Samo da dodam vezano za FK Mladost, vlasnik je ujedno i vlasnik MGM farma, jednog od najvecih distibutera lijekova u drzavi a glavni spoznor je Heilderbegcement grupacija inace treci najveci proizvodjac cementa u svijetu. Tako da i mi ne plivamo lose, jos ako grad Kakanj ( koji je ekonomski jedan od boljestojecih) stane maksimalno iza kluba onda nema zimeTRUST je napisao/la:Samo sa jakim ljudima i investitorima ova nasa liga moze napredovati, a vjerujem da bi nekad u buducnosti mogla dogurati do nivo srednje evropski liga.
FK Sarajevo. Vlasnik milijarder Tan, sponzor TA, nemaju dugova, dobre plate, grad kamp i vjerujem u narednih 5 godina da ce napast grupnu fazu barem Evropa lige i sto da ne izboriti. Pocinju evo sve glasnije pricati o stadionu i infrastrukturi tako da ce vjerovatno i to rijesiti.
FK Sloboda presjednik uprave Azmir Husic covjek koji ima svoje milionske poslove u SAD, evo nije jos zvanicno u klub ulazi Senad Bingo, grad Tuzla daje garanciju za reprogram. Azmir spominje pregovore za sponzore neke internacionalne kompanije pa vidjet cemo sta ce biti. O stadionu se prica i za Slobodu i Azmira mozemo reci da vjerovatno ce se ganjati uspjeh u evropi
NK Široki godinama uzor i primjer kako se radi, sto se tice i finansija i infrastrukutre, vjerovatno ce oni pratit ulaganja Slobode i Sarajeva i jos ce vise napredovati. Svake godine ulazu u stadion uvijek imaju jaku ekipu i oni su uvijek kandidati za vrh.
HSK Zrinjski- Kako ovi gore klubovi budu jacali i oni ce sigurno raditi i napredovati. Vjerovatno imaju neki plan o rekonstrukciji stadiona, pa valjda se nade para u buducnosti.
FK Zeljeznicar- Najtrofejni klub u BiH, uvijek kandidat za vrh, i oni su gotov se rijesili dugova i za ocekivati je uskoro a i nadam se radi snage lige jakog investitora u Zelji. Vjerujem da ima raznih planova o rekonstrukciji Grbavice, pa nadam se da ce doci do toga.
Vjerujem da ce ovih 5 klubova u buducnosti da se uvijek bore za sami vrh tabele i da ce kako koji klub bude napredovao i ovi drugi vise raditi i ulagati, tako da vjerujem u narednih 5 do 7 godina da cemo imati neki od ovih nabrojanih klubova i grupnoj fazi nekog takmicenja.
Celik da napokon usvoji novi statut, i da se rijesi gamadi koji im unistaje klub i njih ocekujem sigurno u borbi za vrh.
Iskreno se nadam Velez i Borac da ce rijesiti svoje finansijske probleme i prikljuciti se borbi za vrh.
Uz Radnik, Mladost, Vitez, Olimpik i ostale klubove mogla bi ova liga u narednom periodu doziviti preporod.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zadnja izmjena: Wolffire, dana/u 03 dec 2015, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Jao koji je to promasaj bio,ravan onom Memisevica od vas kod nas,jao braco moja mila,samo je nas bio dzaba,a vi ste kehnuli lovufedeltafrotta je napisao/la:ne zaboravite sergeja ticu
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Za Purića je Čelik čini mi se plaćao odštetu Modriči... Tačnije bio dogovorio da plati, ali naravno istu nisu ispoštovali pa je poslije Modriča tražila pare, valjda su im nekad kasnije isplatili, po tome se i sjećam 
1946
Klempa za ovo kolo:
Fenan Salčinović (Čelik)
Vernes Selimović (Čelik)
Slobodan Jakovljević (Radnik)
IVan Jakovljević (Radnik)
Bojan Regoje (Olimpic)
Marko Jevtić (Vitez)
Goran Jurić (Vitez)
Siniša Radoja (Rudar)
Aleksandar Jovičić (Rudar)
Joco Stokić (Željezničar)
Ognjen Đelmić (Željezničar)
Almir Bekić (Sarajevo)
Haris Mehmedagić (Sloboda)
One po dva žuta mi mrsko pisati, svakako je zadnje kolo, koji će vam moj.
