FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rahma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rahma » 13 mar 2019, 20:53

Tatar je inace i majstor u malom fudbalu, karijeru je poceo u lokanom klubu iz mog mjesta. Alal mu vera za ovo od danas!
Amer Dupovac!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 13 mar 2019, 20:54

Izdrzi Zeka !
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 13 mar 2019, 20:55

Čuč prekucao danas. Bravo majstore :tokralju:
Izdrži Zeka!
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 mar 2019, 20:56

BordoSarajevo je napisao/la:Pet od pet
10 golova dali, jedan primili
11 bodova prednosti
Polufinale kupa
Totiju stoja jako blizu
DUPLAAAAAA

Svaka čast momcima i Husrefu!!!
:tokralju:
Kad se vec sad sjetim pripremnih i one kuknjave oko jahica, kovacevic kikser i sl :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Kiks1
Kontakt:

Post Postao/la Kiks1 » 13 mar 2019, 20:59

https://www.****/vijesti/crna-k ... eva/265717. Obrisati tacku na kraju linka, i imate informacije o napadu, uglavnom nista strasno, a mozda su zaboravili da oni nama opet dolaze
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 13 mar 2019, 21:05

Al kako mi srce preskoči u sudijskoj nadoknadi kad su imali finu šansu da odvedu tekmu na penale, syebo sam se u život na par sekundi, odma mi naumpade slična situacija protiv kona u kupu na Koševu gdje smo isto ovako imali rezultat koji nas vodi dalje samo kad bi oni dali isli bi oni onda, i u zadnjoj minuti utakmice imali su priliku, tik uz stativu ode lopta, bilo je to prije par godina, to su situacije koje skraćuju život :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 mar 2019, 21:11

Bgm da je bio golman na mjestu Bencuna pucali bi penale...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 13 mar 2019, 21:15

BordoSarajevo je napisao/la:Al kako mi srce preskoči u sudijskoj nadoknadi kad su imali finu šansu da odvedu tekmu na penale, syebo sam se u život na par sekundi, odma mi naumpade slična situacija protiv kona u kupu na Koševu gdje smo isto ovako imali rezultat koji nas vodi dalje samo kad bi oni dali isli bi oni onda, i u zadnjoj minuti utakmice imali su priliku, tik uz stativu ode lopta, bilo je to prije par godina, to su situacije koje skraćuju život :mrgreen:
Ili ono kad su ga zabili u zadnjoj minuti, pa im sudija ponisti zbog offside, i jos dobise batine od murije :urnebes:
1946~

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 mar 2019, 21:20

ThrillerHz je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Al kako mi srce preskoči u sudijskoj nadoknadi kad su imali finu šansu da odvedu tekmu na penale, syebo sam se u život na par sekundi, odma mi naumpade slična situacija protiv kona u kupu na Koševu gdje smo isto ovako imali rezultat koji nas vodi dalje samo kad bi oni dali isli bi oni onda, i u zadnjoj minuti utakmice imali su priliku, tik uz stativu ode lopta, bilo je to prije par godina, to su situacije koje skraćuju život :mrgreen:
Ili ono kad su ga zabili u zadnjoj minuti, pa im sudija ponisti zbog offside, i jos dobise batine od murije :urnebes:
I meni je odmah to naumpalo... Il ono kad Barić vrati kratku loptu Delaču na derbiju 2015., srce mi je stalo kad je Kokot nogu pružio...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 mar 2019, 21:21

ThrillerHz je napisao/la:
Hahahahah e to je vrhunac bio,to je kup isto bio.Zabise oni gol,oni na ograde skocice to slavlje ovo ono,nas presjeklo normalno kad vidis ofsajd pokazuje sudija :bow: To ce se pamtiti dugo dugo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 13 mar 2019, 21:33

Ev žignu me kad pročita..

Stanojević je nevjerovatno fizički spreman, da ga Rahman može u tome pratit, mislim da ga ne bi zaobišlo ovo okupljanje reprezentacije. Rahman mi djeluje da je izgubio volju i motiv nakon potpisa ugovora, al potajno se nadam da nije to to, i da će uhvatiti formu, on je kapacitet za reprezentaciju, samo mu konstanta treba.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 13 mar 2019, 21:36

Čestitke vam od srca nek se dobili ovaj fašisticki plasticni "klub"!!Popravili ste mi dan.Nadam se da ce te uzeti duplu krunu i želim vam to Sarajlije!!
:bih:
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 13 mar 2019, 21:43

Za Rahmana.. Otprilike ovako je i počeo sezonu-sporo. Dok ne dobije na snazi i ritmu.

Ne sekiram se ja za njega.
ZZ

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 13 mar 2019, 21:51

Zeki brz oporavak!

Jos veceras treba pocet hajcat ljude za nedelju, zovite, mobilisite, lozite raju.
Ocekujem isto od Kluba i Hordi !!!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 13 mar 2019, 22:05

Tanko ovo. Pretanko

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 mar 2019, 22:05

Tito_1922 je napisao/la:Čestitke vam od srca nek se dobili ovaj fašisticki plasticni "klub"!!Popravili ste mi dan.Nadam se da ce te uzeti duplu krunu i želim vam to Sarajlije!!
:bih:
Hvala rodjeni, vidimo se akoBogda sljedece godine u ligi. :bih:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 13 mar 2019, 22:06

Normalno, i ja to kažem. Ovi koji sad ne dolaze i sve pljuju će najglasniji bit u maju, i igrače očerupat za dresove i slikanje, biće najveći navijači taj dan na stadionu. Ma, ograničio bih im ja vala, nema ti uć ako nisi bio barem 7 puta na Koševu ove sezone. Pokaži 7 ulaznica i možeš kupit kartu za utakmicu proslave, ako nemaš 7 ulaznica čekaj igrače u Titovoj. Pa bi zjapilo Koševo al bi barem znao da smo tamo svi k'o jedan, cijelu sezonu s njima. Pun mi više qrac padobranaca kojim su storyji i usta puna Sarajeva, a svaku tekmu provode u Mahali, Antaliji, Argeliniju i ostalim šišanama.[/quote]
Al.brate ne možeš to tako gledat, ja te razumijem i znam sta zelis reci, ali mi smo veliki klub i imamo navijaca koji su od Sarajeva udaljeni po 150-200 kilometara. I evo recimo ja krecem prvi od sebe, kad dolazim treba mi 60-70 km minimum, za gorivo ili autobusku kartu, pa ulaznica pa nesto pojest popit itd. Al obzirom na stanje u drzavi jel mislis da se nekim navijacima koji imaju porodice i djecu isplati svaki drugi vikend dati te pare da dodju pogledat tekmu na Koševu. Eto ne mora svaki drugi vikend, neka se izbace ovi manji klubovi Gosk Krupa Mladost itd... neka ostanu samo ovi "velikani" bh. nogometa,to su opet veliki novci za nekog ko ima porodicu obziirom na primanja u nasoj drzavi. Al ljudi stvarno vole klub, i onda je sasvim logicno da ce bar eto odvojit te pare da dodju na proslavu titule i da bar tad budu tu... uglavnom odužio sam al mislim da me razumijes sta želim reći.
I samo da kazem da kao ekipa nikad mocnije nismo izgledali. :tokralju:

TamniVilajet
Kontakt:

Post Postao/la TamniVilajet » 13 mar 2019, 22:12

Pantelija ce ocerupat hebibovica :lol:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 mar 2019, 22:15

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 mar 2019, 22:20

TamniVilajet je napisao/la:Pantelija ce ocerupat hebibovica :lol:
A skoro kurdica :njanjanja:

Ovoj ekipi na mjestu desnog beka, lijevog krila treba dodati jos po jednog 'Lazica' i ne bi se sigurno onda obrukali u europi
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: TETRAPAK i 25 gostiju.