FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- brzitesanj
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Jupp jedino jos jednom moze otici u London po trofej, nikako drugacije.brzitesanj je napisao/la:Čuj London
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Amele, i najboljima se dešavaju propustiamel10071988 je napisao/la:Gledam sad malo statistiku na bundesliga.de i primjetio sam da @dr.adnan ili ti naš doktornije naveo jedan podatak vezano za kartone
Naime u protekla 23 kola, ekipa Bayerna je jedina koja nije dobila crveni karton, što je svakako za pohvalu
![]()
Dragi moji, mili moj, čujte i počujte, uh... ovo je već otišlo u pogrešnom smjeru. No, svi tuzlaci ili bliskotuzlaci, biće zvanično okupljanje navijača u kafiću La Boom u Tuzli (kod Mejdana je) u srijedu. Motiv znate, cilj znamo, idemo u što većem broju da bodrimo naše igrače. Poslije utakmice biće svima omogućeni ćevapi sa lookom i čašom ladnog pića (za osvježenje energije i grla), uz naravno prethodno isti plaćeno u Keminoj ćevabdžinici
Sent from my Philips Smart TV.
- supermario
- Kontakt:
Joj kad bi Bayo izgubiodr.adnan je napisao/la:Poslije utakmice biće svima omogućeni ćevapi sa lookom i čašom ladnog pića (za osvježenje energije i grla)
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- amel10071988
- Kontakt:
Ja prošli put kad sam bio u Titanicu, igrao se isto DFB kup, protiv istog protivnikadr.adnan je napisao/la:
Dragi moji, mili moj, čujte i počujte, uh... ovo je već otišlo u pogrešnom smjeru. No, svi tuzlaci ili bliskotuzlaci, biće zvanično okupljanje navijača u kafiću La Boom u Tuzli (kod Mejdana je) u srijedu. Motiv znate, cilj znamo, idemo u što većem broju da bodrimo naše igrače. Poslije utakmice biće svima omogućeni ćevapi sa lookom i čašom ladnog pića (za osvježenje energije i grla), uz naravno prethodno isti plaćeno u Keminoj ćevabdžinici
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- gerdmuller
- Kontakt:
Klopp:"Bio bih lud kada bi rekao da Borussia ove sezone može osvojiti Bundesligu"! 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Rekordmeister
- Kontakt:
Suludo je pricati o Bundesligi i tome da je neko drugi osvoji ove godine,tu je sve rijeseno.Treba se okrenuti LP a prije toga sutrasnjoj utakmici.
Bundesliga je već u džepu, u CL takođe riješen posao ostaje nam da u revanšu ponovo išamaramo Arsenal.Stoga sutra od prve minute krenuti žestoko i ukoliko prođemo dalje Kup je 90% naš.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- supermario
- Kontakt:
Abd natrpati BvB koliko god se moze
, mada i 1:0 je sasvim ok 
- EdenHazard
- Kontakt:
Donijeli mu ga u Minhen i on ga nije htjeo uzet, da ide u London po njeg.Omerbavarac je napisao/la:Jupp jedino jos jednom moze otici u London po trofej, nikako drugacije.brzitesanj je napisao/la:Čuj London
ma daj
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
hahahahhaaaaEdenHazard je napisao/la:Donijeli mu ga u Minhen i on ga nije htjeo uzet, da ide u London po njeg.
ma daj
dobar, dobar.
nego, moram priznati da si u pravu, jer kako da bayern uzme ´klempu´ kad je cska london jaci no ikad?!
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- EdenHazard
- Kontakt:
e moj secerko, boli to, bolisecer je napisao/la:hahahahhaaaaEdenHazard je napisao/la:Donijeli mu ga u Minhen i on ga nije htjeo uzet, da ide u London po njeg.
ma daj
dobar, dobar.
nego, moram priznati da si u pravu, jer kako da bayern uzme ´klempu´ kad je cska london jaci no ikad?!
al 'ajd ja vam želim sreću i da ove godine budete uspješniji
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Šuška se, šuška da bi ovo mogli biti dresovi za iduću sezonu

gdje me nađe...ovakve slične dresove je imao velež početkom 80- tih godina prošlog vijeka, ali naravno tada je adidas bio drugačiji, nego danas...dr.adnan je napisao/la:Šuška se, šuška da bi ovo mogli biti dresovi za iduću sezonu
Pa furaju se iz Adidasa na balkanske dresove već neko vrijeme... Prije 2 sezone su imali inspiraciju u Crvenoj zvezdi, a sada i u Veležu iz 80-ih 
- schweinsteiger
- Kontakt:
Nadam se da ce bit' ova crvena kako treba,a ne bordo crvena.Iako lijepo čuče,opet bordo mi nesto i nije...dr.adnan je napisao/la:Šuška se, šuška da bi ovo mogli biti dresovi za iduću sezonu
#miasanmia
- supermario
- Kontakt:
Ljudi ako je ovo dres za sledecu sezonu, onda nesto fali na njemu............................................................Jos jedna zvjezdicadr.adnan je napisao/la:Šuška se, šuška da bi ovo mogli biti dresovi za iduću sezonu
- anelbavarac
- Kontakt:

Ovako bi to trebalo izgledati sutra
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sretan ti rodjendan, sunce moje drago...

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Pridruzujemo se cestitkama!!Omerbavarac je napisao/la:Sretan ti rodjendan, sunce moje drago...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.