FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jel ovo trac ili glupost ? 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ni jedno ni drugo. Spanci **** kao i obicno spremaju teren pred utakmicu s' hrvatima, tako da je Barca prvo bila zainteresovana za Mandju pa za Lukicu i evo sada i Ćorluku. Sljedeci je Srna...M4kaveli je napisao/la:Jel ovo trac ili glupost ?
Don't hate what you don't understand.
xaviesta je napisao/la:Ni jedno ni drugo. Spanci **** kao i obicno spremaju teren pred utakmicu s' hrvatima, tako da je Barca prvo bila zainteresovana za Mandju pa za Lukicu i evo sada i Ćorluku. Sljedeci je Srna...M4kaveli je napisao/la:Jel ovo trac ili glupost ?
A to je to
Pa jel vi stvarno mislite da njima trebaju takve ''igre'' da bi prosli jednu Hrvatsku ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Mislis da bi im bio prvi put?M4kaveli je napisao/la: A to je to![]()
Pa jel vi stvarno mislite da njima trebaju takve ''igre'' da bi prosli jednu Hrvatsku ?
Don't hate what you don't understand.

Prema pisanju SPORTa, prelazak Albe bi mogao biti zvanično potvrđen sutra. Navodno, on je trebao biti objavljen već danas, ali zbog dogovora sa fudbalskim savezom da se takve vijesti ne objavljuju na dan utakmica, zvanična potvrda je pomjerena za dan kasnije.
Kakav mrtvi Corluka majko mila, ja konto da su ti mediji tamo koliko toliko ozbiljniji od ovih balkanskih, kad klinac - oni gori od ovihD10S je napisao/la:Brijem da bi MandraX prestao navijati za Barcudr.van nostrand je napisao/la:http://www.mundodeportivo.com/20120617/ ... 21436.html
Barca zeli Corluku
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Samo treba pomisliti da imate Alvesa u ekipi
Odmah Vedran nije nigdje prispio.
Nego,sta bi za Klose(t)a ?
Nego,sta bi za Klose(t)a ?
Chelsea F.C.
90% je u klubu koliko ja znam.
Khalid Boulahrouz je izazvao Afellaya na dvoboj "jedan na jedan", u kojem će gubitnik platiti pobjedniku zaluženi odmor. Iako je Afellay pobijedio, oprostio je Khalidu, koji je bio spreman da plati
[youtube][/youtube]
Afellay
Visca el Barça ! Mes que un club !
Pozdrav svim clanovima ovog foruma, a pogotovo mojim Cullesima
Novi sam, ali vas pratim vec neko duze vrijeme, nadam se da cemo vrijeme provoditi u ugodnoj i konstruktivnoj raspravi

Novi sam, ali vas pratim vec neko duze vrijeme, nadam se da cemo vrijeme provoditi u ugodnoj i konstruktivnoj raspravi
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ma sad predstoji sušan period za Barcu, ovaj Vilanova mi djeluje isprepadan, teško će se on snaći.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Ma sad predstoji sušan period za Barcu, ovaj Vilanova mi djeluje isprepadan, teško će se on snaći.

@Bulkin ,
šta sa ovim slikama?
šta sa ovim slikama?
Mokes je napisao/la:Pozdrav svim clanovima ovog foruma, a pogotovo mojim Cullesima![]()
![]()
![]()
Novi sam, ali vas pratim vec neko duze vrijeme, nadam se da cemo vrijeme provoditi u ugodnoj i konstruktivnoj raspravi![]()
Dobrodosao
Čini mi se da je to Laporta, bivši predsjednikTuzla950 je napisao/la:@Bulkin ,
šta sa ovim slikama?
Povod ne znam
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Neka svadba, odvalio malo...messilla je napisao/la:Čini mi se da je to Laporta, bivši predsjednikTuzla950 je napisao/la:@Bulkin ,
šta sa ovim slikama?
Povod ne znam
FORZA NAPOLI
Malo više...Bulkin je napisao/la:Neka svadba, odvalio malo...messilla je napisao/la:Čini mi se da je to Laporta, bivši predsjednikTuzla950 je napisao/la:@Bulkin ,
šta sa ovim slikama?
Povod ne znam
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.