Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 14 avg 2012, 02:37

Povrijedio ga Kaka, rame mu slomio u jednom duelu, koliko se ja sjećam, zato nam je BBilan iz solidarnosti poslao Abbiatija. Poslije je Abbiati fakat odlično branio kod nas, nije uopšte imao onih tipičnih greški za njega i kao nagradu osvojio Scudetto. :D

S druge strane Flamini levat je sam sebe povrijedio. Hoće on da pleše lijevo-desno. :lol:

[youtube][/youtube]
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 avg 2012, 02:39

O ala ga slomi :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 14 avg 2012, 02:46

Ja sam nekako misljenja da ne treba trositi Kwadwa na toj lijevoj strani.. On je duplo bolji u sredini.
Al pojavljuje se drugi problem. Haj izbaci nekoga od MVP iz sredine, ne ide nikako. Ostavi Asamoah-a na klupi opet ni to ne ide. Momak je prava zvijer i mora igrati.
Ne valjaju ni konstantna rotiranja. Taman npr. Marcha udje u formu, trener ga zamjeni Asamoah-om u sljedece dvije tekme.. Tako kada gledamo sa te strane mozda je i bolje forsirat Asamoah-a lijevo. Mlad je vjerovatno se jos popravi na toj poziciji. Po potrebi ga ubacivat u sredinu kada neko od MVP treba odmarat (il je ne daj boze povrijedjen). Ovo je sto se tice te 3-5-2 formacije.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 14 avg 2012, 02:50

Moze li Isla probati se na lijevoj strani? Sta mislite?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 14 avg 2012, 02:57

Ja sam na početku i mislio da će Isla igrati po lijevoj strani, ali ovo s njegovom povredom se baš odužilo pa Conte nije ni imao prilike da ga oproba, mišljenja sam da neće biti eksperimentisanja u ovoj sezoni i da će Isla i dalje igrati na desnoj strani.
pinturicchio30 je napisao/la:Ja sam nekako misljenja da ne treba trositi Kwadwa na toj lijevoj strani.. On je duplo bolji u sredini.
Al pojavljuje se drugi problem. Haj izbaci nekoga od MVP iz sredine, ne ide nikako. Ostavi Asamoah-a na klupi opet ni to ne ide. Momak je prava zvijer i mora igrati.
Ne valjaju ni konstantna rotiranja. Taman npr. Marcha udje u formu, trener ga zamjeni Asamoah-om u sljedece dvije tekme.. Tako kada gledamo sa te strane mozda je i bolje forsirat Asamoah-a lijevo. Mlad je vjerovatno se jos popravi na toj poziciji. Po potrebi ga ubacivat u sredinu kada neko od MVP treba odmarat (il je ne daj boze povrijedjen). Ovo je sto se tice te 3-5-2 formacije.
Slažem se oko toga, Asamoah je trenutno u najboljoj formi od svih naših igrača i zaslužuje mjesto u prvih 11, ali ipak MVP trio je jedan od najboljih na svijetu i on je apsolutno nedodirljiv, ne treba zaboraviti šta je ovaj trio sve uradio prošle sezone za Juventus. Conte mu je izmislio ovu poziciju i sad za sad se na istoj Asa snašao i više nego solidno.

Conte nije trener koji često rotira, on se baš drži one tim koji pobjeđuje se ne mjenja, a i vala kod Contea igraju samo oni koji su u najboljoj formi. Ma bit će puno utakmica, svi igrači će igrati, normalno neki manje, neki više, ali sumnjam da će biti nezadovoljnih.
Željezničar ale!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 14 avg 2012, 03:01

Ma moze se rotirati pa na kraju krajeva forma neka odlucuje ko ce da igra u sredini. Nikako ne bih volio Asamoaha na toj poziciji jer smatram da se usporava onda njegov dalji napredak i on mi se cini onako klasican CMF. Armero na toj strani je sasvim realna i zadovoljavajuca solucija.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 14 avg 2012, 03:02

Ma ja bih ostavio Asa na lijevu stranu u 3-5-2 formaciji, strasno je odigrao. Sta fali i da promjeni svoju originalnu poziciju ako mu ova odgovara. nema potrebe za beka ako on moze tu igrat, isve pare sto su nam ostale da lagano iskesiramo na napadaca :)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 14 avg 2012, 03:10

Meni nekako Asamoah nema tu neophodnu brzinu za beka, pogotovo za naš stil igre, vidjeli ste kako Licht, a i vidjet ćete kako Isla šprintaju po desnoj strani i strašno se ispaljuju u kontra napade.

