@mahabih i @mikki21 su ti dali konkretan odgovor na sva tvoja pitanja a ti ocito nisi procitao ili se pravis toseTeaM87 je napisao/la:mani me se tih "furackih" komentara molim te, ako imas nesto pametno napisati, napisi, ako nemas, onda nemoj ni pisat
@Sarajlic ne mozes u isti kos stavljat nas i Zrinjski kada je u pitanju odnos Veleza sa dva navedena kluba, bar ja mislim da ne mozes, i tako bi trebalo biti, ali...
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!
@maha bih njega sam sve demantovaoFafaron je napisao/la:@mahabih i @mikki21 su ti dali konkretan odgovor na sva tvoja pitanja a ti ocito nisi procitao ili se pravis toseTeaM87 je napisao/la:mani me se tih "furackih" komentara molim te, ako imas nesto pametno napisati, napisi, ako nemas, onda nemoj ni pisat
@Sarajlic ne mozes u isti kos stavljat nas i Zrinjski kada je u pitanju odnos Veleza sa dva navedena kluba, bar ja mislim da ne mozes, i tako bi trebalo biti, ali...
@mikki21 mozes li mi molim te reci kad vec znas sva ta desavanja, zasto se onda niste vako lozili zadnje 2-3 godine nego eto bas sad kad nam je ovo bila presudna utakmica za titulu, bile su nama i zadnjih godina vazne utakmice u Vrapčičima, ali ni jedna kao ova sad
FKŽ !
nesto nam sad najsladje biloTeaM87 je napisao/la:@maha bih njega sam sve demantovaoFafaron je napisao/la:@mahabih i @mikki21 su ti dali konkretan odgovor na sva tvoja pitanja a ti ocito nisi procitao ili se pravis toseTeaM87 je napisao/la:mani me se tih "furackih" komentara molim te, ako imas nesto pametno napisati, napisi, ako nemas, onda nemoj ni pisat
@mikki21 mozes li mi molim te reci kad vec znas sva ta desavanja, zasto se onda niste vako lozili zadnje 2-3 godine nego eto bas sad kad nam je ovo bila presudna utakmica za titulu, bile su nama i zadnjih godina vazne utakmice u Vrapčičima, ali ni jedna kao ova sad
da ti još nisi banovan? jadan ne bio tvoj nick je svugdje u Evropi zabranjen, ali ovdje još nije. Ti se našao ovdje pametovati o Veležu i kao nekakav isprdak matanski dolaziš ovdje da prosipaš svoje genijalne misli na kojim bi pozavidio i sam Hitler ali i Gebels.jugend je napisao/la:Dobro vam *utro jugonostalgičari! Al sam se naspavo bas sam se naspavo... reko da vidim raspolozenje kakvo je kod vas, kad ima se brate sta i vidit... fino vi to fino... jedni bi da karaju zelju, drugi bi da njih zeljo kara i Hajduk , onda bi treci da karaju i jedne i druge ali kako pate za nostalgijom treba da bude i treci i tako to ode u pm...vidim pastrmka masakrira Torcidu (sve nosom po paksu)...ma smijesni ste vi velezovci , ali nekako ste mi simpa, ono vi kao veliki a svi su mali, dobra vam furka ...special pozz za pastrmku " onclick="window.open(this.href);return false;
Mora da si u djetinjstvu proživio razne torture, pa sada onako izbezumljen ne znaš kud udaraš isto kao neka mahnita dudija koja ne zna da li je pošla ili došla. Pjeniš na sva usta, jado jadavi obriši ta pogana usta iz kojih izlazi samo smrad od pršute, rakije i masnog sira.
