAT![]()
Clutch je napisao/la:3x MVP FIBA-inih takmicenja (1x SP, 2x EB)filip13 je napisao/la:bolji od dirka ni u FIBA kosarci nijeClutch je napisao/la:GOAT u FIBA kosarci.
3 zlata na Eurobasketu, jedno na Mundobasketu.
2x FIBA igrac godine.
Dirk ima 2 MVP-a i jedno (1) finale.
Takodjer 2x FIBA igrac godine.
Nemoj me zajebavat.
ne znam gdje si prebrojao tih 45-50, ali svakako se ne bi sliožio sa tobomKopLfc je napisao/la:Sto put prezvakana prica 45 od 50 ljudi ce ti reci da je Dirk najbolji a ovih 5 su ljubitelji spanskog sporta i ciganluka....
Pored timskih, i individualna dostignuca su na strani Pau-a.filip13 je napisao/la:ne zajebajem,pogledaj s kakvim je saigracima dirk igrao a sa kakvim pau
Epidarius ti je objasnio. U NBA se dokazuje klasa a bolje se Dirk pokazao.let3 je napisao/la:ne znam gdje si prebrojao tih 45-50, ali svakako se ne bi sliožio sa tobomKopLfc je napisao/la:Sto put prezvakana prica 45 od 50 ljudi ce ti reci da je Dirk najbolji a ovih 5 su ljubitelji spanskog sporta i ciganluka....
tvojom logikom i Dominique Willkins bi trebao biti veci od Jordana![]()
+1...btw nikad losije finale.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Gasol moze biti najbolji Španac svih vremena, Dirk je bolji i u FIBA-inim takmicenjima, s kakvim je samo panjevima dolazio do medalja, to Gasol nikad nije dozivio
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Gasol moze biti najbolji Španac svih vremena, Dirk je bolji i u FIBA-inim takmicenjima, s kakvim je samo panjevima dolazio do medalja, to Gasol nikad nije dozivio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.