Trifekta
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Halil,hebib I bekic od prve
Trifekta

Trifekta
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Bećirspahić kaže da smatra da je to sarajevski duh, duh gradskog derbija i da je to sasvim normalno.
- Mislim da nije bilo navijača Želje koji nije prozivao Sarajevo jesenas, poslije osam komada od Atalante. Danas sam ja 'na tapetu'. Vjerovatno će za par mjeseci biti neko od navijača ili čelnika Sarajeva na mom mjestu, jednostavno je tako među navijačima, koji su zagriženi u plavu i bordo boju.
Molim sve od Vlasnika , Uprave ,SS , Igraca i Navijaca FK Sarajevo da se ovo ne desi za mog zivota

- Mislim da nije bilo navijača Želje koji nije prozivao Sarajevo jesenas, poslije osam komada od Atalante. Danas sam ja 'na tapetu'. Vjerovatno će za par mjeseci biti neko od navijača ili čelnika Sarajeva na mom mjestu, jednostavno je tako među navijačima, koji su zagriženi u plavu i bordo boju.
Molim sve od Vlasnika , Uprave ,SS , Igraca i Navijaca FK Sarajevo da se ovo ne desi za mog zivota
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
E ako si Ti , onda razumijem . Pravi Sabrina na Otoci . 7 min. pjeske i ja na tekmi . Amin.bordopoeta je napisao/la:U pravu si to za Grbavicu i Želju na Koševu. Ali ja sam sve nešto zagrijaniji za Otoku. Ali to je samo moja (naša želja). Amin Ja Rabbi da se ostvari! To bi možda bila najjeftinija varijanta?!Samozdravlje je napisao/la:- FK Sarajevo je gradski klub .Zivim u N.Gradu , jeste Sarajevo ,kao i Dobrinja ,Stup, Buljkov i Buca ali ... .
- Nemojte se ljutiti ali grad je do M.Dvora . Tu FKS pripada . Politike se mjenjaju,doci ce pametniji ljudi .
- Kosevo jeste neuslovno , ali bolje i Kosevo nego bilo kakav stadion izvan opstina Centar ili Stari Grad .
- Jesam za to da se zaprijeti ljudima u opstini i utakmice PL sljedece sezone igramo na Otoci .
- Nekad davno smo znali igrati ligu na Grbavici (zar ne @bordopoeta ?),a i Zeljo na Kosevu .
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ovo je as2 nama treba as1033ns je napisao/la:http://iptv.iptivihd.com:8000/holger/ykqo1dYqRJ/8210
Evo jos jedan link za VLC, ako slucajno ko nema gdje da gleda ili je na poslu
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Razumijem pisemo neka svoja misljenja i to je ok. Ja mislim da mi trebamo pripremati ekipu za grupe,sto znaci dovoditi nivo Lazica , a klupa momci iz Akademije .Hadzija se dokazao po tom pitanju , pa nek nastavi .Denchi je napisao/la:Ma kakav Horic nema potrebe za njim...ima stopera finih...i treba nam ovih sto su igrali evropu svakako...sofranac jede to mjesto stranca I fakat ne kontam do cega je pa ne igra? Ali moze se dovest Sanicanin sa nasim papirima, I jedan stranac ako bi se rastali sa sofrancem...
Zavisi kakav budzet bude za ljeto, izbora ima...
Sofranec bas enigma igrac Javor-1.god , Sutjeska 1,5 god. , Rijeka - 1 god. , Cercle B. 0,5 god. FKS moguce 2,5 god.
Cudna karijera . Ne bih da se ogrijesim , ali covjek je po mom dobar stoper , ali .. Nije opravdao ulozeno . Nek mu je ziva i zdrava porodica , a i on naravno , kao i svi mi .
ArenaSport2 (Hr) i ArenaSport5 prenosi Zrinjski - SarajevoFrancescoTotti je napisao/la:ovo je as2 nama treba as1033ns je napisao/la:http://iptv.iptivihd.com:8000/holger/ykqo1dYqRJ/8210
- belosevic23
- Kontakt:
Naprijed Klis, sta ljudi navijaca skupise, bravo za lokal patriotizam.