Ne znam jel Velež i jedno gostovanje imao u Sarajevu a da nas nisu manijaci napali... I onda se oni osjećaju uvrijeđeno što smo mi pjevali bit će željo **** šampion... Nije to ništa prema skandiranjima kao što su Zrinjski Mostar, Zapadni Mostar, gdje vam je stadion itd itd + napadi poslije utakmice... Jel se iko od vaših povrijeđen vratio? Nije. Jel vas neko napao? Nije. I šta onda očekuješ, da vas sa cvijećem dočekamo i još da vam pustimo utakmicu? Smiješno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma aleme odusevio si meAlemC85 je napisao/la:da ti još nisi banovan? jadan ne bio tvoj nick je svugdje u Evropi zabranjen, ali ovdje još nije. Ti se našao ovdje pametovati o Veležu i kao nekakav isprdak matanski dolaziš ovdje da prosipaš svoje genijalne misli na kojim bi pozavidio i sam Hitler ali i Gebels.jugend je napisao/la:Dobro vam *utro jugonostalgičari! Al sam se naspavo bas sam se naspavo... reko da vidim raspolozenje kakvo je kod vas, kad ima se brate sta i vidit... fino vi to fino... jedni bi da karaju zelju, drugi bi da njih zeljo kara i Hajduk , onda bi treci da karaju i jedne i druge ali kako pate za nostalgijom treba da bude i treci i tako to ode u pm...vidim pastrmka masakrira Torcidu (sve nosom po paksu)...ma smijesni ste vi velezovci , ali nekako ste mi simpa, ono vi kao veliki a svi su mali, dobra vam furka ...special pozz za pastrmku " onclick="window.open(this.href);return false;
Zanimljiv si kao i ova kiša koja se napadala ovih dana. S kojeg si ti brda sišao u civilizaciju?
![]()
Mora da si u djetinjstvu proživio razne torture, pa sada onako izbezumljen ne znaš kud udaraš isto kao neka mahnita dudija koja ne zna da li je pošla ili došla. Pjeniš na sva usta, jado jadavi obriši ta pogana usta iz kojih izlazi samo smrad od pršute, rakije i masnog sira.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Bogami ti od Alema napravi huliganaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma aleme odusevio si meAlemC85 je napisao/la:da ti još nisi banovan? jadan ne bio tvoj nick je svugdje u Evropi zabranjen, ali ovdje još nije. Ti se našao ovdje pametovati o Veležu i kao nekakav isprdak matanski dolaziš ovdje da prosipaš svoje genijalne misli na kojim bi pozavidio i sam Hitler ali i Gebels.jugend je napisao/la:Dobro vam *utro jugonostalgičari! Al sam se naspavo bas sam se naspavo... reko da vidim raspolozenje kakvo je kod vas, kad ima se brate sta i vidit... fino vi to fino... jedni bi da karaju zelju, drugi bi da njih zeljo kara i Hajduk , onda bi treci da karaju i jedne i druge ali kako pate za nostalgijom treba da bude i treci i tako to ode u pm...vidim pastrmka masakrira Torcidu (sve nosom po paksu)...ma smijesni ste vi velezovci , ali nekako ste mi simpa, ono vi kao veliki a svi su mali, dobra vam furka ...special pozz za pastrmku " onclick="window.open(this.href);return false;
Zanimljiv si kao i ova kiša koja se napadala ovih dana. S kojeg si ti brda sišao u civilizaciju?
![]()
Mora da si u djetinjstvu proživio razne torture, pa sada onako izbezumljen ne znaš kud udaraš isto kao neka mahnita dudija koja ne zna da li je pošla ili došla. Pjeniš na sva usta, jado jadavi obriši ta pogana usta iz kojih izlazi samo smrad od pršute, rakije i masnog sira.![]()
to za zapadni mostar i gdje vam je stadion ne mozes reci da je odraz navijaca, jer je to nekolicina pjevala, a ne citav stadion, u napade poslije utakmice i te navijacke gluposti necu da ulazim jer me to ne interesuje, vec sam napisao da to bice Željo racku sampion i **** majki mogu shvatit kao rivalstvo, ali spominjanje Osima (množina) u kontekstu šlagirani je prešlo svaku mjeru, a i osjetila se ta neka mržnja, ne samo rivalstvo, nego mržnja, necu da se vracam u godine prije jer ovoga nije bilo, postojalo je rivalstvo, ali vjerovatno je svima dosadilo da Željo bude najbolji pa svi, ne smao vi, vrše konstantan pritisak na Želju, na ove il one načinevm22 je napisao/la:Ne znam jel Velež i jedno gostovanje imao u Sarajevu a da nas nisu manijaci napali... I onda se oni osjećaju uvrijeđeno što smo mi pjevali bit će željo **** šampion... Nije to ništa prema skandiranjima kao što su Zrinjski Mostar, Zapadni Mostar, gdje vam je stadion itd itd + napadi poslije utakmice... Jel se iko od vaših povrijeđen vratio? Nije. Jel vas neko napao? Nije. I šta onda očekuješ, da vas sa cvijećem dočekamo i još da vam pustimo utakmicu? Smiješno.
pozdrav tebi i ostalim, ja sam s ovim zavrsio
FKŽ !
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dime kad je dobri i mirni Alem ovako reagovao zamisli koje smece trebas biti. Aleme 
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Teo-Tea daj ne smaraj vise. Amar se psovao ali Gospodin Ivica nikad. Nego porucuje tebi pastrmka otidji na stadion kluba kojem se pojedinci vasi lafo sada uvlace u pakas. Oca mi 2 crne vrece bi napovracao/la
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
@dime
nisam ja nikakav huligan. Na uvrede ovakvih ne znam kako da ih nazovem, da li likovi ili šta
mora čovjek reagovati jer oni svjesnim upadom na našu temu i pisući uvredljive stvari, izazivaju namjernu reakciju kod raje, i onda nas baniraju kao nikoga. Na njihovu temu ne bi otišao ni da me čeka milion dolara, jok! 
nisam ja nikakav huligan. Na uvrede ovakvih ne znam kako da ih nazovem, da li likovi ili šta
mislio sam da sam zavrsio, ali kako mozes reci da niste pjevali protiv Ivice kad je isla ona dobro poznata pitarska pjesma o Amaru i njegovoj porodiciNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Teo-Tea daj ne smaraj vise. Amar se psovao ali Gospodin Ivica nikad. Nego porucuje tebi pastrmka otidji na stadion kluba kojem se pojedinci vasi lafo sada uvlace u pakas. Oca mi 2 crne vrece bi napovracao/la
FKŽ !
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato pomjesao si nas mozda sa zadnjom nedeljomTeaM87 je napisao/la:mislio sam da sam zavrsio, ali kako mozes reci da niste pjevali protiv Ivice kad je isla ona dobro poznata pitarska pjesma o Amaru i njegovoj porodiciNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Teo-Tea daj ne smaraj vise. Amar se psovao ali Gospodin Ivica nikad. Nego porucuje tebi pastrmka otidji na stadion kluba kojem se pojedinci vasi lafo sada uvlace u pakas. Oca mi 2 crne vrece bi napovracao/la
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Aleme svaka čast. Jedan od najboljih i najkorektnijih na forumu 
sta bola? jedina "pjesma" gdje se spominjalo prezime osim je bila,ale amar osim je,alee prava de.bilcina ale usi klempave ale glava velika...........TeaM87 je napisao/la:mislio sam da sam zavrsio, ali kako mozes reci da niste pjevali protiv Ivice kad je isla ona dobro poznata pitarska pjesma o Amaru i njegovoj porodiciNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Teo-Tea daj ne smaraj vise. Amar se psovao ali Gospodin Ivica nikad. Nego porucuje tebi pastrmka otidji na stadion kluba kojem se pojedinci vasi lafo sada uvlace u pakas. Oca mi 2 crne vrece bi napovracao/la
Jeko amar??
Mogu ti rec, nema problema, odgovor je jednostavan, i tad smo mi zapinjali samo nismo imali scim zapet posto nam je ekipa losa bila i imali ste duplo bolju ekipu od nas, mogli smo mi tad zapinjat koliko smo god htjeli i zapinjali smo samo djaba kad nemas igrackog materiala... a da vam je presudna utakmica sa nama za titulu bila i nije, da ste nas kojim slucajem dobili opet bi bili iza komsinica, samo bodovno poravnati ali opet iza, pa bi opet morali sarajevo dobit, koje normalno niste dobili i opet poslje toga bi morali dobit davljnika rudara u prijedoru koji ispada ako vas nepobjedi i gledaj cuda opet ni to nebi bilo dovoljno kad bi se sve to ostvarilo ako mi nedobijemo komsinice sad u subotu! Neznam ni ja sto ti odgovaram ali eto nadam se da si zadovoljan odgovorom.. a najbolji odgovor na tvoje pitanje je da smo mi velez, bilo kad, bilo skim ako smo u mogucnosti dobit mi idemo na pobjedu pa koliko god ona "nevazna" bila, a ova je nama bila itekako vazna radi spekulacija da je vama prodana i sto je brko snjuhao dan prije tekme na treningu veleza nebili mu pustili bodove.. ova serija od 6 pobjeda, medju njima i ta protiv zelje, nama vraca raju na tribine i stvara vjeru u bolje dane za nas klub! Mozda nam nije donjelo evropu ili titulu ali zato jest nesto sto je puno vaznije od toga a to je povratak raje na tribine...TeaM87 je napisao/la:@maha bih njega sam sve demantovaoFafaron je napisao/la:@mahabih i @mikki21 su ti dali konkretan odgovor na sva tvoja pitanja a ti ocito nisi procitao ili se pravis toseTeaM87 je napisao/la:mani me se tih "furackih" komentara molim te, ako imas nesto pametno napisati, napisi, ako nemas, onda nemoj ni pisat
da samo jos nadodam da se tekme i titule dobijaju na terenu a ne za stolom, da mi neko sad ponudi da velez bude sampion sljedeci 20 godina zaredom ali uz to da ce svake godine kljucne tekme bit dogovorene za stolom rekao bi, ne hvala, draze mi je peti bit ali da znam da je sve i jedan bod osvojen, sve i jedan gol dat, rezultat rada nase ekipe i strucnog staba na zelenom terenu....
RODJENI, PONOSNI I PRKOSNI
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
Zadnja izmjena: mikki21, dana/u 07 maj 2014, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
DominiRAmo. Jao dominacije
nadam se ako na terenu bude upola dominacija kao na forumu ne gine im cvrka 
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Pa i to "šlagirani" nije bilo odraz navijača već pojedinaca, ako je uopšte bilo, ja sam sjedio na centralnoj i nigdje nisam čuo da je to neko spomenuo. Eno ti snimak na yt pa nađi gdje je to cijeli stadion pjevao.TeaM87 je napisao/la:to za zapadni mostar i gdje vam je stadion ne mozes reci da je odraz navijaca, jer je to nekolicina pjevala, a ne citav stadion, u napade poslije utakmice i te navijacke gluposti necu da ulazim jer me to ne interesuje, vec sam napisao da to bice Željo racku sampion i **** majki mogu shvatit kao rivalstvo, ali spominjanje Osima (množina) u kontekstu šlagirani je prešlo svaku mjeru, a i osjetila se ta neka mržnja, ne samo rivalstvo, nego mržnja, necu da se vracam u godine prije jer ovoga nije bilo, postojalo je rivalstvo, ali vjerovatno je svima dosadilo da Željo bude najbolji pa svi, ne smao vi, vrše konstantan pritisak na Želju, na ove il one načinevm22 je napisao/la:Ne znam jel Velež i jedno gostovanje imao u Sarajevu a da nas nisu manijaci napali... I onda se oni osjećaju uvrijeđeno što smo mi pjevali bit će željo **** šampion... Nije to ništa prema skandiranjima kao što su Zrinjski Mostar, Zapadni Mostar, gdje vam je stadion itd itd + napadi poslije utakmice... Jel se iko od vaših povrijeđen vratio? Nije. Jel vas neko napao? Nije. I šta onda očekuješ, da vas sa cvijećem dočekamo i još da vam pustimo utakmicu? Smiješno.
pozdrav tebi i ostalim, ja sam s ovim zavrsio
Ma znam lave moj, nisam ja to ozbiljno mislio. Ako dozvoljavaš moj savjet je da ne reaguješ na ovakve stvari.AlemC85 je napisao/la:@dime
nisam ja nikakav huligan. Na uvrede ovakvih ne znam kako da ih nazovem, da li likovi ili štamora čovjek reagovati jer oni svjesnim upadom na našu temu i pisući uvredljive stvari, izazivaju namjernu reakciju kod raje, i onda nas baniraju kao nikoga. Na njihovu temu ne bi otišao ni da me čeka milion dolara, jok!
PS
Ova ti je dobra: "isto kao neka mahnita dudija koja ne zna da li je pošla ili došla", pravo huliganska.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.