BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Sta sam dozivio da najomrazeniji lik na ovoj temi , postane glavni !! Damire sta nam uradi
Gdje su oni svi borci damira ?? jos rafa sad pobijedjuje 
Veliki trijumf La Decime. kuknjava kuknjavaHeraklitMracni je napisao/la:Sta sam dozivio da najomrazeniji lik na ovoj temi , postane glavni !! Damire sta nam uradi![]()
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Moze biti glavni ali kompleksasHeraklitMracni je napisao/la:Sta sam dozivio da najomrazeniji lik na ovoj temi , postane glavni !! Damire sta nam uradi![]()
-
oldtown1990
- Kontakt:
Poraz Damira u 1/2 finalu dubla.
Damir u MD Istanbula. Poslije Miamija se vraća u Evropu: Ch. Napoli, Monte Carlo q. (?), Barcelona q. (?), ATP Istanbul
Mirza isto poslije kvala Miamija igra Challenger u Napoliju:)
Btw. Napoli je clay
Btw. Napoli je clay
-
oldtown1990
- Kontakt:
Tomo u 3.kolu kvala Antalije

- AnkleBreaker
- Kontakt:
Bašić u prvom kolu kvala Miamia na Noaha Rubina. Ako prođe u finalu kvala ide na Ita koji u prvom kolu igra sa nekim likom iz Norveške 72. godište.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Damir poslije Miamia igra jos jedan challenger u Mexicu na hardu. U sedmici u kojoj je ch. Napoli je također prijavljen na dva Atp turnira. U Houstonu je (4.alt) i u Casablanci (9.alt), tako ako uđe u MD jednog od ova dva Atp-a vjerovatno propušta challenger u Napulju.remA1 je napisao/la:Damir u MD Istanbula. Poslije Miamija se vraća u Evropu: Ch. Napoli, Monte Carlo q. (?), Barcelona q. (?), ATP Istanbul
Btw. Napoli je clay
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
-
thelightblue
- Kontakt:
Prvo, nema turnira u Casablanci - sad se igra u Marrakechu. I nema mogucnosti da igra jedan od ovih ATP ako se prijavljo za challenger. Procitaj malo ATP Rulebook.AnkleBreaker je napisao/la:Damir poslije Miamia igra jos jedan challenger u Mexicu na hardu. U sedmici u kojoj je ch. Napoli je također prijavljen na dva Atp turnira. U Houstonu je (4.alt) i u Casablanci (9.alt), tako ako uđe u MD jednog od ova dva Atp-a vjerovatno propušta challenger u Napulju.remA1 je napisao/la:Damir u MD Istanbula. Poslije Miamija se vraća u Evropu: Ch. Napoli, Monte Carlo q. (?), Barcelona q. (?), ATP Istanbul
Btw. Napoli je clay
I jos, cudno da mislis da ce igrati Leon...
Vozdra braco sta ima???
Nije bilo bajno zadnjih sedmica, al ocekujem da sa mojim javljanja i nasi proigraju, tako da od damira ocekujem barem drugo kolo a od Mirze MD
Nije bilo bajno zadnjih sedmica, al ocekujem da sa mojim javljanja i nasi proigraju, tako da od damira ocekujem barem drugo kolo a od Mirze MD
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH Tenis
Bas je dobro odradio protekle turnire, pa da moze preskakati turnire. Leon ce 90% igrati jer su mu bodovi od izuzetne vaznosti za MD RG.thelightblue je napisao/la:Prvo, nema turnira u Casablanci - sad se igra u Marrakechu. I nema mogucnosti da igra jedan od ovih ATP ako se prijavljo za challenger. Procitaj malo ATP Rulebook.AnkleBreaker je napisao/la:Damir poslije Miamia igra jos jedan challenger u Mexicu na hardu. U sedmici u kojoj je ch. Napoli je također prijavljen na dva Atp turnira. U Houstonu je (4.alt) i u Casablanci (9.alt), tako ako uđe u MD jednog od ova dva Atp-a vjerovatno propušta challenger u Napulju.remA1 je napisao/la:Damir u MD Istanbula. Poslije Miamija se vraća u Evropu: Ch. Napoli, Monte Carlo q. (?), Barcelona q. (?), ATP Istanbul
Btw. Napoli je clay
Ja to pravilo nigdje nisam vidio u rulebook-u i zasto bi igrao Napoli pored Houstona gdje ce vjerovatno upasti u MD, a i sam je rekao da su mu ATP turniri prioritet.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prvi put čujem da se ne može prijavit i za ATP i za challenger. Koliko je puta Damir bio prijavljen u istoj sedmici i za ATP i challenger turnir i ako upadne u MD ATP turnira otkaže challenger.thelightblue je napisao/la:Prvo, nema turnira u Casablanci - sad se igra u Marrakechu. I nema mogucnosti da igra jedan od ovih ATP ako se prijavljo za challenger. Procitaj malo ATP Rulebook.
Nije dobar žrijeb za Mirzu. Ovaj mali Rubin je vrlo dobar teniser. Na AO u 3. TB pobjedio Pairea. Ali vjerujem da Mirza može do MDa.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne znam koja je logika igrati Leon u kojem je konkurenciji toliko jaka da bi vjerovatno ispao u prvom kolu, a ne odigrati Napoli koji bi mogao osvojit. U Marrakechu ga nema nigdje, a u Houstonu mu trebaju 4 otkaza. Ovako fino odigra Miami, odmara do Napolija, ode daleko, onda kvale Monte Karla. Mada, kako je birao ovaj raspored u februaru ne bi me čudilo da ostane još par sedmica u Americi.
Mirza ima fkt težak žrijeb, ali odgovarat će mu ova igra Rubina i Ita. Idemo po MD
Mirza ima fkt težak žrijeb, ali odgovarat će mu ova igra Rubina i Ita. Idemo po MD
Mirza ako bude na nivou ide u MD.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
thelightblue
- Kontakt:
Nije to istina. Ali hajmo, reci mi kad se ovo dogodilo?Unofficialpage je napisao/la:Prvi put čujem da se ne može prijavit i za ATP i za challenger. Koliko je puta Damir bio prijavljen u istoj sedmici i za ATP i challenger turnir i ako upadne u MD ATP turnira otkaže challenger.thelightblue je napisao/la:Prvo, nema turnira u Casablanci - sad se igra u Marrakechu. I nema mogucnosti da igra jedan od ovih ATP ako se prijavljo za challenger. Procitaj malo ATP Rulebook.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne sječam se. Ali znam da je bilo tih situacija. Ali de nam to pravilo postavi ovdje. Nisam za to nikad čuo, možda i ima, ne znam.
Evo: Rotterdam, 22. alternativa i Santo Diminigo, kojeg je osvojio:
http://www.tennisteen.it/entry-list/202 ... -2015.html
Evo: Rotterdam, 22. alternativa i Santo Diminigo, kojeg je osvojio:
http://www.tennisteen.it/entry-list/202 ... -2015.html
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
thelightblue
- Kontakt:
Vjeruj mi, da ni jedan put se ovo dogodiloUnofficialpage je napisao/la:Ne sječam se. Ali znam da je bilo tih situacija. Ali de nam to pravilo postavi ovdje. Nisam za to nikad čuo, možda i ima, ne znam.
"A player may only enter and compete in one Grand Slam, ATP World Tour, ATP Challenger Tour, Futures tournament or special event during that tournament week. Once a player enters and is accepted into the main draw of singles, doubles, or the qualifying competition, he is committed to that tournament for the week, unless released by the Executive Vice President - Rules & Competition or supervisor. A player who loses in the singles qualifying competition may enter the doubles event of any tournament." str. 88
Znaci, kad se igrac prijavi za neki turnir ima dvije mogucnosti:
1) Igrati ovaj turnir
2) Ne igrati nista u ovoj sedmici
Zato sto je Damir direktno u Napoli, moze samo igrati ovaj turnir u sedmici 4-10 aprila.
EDIT: Iz Rotterdama bio je otkazan automaticno, ova stranica kao vidis ne markira "OUT"/"IN"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa da jedan turnir = jedna sedmica. On se može prijavit bilo gdje i bira gdje će igrat. Ali samo turnire gdje je prijavljen. To što si stavio je tačno, ali može se prijavit na više turnira pa i kombinovat ch i ATP turnire za prijavu.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
thelightblue
- Kontakt:
Jel' razumijes engleski ili ne? sta znaci "committed to that tournament"? Damir je sad "committed to Napoli" i ne moze reci - "hmm, sad mislim da bih vise volio igrati u Maroku"
Nikad, apsolutno nikad se dogodilo, da je Damir (ili neki drugi) bio prijavjen za challenger, a onda je umjesto ovog challengera igrao ATP, gdje je prvo bio medu alternativa.
Nikad, apsolutno nikad se dogodilo, da je Damir (ili neki drugi) bio prijavjen za challenger, a onda je umjesto ovog challengera igrao ATP, gdje je prvo bio medu alternativa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.