...kao i ASBiHedRed je napisao/la:ArenaSport2 (Hr) i ArenaSport5 prenosi Zrinjski - SarajevoFrancescoTotti je napisao/la:ovo je as2 nama treba as1033ns je napisao/la:http://iptv.iptivihd.com:8000/holger/ykqo1dYqRJ/8210
Prati malo temu,otvori padobran prije slijetanja.Prenosi AS1 vec je napisano.Nemoj 100 puta isto da se pise.edRed je napisao/la:ArenaSport2 (Hr) i ArenaSport5 prenosi Zrinjski - SarajevoFrancescoTotti je napisao/la:ovo je as2 nama treba as1033ns je napisao/la:http://iptv.iptivihd.com:8000/holger/ykqo1dYqRJ/8210
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Upravo htjedoh napisati , samo zaustaviti rumenog Bekrica . Frajer najbolje odigra protiv nas . Sjetim se derbija 2:0 i udje pogan i 2:2 .Inijesta je napisao/la:Izgleda da im nema onog rumenog seljaka bekrica, vjerovatno ce ono smece sovsic igrat
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Uh bas jesi , ma ziv covjek grijesi . Veliko je priznat . Sofranec ?Pantelija je napisao/la:Ja sam prvi kukao sto se nije doveo. Prvo njegov cv drugo sto je zelio doci. A onda i izjava da su ga "prevarili,".Stroj1946 je napisao/la:Sovsic je sto se tice fudbala pravog zavrsio svoje. Lik je neprofesionalan + povrede. Sreca nasa pa ga nedovedose nasi.
Kasnije sam saznao da je htio da potpise ali bez detaljnih pregleda ili sta su vec nasi trazili. A ocito smo na saidu naucili da sa klimavim igracima treba odraditi dobre preglede. On nije pristao i otisao u zrinjski.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sa 5 pozadi igraju mostarci 
Kod nas top postava
Kod nas top postava
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Opusti se dečko, nemam vremena da čitam sve gluposti, prenosim samo kako piše na zvaničnoj stranici ArenaSporta (gdje se nigdje ne navodi da AS1 prenosi i ako će vjerovatno)miky_hz je napisao/la: Prati malo temu,otvori padobran prije slijetanja.Prenosi AS1 vec je napisano.Nemoj 100 puta isto da se pise.
Zadnja izmjena: edRed, dana/u 13 mar 2019, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
- belosevic23
- Kontakt:
Ako ih sad ne uzmemo necemo nikad, 5 odbrambenih + kadusic. Barisic kikser teski, Rustem nesto slicno..samo nagazit od prve minuteBordoSarajevo je napisao/la:Sa 5 pozadi igraju mostarci
Kod nas top postava
- FrancescoTotti
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:ovo je as2 nama treba as1033ns je napisao/la:http://iptv.iptivihd.com:8000/holger/ykqo1dYqRJ/8210
Znam. Nisam mogao da nadjem ASBIH, a ovu jesam. Kao sto ispod napisase, ide na AS2HR, AS5SR i ASBIH.
JTZ
Gazi selju malenog.
Gazi selju malenog.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kakva je ovo postava kod mostaraca, nijedno krilo, Filipovic, Markovic, Bencun klupa. Tri stopera im igraju, 3 beka u prvih 11, nema im Bekrica, Veselinovica, Curjurica...
Ma idemo ih pregazit
Ma idemo ih pregazit
FK Sarajevo
Dobra podloga, samo bi bio bolji graficki prikaz kad bi jos pozicije uradilisonpenn je napisao/la:
Defanzivno dosta, oni ako ga prime (a hoce), znaju da je gotovoBordoSarajevo je napisao/la:Kakva je ovo postava kod mostaraca, nijedno krilo, Filipovic, Markovic, Bencun klupa. Tri stopera im igraju, 3 beka u prvih 11, nema im Bekrica, Veselinovica, Curjurica...
Ma idemo ih pregazit
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 13 mar 2019, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.