FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 13 mar 2019, 12:14

Kako bi volio da Borac danas prođe Lišticu i u finalu da igramo sa njima.
Onda malo kalkulisati,sa konama se igrati,jer oni nemaju ekipu za 3 mjesto.
Evropa im je jedini spas da se finansijski koliko toliko održe.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 13 mar 2019, 12:17

hskzmostar je napisao/la:
midzuka je napisao/la:Zna li neko kakav je teren u Mostaru? Je li bilo kod njih padavina zadnjih nekoliko dana?

Odlican ,jucer bura sve posusila danas idealan dan za igrat lopte.
Dobro dosli
Hvala i hvala na odgovoru.
JURIŠ

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 13 mar 2019, 12:31

Pobjegoh od svih obaveza, a bilo ih je do 18:00h, al prioritet je prioritet, Sarajevo na prvom mjestu. Sad kuci lagano i pripremit se za tekmu i prolaz :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2019, 12:34

BordoSarajevo je napisao/la:Pobjegoh od svih obaveza, a bilo ih je do 18:00h, al prioritet je prioritet, Sarajevo na prvom mjestu. Sad kuci lagano i pripremit se za tekmu i prolaz :D
Nisam ni sumnjao u tebe
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 mar 2019, 12:44

Ovog sovsica I bencuna nema covjek gdje ni pogledat koliko su malo odigrali...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 13 mar 2019, 12:56

Sovsic je sto se tice fudbala pravog zavrsio svoje. Lik je neprofesionalan + povrede. Sreca nasa pa ga nedovedose nasi.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 mar 2019, 13:02

Stroj1946 je napisao/la:Sovsic je sto se tice fudbala pravog zavrsio svoje. Lik je neprofesionalan + povrede. Sreca nasa pa ga nedovedose nasi.
Ja sam prvi kukao sto se nije doveo. Prvo njegov cv drugo sto je zelio doci. A onda i izjava da su ga "prevarili,".

Kasnije sam saznao da je htio da potpise ali bez detaljnih pregleda ili sta su vec nasi trazili. A ocito smo na saidu naucili da sa klimavim igracima treba odraditi dobre preglede. On nije pristao i otisao u zrinjski.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 mar 2019, 13:09

Dje nadjose ovi mufloni iz saveza termin u 4, ne mogu stić na prvo poluvrijeme nikako :damn:

Danas bi Husref trebao pritisnuti prvih 20 25 minuta, zabiti jedan i zavrsiti posao, tup je Zrinjski naprijed bas puno, ne bi trebali da nam mogu 3 dat

Samo da ne bude kakve lakrdije
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 13 mar 2019, 13:11

Pantelija je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Sovsic je sto se tice fudbala pravog zavrsio svoje. Lik je neprofesionalan + povrede. Sreca nasa pa ga nedovedose nasi.
Ja sam prvi kukao sto se nije doveo. Prvo njegov cv drugo sto je zelio doci. A onda i izjava da su ga "prevarili,".

Kasnije sam saznao da je htio da potpise ali bez detaljnih pregleda ili sta su vec nasi trazili. A ocito smo na saidu naucili da sa klimavim igracima treba odraditi dobre preglede. On nije pristao i otisao u zrinjski.
Sjećam se. Al najjače kaže lik htjeli ga prevariti :urnebes:
A on odbio preglede, šatro on pošten :facepalm:

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 13 mar 2019, 13:21

Husref Musemić, trener FK Sarajevo, odabrao je igrače koji će konkurisati za meč protiv Zrinjskog u revanš-susretu četvrtfinala Kupa BiH.

Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača: Kovačević, Dizdarević, Lazić, Mujakić, Hebibović, Dupovac, Pidro, Bekić, Stanojević, Šišić, Kapić, Crepulja, Rahmanović, Velkoski, Tatar, Handžić, Halilović i Ahmetović.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2019, 13:27

slika

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 mar 2019, 13:41

ZRINJSKI: Soldo, Brkić, Galić, Jakovljević, Kadušić, Stojkić, Barišić, Gojković, Savić, Čirjak, Pezer, Rustemović, Šovšić, Marković, Bencun, Filipović, Mandić, Bekić.

