Dobro napisano.
Tako je prijatelju bilo nekada. To su bile zlatne godine Slobode. Zato je nekada bilo po 15.000 na Tusnju i to je bio dozivljaj za svakoga, ma iz kojeg mjesta dolazio.[/quote]

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Dobro napisano.lukavac_21 je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:Ma treba biti otvoren za sve probleme.Ima netrpeljivosti prema ljudima iz okruzenja i nije sve tako bajno na tribini jer ako samo pogledas da recimo u Lukavcu vise ima Zeljo navijaca,il u Banovicima Sarajevo onda covjek jos moze da vidi da nesto nije ok.Na cijeloj Sarajevskoj regiji ljudi mogu samo navijati za Zelju ili Sarajevo a ne za nekakav Famos i slicno.I oni koji navijaju recimo za Famos(neka sacica ljudi) i oni sigurno navijaju i za jedan od ova dva kluba,tacnije podrzava jedan od njih sigurno.Dok recimo na TK imas sitvaciju da u svakoj opstini na TK mozes lahko pobrojati ljude koji navijaju za Slobodu.Mozda ih i vise navija kontra Slobode neki za Sarajevo a neki za Zelju a to bas nije normalno.
Nije sve ni do navijaca Slobode,ali definitivno ima i do odnosa domacina prema gostima koji dolaze u TZ.
pricam ono sto svi guraju pod tepih.ja sam clan fukara vec vise od 15 god i poznata mi je situacija oko grupe.DrzavaTuzla je napisao/la:Ovaj wienultras samo lupa a veze nema
ajde neka vi imateTzBulevar87 je napisao/la:+1DrzavaTuzla je napisao/la:Ovaj wienultras samo lupa a veze nema
Probisvjet je napisao/la:Dresovi linije ukoso. Mesud Nalic na slici. Utakmica protiv Veleza.
Slobodas je napisao/la:
![]()
koji dizajn i dns bi bio vrh
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.