Ali opet neka ga tu gdje jeste, ako njemu ne smeta da igra lijevo ne smeta ni meni, meni je dobar, u odbrani stigne sve pokriti, Maggio svakako nije bezveze igrač, Asa ga je zaustavio bez problema. A u napadu ste i sami vidjeli, zabio gol, kod 4. gola njegova lopta prema Marchisiu bila presudna. Odličan učinak. Drago mi je što se ne libi da šuta, ima samopouzdanja, a vala i strašan je šuter, nije što je naš. :mrgreen:

Ovakvog ljevaka šutera nismo imali još od vremena Edgara Davidsa.
Željezničar ale!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 14 avg 2012, 03:16

Ma neka igra ako nema ko drugi ali ako moze da se dovede Armero a moze sto da ne.
Alessandro Del Piero !

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 14 avg 2012, 03:18

Upravo, od viška glava ne boli. :mrgreen:

Hajd odoh sehurit, čujemo se tokom dana. :D
Željezničar ale!

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 14 avg 2012, 03:39

Kako god, bolji je tu od De Cegliea :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 14 avg 2012, 05:13

Jel zna neko šta je sa onom vjevericom? Za kakve smo mi letve davali po 12 miliona . :roll:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 avg 2012, 08:03

Eh i ja da priupitam vidim da nam nema starih ratnika @L'avvocata i @Adinja.. da nisu i oni fasovali espulso :? :?:

Slažem se za Kwadwa ali u optimalnoj formi ne može se izostaviti neko od trojca MVP. Ako, ne dao Bog, Pirlo bude povrijeđen volio bih vidjeti kako bi na toj poziciji odigrao Marrone ili možda Pogba.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 14 avg 2012, 10:00

dzenan01 je napisao/la:Jel zna neko šta je sa onom vjevericom? Za kakve smo mi letve davali po 12 miliona . :roll:

Ako mislis na Martineza cini mi se da su neki spanski klubovi bili zaintresovni, vise od toga ne znam al tesko da cemo se mi njega rijesiti..

Izgleda da cemo dovesti jos jednog klinca ..Juve, occhi sul giovane Zampano
Ako neko vise zna o tome igraca, neka ga slobodno opise :mrgreen:

Tanti Auguri Chiello !
slika

juventus 0244

Sve najbolje ;)
Zadnja izmjena: SoloJuve26, dana/u 14 avg 2012, 10:10, ukupno mijenjano 1 put.

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 14 avg 2012, 10:06

Tanti Auguri Chiello !
slika
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 14 avg 2012, 12:01

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 14 avg 2012, 12:30

Sretan rođendan našem gladiatoru Chiellu, nadam se da će se što prije vratiti. ;)
Usput i sretan rođendan našem @juventus0244! :)

Čujem da je selektoru Čilea rečeno da Vidal ima bruh i da neće igrati prijateljski meč.
DIjelom mislim da je ovo možda klub rekao kako on ne bi opet putovao jer je tek stigao iz Kine, ali me sa druge strane brine to što Arturo nije fizički na svom nivou i vrlo je moguće da ima problema sa bruhom. :|

Gadna je to stvar, i ja sam to imao i uvijek se može vratiti kod prevelikog napora, ne zaboravimo da je već krajem sezone rečeno da Arturo ima bruh.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 14 avg 2012, 13:38

Pirlo is the 4th best player in Europe according to UEFA, beaten by Iniesta, Ronaldo, and Messi who were the top 3.
;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 avg 2012, 14:17

ma trebalo je uigravati 4-4-2 dijamant formaciju na pripremama, ali nije bilo vremena...volio bih da se to proba sad na ovoj utakmici.....Bufon; Listajner-Bonuci-Barzaglji- LB :?: ; Pirlo-Markizio-Asamoa-Vidal ; Vucinic- Top Player :!: , to bi bila tip top formacija , imali bi i dovoljno igraca na klupi da to isprate a plus bili bi mozda jedina ekipa na svijetu koja moze efikasno igrati 3 formacije, koja bi to takticka prednost bila...i ove 2 su vec prednost. jos se ta formacija moze transformisati bez problema u 3-5-2 ako bi Kijelini bio na LB.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 avg 2012, 14:34

Juve u ofanzivi za El rey de leones-a 8-)

slika

Evo kako bi to izgledalo na terenu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []