Pa teško je izabrati šta je gore i depresivnije izmedju Alegri&Mana&Giuntoli ili Spalleti&Carnevali&ComolliItalia je napisao/la: ↑16 jul 2026, 21:01Pogled u buducnost: Spaleti ce biti zrtva nesposobne uprave koja mu nije dovodila igrace za njegov sistem, vec su ga namjerno sabotirali sa igracima koji njemu ne trebaju. Isto kao sto su onda radili Sarriju.Pogba je napisao/la: ↑16 jul 2026, 20:55Jos jedan primjer nekog diktata s vrha, nema drugog objašnjenja, Celik se spominjao sa prošlom ili pretproslom upravom i dodje komplet nova garnitura i i dalje ista meta ostaje, Kolo Muani drugi primjer, tjeranje Chiese i dovodjenje Koopanja takodjer, itd.
Poluigrac koji ce vjerovatno biti dovoljan za rotaciju i za ambicije povratka u LP, ali ni u snu bolji od vec dostupnog Maria.
@gibra ja mislim da mnoge poteze i dalje povlaci allegri iz sjene, on nas je doveo ovdje gdje smo danas, a i dalje je kriv sto smo sve gori i gori. Nema drugog logicnog objasnjenja majke mi
Oni su Huijsena, Soulea, Muharemovića rastjerali po svijetu dok dovode Zhegrove, Opende, Davide, Celike, KoloMuanie