Fenan Salčinović (Čelik)
Vernes Selimović (Čelik)
Bojan Regoje (Olimpic)
Marko Jevtić (Vitez)
Goran Jurić (Vitez)
Siniša Radoja (Rudar)
Almir Bekić (Sarajevo)
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
iskihasmo ga dobro, otad amar i opcenito uprava nije kesirala nikogaRedEvil je napisao/la:Jao koji je to promasaj bio,ravan onom Memisevica od vas kod nas,jao braco moja mila,samo je nas bio dzaba,a vi ste kehnuli lovufedeltafrotta je napisao/la:ne zaboravite sergeja ticu![]()
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Znas kako kazu,poslije j.e.b.a.n.j.a nema kajanjafedeltafrotta je napisao/la:iskihasmo ga dobro, otad amar i opcenito uprava nije kesirala nikogaRedEvil je napisao/la:Jao koji je to promasaj bio,ravan onom Memisevica od vas kod nas,jao braco moja mila,samo je nas bio dzaba,a vi ste kehnuli lovufedeltafrotta je napisao/la:ne zaboravite sergeja ticu![]()
- SaltCityAttack
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Za Purića je Čelik čini mi se plaćao odštetu Modriči... Tačnije bio dogovorio da plati, ali naravno istu nisu ispoštovali pa je poslije Modriča tražila pare, valjda su im nekad kasnije isplatili, po tome se i sjećam
i Zeljo je morao Slobodi platiti za Omera Joldica .. tacnije bili su nam duzni nekoliko godina za njega pa su valjda to iplatili ko zna kome iz nase tadasnje korumpirane uprave.
Mi smo morali platiti ja misli i za Mujica i Slomica Buducnosti ... zato evropu nismo igrali zbog obestecenja za Slomica koje nismo isplatili bili, odnosno isplatili smo sto su papiri pokazali, ali to niko nije vodio kako treba pa se je sve zavrsi pokupi neko pare i sakrije od kluba i slicno ... uglavnom ima desava se
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pappy je napisao/la:Klempa za ovo kolo:
Fenan Salčinović (Čelik)
Vernes Selimović (Čelik)
Bojan Regoje (Olimpic)
Marko Jevtić (Vitez)
Goran Jurić (Vitez)
Siniša Radoja (Rudar)
Almir Bekić (Sarajevo)
zelji ce bas tesko past izostanak joce stokica
Mda, nudili koliko se sjecam nesto oko 200 000, ne prihvatise, i na kraju za 70 000 prodase ga prditizanuRedEvil je napisao/la:Ja koliko sam upucen da nije,i sad sam pisao o tome da mi je zao sto nije,Subic npr.fukare987 je napisao/la:zar nije sarajevo kupilo nekog igraca borca?
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Ma nisam upratio,et vidis kakvi bolesni ljudi sjede u upravama,pa to nije humanoVulture je napisao/la:Mda, nudili koliko se sjecam nesto oko 200 000, ne prihvatise, i na kraju za 70 000 prodase ga prditizanuRedEvil je napisao/la:Ja koliko sam upucen da nije,i sad sam pisao o tome da mi je zao sto nije,Subic npr.fukare987 je napisao/la:zar nije sarajevo kupilo nekog igraca borca?![]()
Ma nisu uopste trebali Subu prodavati, realno nam bio stub igre, i vodilja ostalim mladim igracima. I eto gdje smo sad. Sa njim bi garant imali jedno 3 remija vise, pa mozda i pobjedu. Znaci najmanje 3+ boda na tebli, ako ne i 6+. Nije to malo. A mozda bi i bili daleko izvan zone ispadanjaRedEvil je napisao/la:Ma nisam upratio,et vidis kakvi bolesni ljudi sjede u upravama,pa to nije humanoVulture je napisao/la:Mda, nudili koliko se sjecam nesto oko 200 000, ne prihvatise, i na kraju za 70 000 prodase ga prditizanuRedEvil je napisao/la:Ja koliko sam upucen da nije,i sad sam pisao o tome da mi je zao sto nije,Subic npr.![]()
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Kad bih ja vama rekao da smo mi Bandovića platili vama bi pozlilo. Još nam izbi koji milion svojim intervencijama, definitivno nas je koštao ko jedan predobar igrač za lige petice. Bandović najskuplja akvizicija Sarajeva u historiji 
Ma nisu uopste trebali Subu prodavati, realno nam bio stub igre, i vodilja ostalim mladim igracima. I eto gdje smo sad. Sa njim bi garant imali jedno 3 remija vise, pa mozda i pobjedu. Znaci najmanje 3+ boda na tebli, ako ne i 6+. Nije to malo. A mozda bi i bili daleko izvan zone ispadanja[/quote][/quote]
@Vulture Mora se zivit od necega,kod nas je to neminovno,prodaja igraca,al kako ti kazes dobijas 200.000,odbijas samo zato sto je to Sarajevo,a uzimas 70.000,pa gdje je tu logika,nezzz samo kako trpite takvu upravu...
@Vulture Mora se zivit od necega,kod nas je to neminovno,prodaja igraca,al kako ti kazes dobijas 200.000,odbijas samo zato sto je to Sarajevo,a uzimas 70.000,pa gdje je tu logika,nezzz samo kako trpite takvu upravu...