Nagazis im Bencuna i Sovisica prvih 20 minuta(toliko taman i mogu igrat) i rijesis utakmicu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 13 mar 2019, 13:52

Prema saznanjima do kojih je došao naš portal, trener Bordo tima Husref Musemić neće mnogo mijenjati sastav koji je Sarajevu donio historijska tri boda na stadionu Pecara u nedjeljnom susretu Premijer lige BiH.

Tako bi Sarajevo trebalo nastupiti sa sljedećih 11 igrača:

Kovačević, Hebibović, Bekić, Mujakić, Lazić, Stanojević, Crepulja, Rahmanović, Velkoski, Halilović, Ahmetović.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2019, 13:54

benko21 je napisao/la:Prema saznanjima do kojih je došao naš portal, trener Bordo tima Husref Musemić neće mnogo mijenjati sastav koji je Sarajevu donio historijska tri boda na stadionu Pecara u nedjeljnom susretu Premijer lige BiH.

Tako bi Sarajevo trebalo nastupiti sa sljedećih 11 igrača:

Kovačević, Hebibović, Bekić, Mujakić, Lazić, Stanojević, Crepulja, Rahmanović, Velkoski, Halilović, Ahmetović.
Tako je Husrefe!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 13 mar 2019, 13:57

**** ti aliju i majku, cuj historijska 3 boda sa pecera. Kako to ogavno zvuci.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 13 mar 2019, 14:23

Cim zabijemo gol aBda, Stanojevica odmorit..
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 mar 2019, 14:26

Halil,hebib I bekic od prve

Trifekta :wtf: :think:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 mar 2019, 14:28

Bećirspahić kaže da smatra da je to sarajevski duh, duh gradskog derbija i da je to sasvim normalno.

- Mislim da nije bilo navijača Želje koji nije prozivao Sarajevo jesenas, poslije osam komada od Atalante. Danas sam ja 'na tapetu'. Vjerovatno će za par mjeseci biti neko od navijača ili čelnika Sarajeva na mom mjestu, jednostavno je tako među navijačima, koji su zagriženi u plavu i bordo boju.

Molim sve od Vlasnika , Uprave ,SS , Igraca i Navijaca FK Sarajevo da se ovo ne desi za mog zivota :urnebes: :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 mar 2019, 14:33

bordopoeta je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:- FK Sarajevo je gradski klub .Zivim u N.Gradu , jeste Sarajevo ,kao i Dobrinja ,Stup, Buljkov i Buca ali ... .
- Nemojte se ljutiti ali grad je do M.Dvora . Tu FKS pripada . Politike se mjenjaju,doci ce pametniji ljudi .
- Kosevo jeste neuslovno , ali bolje i Kosevo nego bilo kakav stadion izvan opstina Centar ili Stari Grad .
- Jesam za to da se zaprijeti ljudima u opstini i utakmice PL sljedece sezone igramo na Otoci .
- Nekad davno smo znali igrati ligu na Grbavici (zar ne @bordopoeta ?),a i Zeljo na Kosevu .
U pravu si to za Grbavicu i Želju na Koševu. Ali ja sam sve nešto zagrijaniji za Otoku. Ali to je samo moja (naša želja). Amin Ja Rabbi da se ostvari! To bi možda bila najjeftinija varijanta?!
E ako si Ti , onda razumijem . Pravi Sabrina na Otoci . 7 min. pjeske i ja na tekmi . Amin. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 mar 2019, 14:45

033ns je napisao/la:http://iptv.iptivihd.com:8000/holger/ykqo1dYqRJ/8210

Evo jos jedan link za VLC, ako slucajno ko nema gdje da gleda ili je na poslu :D
ovo je as2 nama treba as1
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.