Dobra poređenjaraul-zakon je napisao/la: da nas poderu k'o siroće napolitanku

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Dobra poređenjaraul-zakon je napisao/la: da nas poderu k'o siroće napolitanku
Sve ja to znam, ali vjeruj mi, kad god sam vjerovao u pobjedu, RMFC je bio, ili ponižen, ili bar pobijeđen.Raul_64 je napisao/la:Ja sam totalno opusten.
Nakon dugo vremena pritisak nije na nasoj strani(ne znam ni da je na njihovoj) ali ulazimo kao osvajaci lige,pobjednici zadnjeg Klasika tako da..
Real da ima novac ne bi dizao kredite i prodavao trening centre za odplatu dugova i kupovinu igrača.madridist je napisao/la:@saruman šta se sikiraš,ako prigusti red šeika i oligarha je ovdale do Gornje Tuzle samo čekaju da potroše milijarde.![]()
evo novi:prije će Ramon Abramovich kupiti AA zajedno sa oba kluba iz Minhena i poslati ih u Mahačkalu da ojačaju rusku ligu nego će Madrid imati problema sa novcem.(Ramon nekako bolje zvuči)
>Također, ne znam trebam li reći da isti taj Bayern gleda u leđa Borussiji D, čiji čitav prvi tim vrijedi koliko i Ribery.Saurman je napisao/la:Real da ima novac ne bi dizao kredite i prodavao trening centre za odplatu dugova i kupovinu igrača.madridist je napisao/la:@saruman šta se sikiraš,ako prigusti red šeika i oligarha je ovdale do Gornje Tuzle samo čekaju da potroše milijarde.![]()
evo novi:prije će Ramon Abramovich kupiti AA zajedno sa oba kluba iz Minhena i poslati ih u Mahačkalu da ojačaju rusku ligu nego će Madrid imati problema sa novcem.(Ramon nekako bolje zvuči)
Što se tiče Bayerna trebam li reći da su financijski najstabilniji klub na planeti.
Bez ikakve ljutnje, ali to si rek'o bar zadnja tri clasica.Raul_64 je napisao/la:Ja sam totalno opusten.
Nakon dugo vremena pritisak nije na nasoj strani(ne znam ni da je na njihovoj) ali ulazimo kao osvajaci lige,pobjednici zadnjeg Klasika tako da..
Jesammessilla je napisao/la:Bez ikakve ljutnje, ali to si rek'o bar zadnja tri clasica.Raul_64 je napisao/la:Ja sam totalno opusten.
anonymousHD je napisao/la:Nemaš ti pojma, idi živi na Marsu, kad budeš realan onda piši na forumu...
I ne bas...Nail for Real je napisao/la:Dodaj Valdesa i sto se odbrane tice, u prednosti smo.
Još boljeRaul_64 je napisao/la:I ne bas...Nail for Real je napisao/la:Dodaj Valdesa i sto se odbrane tice, u prednosti smo.
mozda ce Pinto branit![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.