Na Ciglanama vec imaMortemHz je napisao/la:Na Ciglanama mislis?Zip je napisao/la:Skakicu, ceka te stan u Titovoj
A i Siroki je veliki ulog, pa zasluzuje stan u Titovoj
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zip je napisao/la:Na Ciglanama vec imaMortemHz je napisao/la:Na Ciglanama mislis?Zip je napisao/la:Skakicu, ceka te stan u Titovoj
A i Siroki je veliki ulog, pa zasluzuje stan u Titovoj
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Tristan
- Kontakt:
[/quote]RedEvil je napisao/la:Ma nisu uopste trebali Subu prodavati, realno nam bio stub igre, i vodilja ostalim mladim igracima. I eto gdje smo sad. Sa njim bi garant imali jedno 3 remija vise, pa mozda i pobjedu. Znaci najmanje 3+ boda na tebli, ako ne i 6+. Nije to malo. A mozda bi i bili daleko izvan zone ispadanja
@Vulture Mora se zivit od necega,kod nas je to neminovno,prodaja igraca,al kako ti kazes dobijas 200.000,odbijas samo zato sto je to Sarajevo,a uzimas 70.000,pa gdje je tu logika,nezzz samo kako trpite takvu upravu...[/quote]
Navodno Borac ima 15% od Subinog narednog transfera. Znaci ako ga Partizan uvalja nekom za milion, Borac bi trebao dobiti jos 150 hiljada evra.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- SaltCityAttack
- Kontakt:
na stranici smo 1919
... ovo pripada nama barem jos mozda par sati 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
@Vulture Mora se zivit od necega,kod nas je to neminovno,prodaja igraca,al kako ti kazes dobijas 200.000,odbijas samo zato sto je to Sarajevo,a uzimas 70.000,pa gdje je tu logika,nezzz samo kako trpite takvu upravu...[/quote]Tristan je napisao/la:RedEvil je napisao/la:Ma nisu uopste trebali Subu prodavati, realno nam bio stub igre, i vodilja ostalim mladim igracima. I eto gdje smo sad. Sa njim bi garant imali jedno 3 remija vise, pa mozda i pobjedu. Znaci najmanje 3+ boda na tebli, ako ne i 6+. Nije to malo. A mozda bi i bili daleko izvan zone ispadanja
Navodno Borac ima 15% od Subinog narednog transfera. Znaci ako ga Partizan uvalja nekom za milion, Borac bi trebao dobiti jos 150 hiljada evra.[/quote]
Ma imali bi i od nas tih 15%garant,al nedaju oni samo zato sto je Sarajevo,oni bi ga Partizanu djaba dali,a nama nebi ni za 200.000,al njihov problem
- Tristan
- Kontakt:
Pa ima donekle logike. Da su ga prodali Sarajevu, onda bi on igrao protiv Borca, ovako ne moze jer nisu ista liga. I lakse ce se prodati iz Partizana, jer igraju Ligu Evrope, zamalo i Ligu Sampiona, a i Subic navija za Partizan od malih nogu.RedEvil je napisao/la:Ma imali bi i od nas tih 15%garant,al nedaju oni samo zato sto je Sarajevo,oni bi ga Partizanu djaba dali,a nama nebi ni za 200.000,al njihov problemTristan je napisao/la:Navodno Borac ima 15% od Subinog narednog transfera. Znaci ako ga Partizan uvalja nekom za milion, Borac bi trebao dobiti jos 150 hiljada evra.RedEvil je napisao/la:Ma nisu uopste trebali Subu prodavati, realno nam bio stub igre, i vodilja ostalim mladim igracima. I eto gdje smo sad. Sa njim bi garant imali jedno 3 remija vise, pa mozda i pobjedu. Znaci najmanje 3+ boda na tebli, ako ne i 6+. Nije to malo. A mozda bi i bili daleko izvan zone ispadanja
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
[/quote]RedEvil je napisao/la:Ma nisu uopste trebali Subu prodavati, realno nam bio stub igre, i vodilja ostalim mladim igracima. I eto gdje smo sad. Sa njim bi garant imali jedno 3 remija vise, pa mozda i pobjedu. Znaci najmanje 3+ boda na tebli, ako ne i 6+. Nije to malo. A mozda bi i bili daleko izvan zone ispadanja
@Vulture Mora se zivit od necega,kod nas je to neminovno,prodaja igraca,al kako ti kazes dobijas 200.000,odbijas samo zato sto je to Sarajevo,a uzimas 70.000,pa gdje je tu logika,nezzz samo kako trpite takvu upravu...[/quote]
Ne trpimo... Ma nije što je Sarajevo, nego im to bila premmala cifra. I jeste premala, transfeemarket ga je procjenio na oko 500-600 000 €. Ali eto, vrijeme prolazilo, a njima kao trebala lova... Mada ne vidim svrhu i da su dobili 200 000 sta ce s tim novcem kad nam je dug 13M. Samo smo sad izgubili podosta bodova i kvalitetnog, odnosno NAJKVALITETNIJEG igraca. Za manje od 100K, nije im racunica.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.