FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 11 mar 2019, 17:22

benko21 je napisao/la:utakmica s Krupom u nedjelju u 15h
Ne više od 3 milje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 11 mar 2019, 17:26

haris004 je napisao/la:Kako je moguce da mi gostujemo slobodi :crazy:
Izgleda niko nije shvatio kako se igra ovaj trokruzni sistem..
U pravilima pise da se pravi mini tabela. Isti broj bodova,isti broj postignutih i primljenih golova.
Poslije toga se gleda ukupna gol razlika, a tu je Sloboda bolja.

Ukoliko se radi o mjestu koje odlučuje o plasmanu nakon završetka prvog dijela takmičenja (nakon 22odigrana kola) i određivanje takmičarskih brojeva za utvrđivanje rasporeda za drugi dio takmičenja, u slučaju jednakog broja bodova klubova, plasman se utvrđuje na osnovu dodatne tabele od rezultata koje su u međusobnim utakmicama postigli klubovi sa istim brojem bodova. Ako se plasman klubova nakon završetka prvog dijela takmičenja ne može utvrditi niti nakon primjene dodatne tabele, primjenit će se kriterij bolje ukupne razlike između postignutih i primljenih golova iz svih utakmica koje su klubovi odigrali tokom prvenstva shodno stavu 2. ovog člana.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 11 mar 2019, 17:27

Lecler je napisao/la:Niko nije bolji bek od Pidre u ovoj ligi!
Dijelimo mišljenje. K'o nekad Đalma Santos! Možda pretjerano, ali biće on na tom nivou aBd.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 11 mar 2019, 17:32

Nema više moj Selmire, kao nekad prije, s jaranima dan osviće, da se pjeva da se pije. hahaha :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 mar 2019, 17:32

U srijedu, odmah napasti svim sredstva. Ne cekati da ga oni daju. Dati im gol i oni su gotovi. :kafa: :njanjanja:

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 11 mar 2019, 17:36

MortemHz je napisao/la:slika
Vidi ti Halila, baš je, što neko napisa, šega (ali simpa) faca. :D

dagerHZ
Kontakt:

Post Postao/la dagerHZ » 11 mar 2019, 17:42

MortemHz je napisao/la:
Ne više od 3 milje
Najavljuju odlično vrijeme u nedjelju.Sve ispod 6,7 hiljada bi bilo sramotno. :thumbup:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 mar 2019, 17:43

dagerHZ je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Ne više od 3 milje
Najavljuju odlično vrijeme u nedjelju.Sve ispod 6,7 hiljada bi bilo sramotno. :thumbup:
srijeda prvo drugovi i to će imati efekta :clap: :thumbup:
do subote samo pada tako da može teren biti ****

p.s. - Starčević se vratio u Krupu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 11 mar 2019, 18:07

Eto konacno i ta ligaska pobjeda dole na Pecari, nevjerovatna sezona naseg tima i bas sto neko napisa mislim da bi najkorektnije bilo citavom klubu dodijeliti nagradu "Ismir Pintol" pogotovo ako uzmemo duplu krunu. Ono sto me posebno raduje je i ovaj novi vlasnik koji se izgleda bas interesuje za nas klub te smo ga juce i na gostovanju vidjeli, dakle mogla bi ovo biti extra prica, samo molim vas bez onih tvrdnji da smo vec sad na ljeto za neke grupne faze i tako to pa poslije psovke i po Husrefu i igracima. Iako je ova ekipa prepišala ove sezone nasu ligu, za evropu je to tanko budimo realni.
I eto, neznam vise sta treba ova ekipa uciniti da vas koji ne dolazite "dovede" na Koševo. Najjaca sezona naseg kluba poslije rata definitivno i nadam se da necemo nikom nista popustati do samog kraja, nego rusiti rekorde da nas dobro svi zapamte u ovoj sezoni.
GAZI SVE DO DUPLE KRUNE !!!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 11 mar 2019, 18:33

dagerHZ je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Ne više od 3 milje
Bude nas 8 milja, ss.ba kaze 3,5 :mrgreen:
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 mar 2019, 18:39

Najbolja i najkvalitetnija ekipa u historiji naše lige u ovom formatu. Bolje, konstantnije i ubjedljivije generacije od ove i trebamo biti ponosni svi do zadnjeg. Također, uzmimo u obzir i to da imamo osam akademaca u timu, što je još frapantniji podatak.

Meni ona prošla generacija koja je osvojila trofej nije ni blizu draga kao ova sada, ne bih mijenjao nijednog igrača.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 11 mar 2019, 18:50

AlfredNobel je napisao/la:Najbolja i najkvalitetnija ekipa u historiji naše lige u ovom formatu. Bolje, konstantnije i ubjedljivije generacije od ove i trebamo biti ponosni svi do zadnjeg. Također, uzmimo u obzir i to da imamo osam akademaca u timu, što je još frapantniji podatak.

Meni ona prošla generacija koja je osvojila trofej nije ni blizu draga kao ova sada, ne bih mijenjao nijednog igrača.
U onu generaciju je uloženo daleko više novca i nisu pružili ovakve partije. To je činjenica.
Ovo sad što imamo nisu neke igračke zvijezde, ali imamo kontinuitet što me raduje.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 mar 2019, 18:53

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Najbolja i najkvalitetnija ekipa u historiji naše lige u ovom formatu. Bolje, konstantnije i ubjedljivije generacije od ove i trebamo biti ponosni svi do zadnjeg. Također, uzmimo u obzir i to da imamo osam akademaca u timu, što je još frapantniji podatak.

U onu generaciju je uloženo daleko više novca i nisu pružili ovakve partije. To je činjenica.
Ovo sad što imamo nisu neke igračke zvijezde, ali imamo kontinuitet što me raduje.
Nisu ni ono bile igračke zvijezde, veći je kvalitet ovo sad.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 mar 2019, 19:00

Ovaj Bekić ako nastavi ovako igrat, gledat ćemo ga i naredne sezone :mrgreen: :urnebes:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 mar 2019, 19:06

Stroj1946 je napisao/la:Ovaj Bekić ako nastavi ovako igrat, gledat ćemo ga i naredne sezone :mrgreen: :urnebes:
toga i mene strah da mu ne produže :rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 mar 2019, 19:09

Denchi je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Ovaj Bekić ako nastavi ovako igrat, gledat ćemo ga i naredne sezone :mrgreen: :urnebes:
Popravi se kad pauzira
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 mar 2019, 19:10

Denchi je napisao/la:
On ako bude ovako igrao i treba mu produziti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 11 mar 2019, 19:10

Ma Bekić je meni dobar za krilnu poziciju, za bekovsku poziciju je trahana.
Realno momak ima brzinu, ja bih ga rado gledao na lijevom krilu ili desnom, ne vidim razlog da nekad ne eksperimentišemo sa njim na jednoj od te 2 pozicije. Njegova primarna pozicija je krilo!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 mar 2019, 19:12

nemojte Boga vam s njim da ekperimentišemo u 30toj godini, da zna igrat igro bi, kolko je sezona kod nas?

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 mar 2019, 19:13

Pa lik i jest krilo. Nego ga naši doveli i zavalili ga na beka ista stvar ko sa Hebibom. Samo mu ne dozvoliti da centrira, bolje nek puca odma, sa centra ako treba, opasniji je :urnebes:
Denchi je napisao/la:nemojte Boga vam s njim da ekperimentišemo u 30toj godini, da zna igrat igro bi, kolko je sezona kod nas?
Otkad su se Sloboda i Udarnik spojili :kafa:
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 11 mar 2019, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []