a sta si ti policija pa da ti polazem racune il stanusmir je napisao/la:wienultras odakle si ti ????

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
a sta si ti policija pa da ti polazem racune il stanusmir je napisao/la:wienultras odakle si ti ????
imas odg na ppnusmir je napisao/la:nisam al znam da si ti jedna obicka qurcina.......sigurno si neki dijasporas i uopste ne zivis u tz..... i ti se sad nasao pricati o dogadjajima na tribini ! smijesan siwienultras je napisao/la:a sta si ti policija pa da ti polazem racune il stanusmir je napisao/la:wienultras odakle si ti ????
da ne ulazimo u to sta je bilo okrenut cu se samo za ovo sad........ na tribinu su svi dobrodosli....dobro vec znate da duze vremena imamo fukare brcko i recimo gracanica.......u zadnje vrijeme mnogo je momaka iz kalesije na tribini.......nego jednostavno nadje se ovako neko iz dijaspore ko nije ovdje 10-15 god i on nadje komentarisat stanje na tribini.......svoje komplekse i zavidnost nemojte sakrivati iza laznih imena i na jednom forumu sportsport.ba........ sto je najgore sad bi oni mene ubjedjivali da su oni u pravu eee majko milaHordas Doboj je napisao/la:Dok je Cipa bio vođa Fukara, sjedio sam sa ekipom na Bistarcu gore. U međuvremenu dolazi on i jos njih jedno 10ak do nas, i ulazimo u pricu. Kod nas je bila zastava Velike Britanije koju je on ugledao i dosao da se raspita da li bi je prodali itd tako da smo usli u pricu oko navijanja itd
Zastava nije bila na prodaju ali smo nastavili pricu.
Ugl nakon jedno pola sata lijepe price, sam nas je pozvao da dođemo na Tusanj onako kao gosti, da bi mu bilo drago da se aktivira ovaj nas dio kantona i da podrzimo Slobodu itd
Posto smo mi svi bili Hordasi (naravno nismo rekliipak 10 na 3) od toga nista nije bilo, normala. Ali Cipa kao covjek mi je ostao u bas lijepom sjecanju. Tako je bilo tada. Znaci imali smo bujruma, mi a vjerovatno i svi ostali ko bi bodrio Slobodu, nebitno odakle je. Stvarno ne znam ko vas sada vodi, jel on i sada aktivan, ali covjek je stvarno prva liga i takav vam neko treba u vrhu.
Samo jedno poređenje tada i sada
Lijep pozdrav.
bravo za 15 godinawienultras je napisao/la:hahaha koji si ti kompleksas **** te![]()
cuj 10,15 god![]()
da sam bogdom![]()
i napisao sam ti u pp sta mislim za to o dijaspori,reko bi ti i ovdje,ali banovace me dzaba zbog balavca![]()
moja porodica je svojoj tuzli dala 4 sehida,svojoj slobodi sam dao 15 godina mladosti,ako zbog toga sto sam vani nemam pravo na misljenje o voljenom klubu,aferim
moracu zamoliti direktora ludnice da ti vise nedaju pristup racunaru,negativno ti utice na psihicko stanjenusmir je napisao/la:bravo za 15 godinawienultras je napisao/la:hahaha koji si ti kompleksas **** te![]()
cuj 10,15 god![]()
da sam bogdom![]()
i napisao sam ti u pp sta mislim za to o dijaspori,reko bi ti i ovdje,ali banovace me dzaba zbog balavca![]()
moja porodica je svojoj tuzli dala 4 sehida,svojoj slobodi sam dao 15 godina mladosti,ako zbog toga sto sam vani nemam pravo na misljenje o voljenom klubu,aferim![]()
![]()
![]()
![]()
e moj sabane nije za tebe tribina nikad ni bila..... kupi sebi kokice kad dodjes na sljedecu tekmu nekad 2030 i gledaj sa A tribine ostavi se ti fukara
ajde jos postova imas malo moras ispuniti kvotu od 1000 do nove godinewienultras je napisao/la:moracu zamoliti direktora ludnice da ti vise nedaju pristup racunaru,negativno ti utice na psihicko stanjenusmir je napisao/la:bravo za 15 godinawienultras je napisao/la:hahaha koji si ti kompleksas **** te![]()
cuj 10,15 god![]()
da sam bogdom![]()
moja porodica je svojoj tuzli dala 4 sehida,svojoj slobodi sam dao 15 godina mladosti,ako zbog toga sto sam vani nemam pravo na misljenje o voljenom klubu,aferim![]()
![]()
![]()
![]()
e moj sabane nije za tebe tribina nikad ni bila..... kupi sebi kokice kad dodjes na sljedecu tekmu nekad 2030 i gledaj sa A tribine ostavi se ti fukara
ma hajde bjezi,**** ovo ba,ja mu lijepo kazem,ali vidis da hoce da bude primjecen..tacno mi se gadi ovo svezlajci je napisao/la:Vas dvojica ste sve ovo mogli i preko pm
ne bi da ti kradem posao....lijepa bosna mojawienultras je napisao/la:kompleksi su cudooces da ti sredim posao,da budes i ti dijasporas
![]()
treba mi cistiti wc u kancelariji![]()
tacno,ostani dole,to majka jednom radja u 1000 god,steta da bosna ostane bez tako ekscentricnog primjera budalenusmir je napisao/la:ne bi da ti kradem posao....lijepa bosna mojawienultras je napisao/la:kompleksi su cudooces da ti sredim posao,da budes i ti dijasporas
![]()
harry_90 je napisao/la:Nusmire bilderu opusti se..
wienultras je napisao/la:kompleksi su cudooces da ti sredim posao,da budes i ti dijasporas
![]()
De evo i ja bi radio ako je dobra para, ovde ne mozes ni takav poso nacGorki je napisao/la:wienultras je napisao/la:kompleksi su cudooces da ti sredim posao,da budes i ti dijasporas
![]()
De druže ako on neće,ja bi prihvatio taj posao![]()
![]()
moras imati iskustva na visinama i sa skelama........Gorki je napisao/la:wienultras je napisao/la:kompleksi su cudooces da ti sredim posao,da budes i ti dijasporas
![]()
![]()
e najjaci si danas..Gorki je napisao/la:wienultras je napisao/la:kompleksi su cudooces da ti sredim posao,da budes i ti dijasporas
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.