FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ouuu...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Kad ljudi skontaju da ne igraju imena nego tim koji ta imena cini 40% boljim igracima onda ce nam svakako biti lakse. Imas Stilica i Ermina koji jednim potezom rjesavaju utakmice, zvucna imena nam ne trebaju. Treba nam krilo koje zna dat gol, bek koji je za nijansu bolji od Sinise, rezervni stoper i veznjak moze a i ne mora.KANA je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:10Ma kao i uvijek kad je Amar bio ,teska depresija prelazni rok i onda zakucavanje.Nisam imao snage ovih dana ni otvorifi forum poraz mi je bas tesko paoStrikeWarzone je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:01Od prelaznog roka ocekujem Jamaka, par njih na probu i jos 2 igraca nepoznatog porijekla![]()
dva poraza na Grbavici zaredom
.Svaka cast! ko god je imao snage.Taman smo bili digli malo forum i pisanje i onda nam se ovo desi.
Uz odlazak vrlo vjerovatno Asima i Zaima.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Tako je jajaro ,nego nikad mi nisi rekao a ko si ti?StrikeWarzone je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:27Kad ljudi skontaju da ne igraju imena nego tim koji ta imena cini 40% boljim igracima onda ce nam svakako biti lakse. Imas Stilica i Ermina koji jednim potezom rjesavaju utakmice, zvucna imena nam ne trebaju. Treba nam krilo koje zna dat gol, bek koji je za nijansu bolji od Sinise, rezervni stoper i veznjak moze a i ne mora.KANA je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:10Ma kao i uvijek kad je Amar bio ,teska depresija prelazni rok i onda zakucavanje.Nisam imao snage ovih dana ni otvorifi forum poraz mi je bas tesko paoStrikeWarzone je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:01Od prelaznog roka ocekujem Jamaka, par njih na probu i jos 2 igraca nepoznatog porijekla![]()
dva poraza na Grbavici zaredom
.Svaka cast! ko god je imao snage.Taman smo bili digli malo forum i pisanje i onda nam se ovo desi.
Uz odlazak vrlo vjerovatno Asima i Zaima.
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 10 dec 2019, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
PrijateljKANA je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:30Tako je jajaro ,nego nikad mi nisi rekao a ko si ti?StrikeWarzone je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:27Kad ljudi skontaju da ne igraju imena nego tim koji ta imena cini 40% boljim igracima onda ce nam svakako biti lakse. Imas Stilica i Ermina koji jednim potezom rjesavaju utakmice, zvucna imena nam ne trebaju. Treba nam krilo koje zna dat gol, bek koji je za nijansu bolji od Sinise, rezervni stoper i veznjak moze a i ne mora.KANA je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:10
Ma kao i uvijek kad je Amar bio ,teska depresija prelazni rok i onda zakucavanje.Nisam imao snage ovih dana ni otvorifi forum poraz mi je bas tesko paodva poraza na Grbavici zaredom
Uz odlazak vrlo vjerovatno Asima i Zaima.neka mi se neko javi u pp da mi skine ovaj baksuzni avatar ,kad ga vidim mrak mi na oci padne
![]()
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Odlican stoper mora doci, po mom misljenju. Ostalo manje-vise.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
@Admir74 otkuhaj ovo sto si zakuhao
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Miljenik navijaca se vraca 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Navijac FKZ, ne navijac licnosti. Eto ko sam. @irfo, reaguj na ove spamove i prozivke, nepotrebne su.
GOOOOL. To je fudbal. Valencia je prvi put prešla centar i odmah je utišala Amsterdam Arenu. Pogodio je Rodrigo. Ovaj rezultat eliminiše Ajax iz Lige prvaka.
Nesto mi poznate ovakve situacije
Nesto mi poznate ovakve situacije
Tako i treba brudaStrikeWarzone je napisao/la: ↑10 dec 2019, 21:26Navijac FKZ, ne navijac licnosti. Eto ko sam. @irfo, reaguj na ove spamove i prozivke, nepotrebne su.![]()
Nije to fudbal, to je tuga
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Halal mu bio i Asim i Zajmovic i Mujezinovic za Voju
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Zeljoo1921 i 25 gostiju.