RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 07 maj 2014, 19:10

BMV22 je napisao/la:
emil02in je napisao/la:Omladinska škola F.K Velež je bila tad ravna ovoj Barsinoj sad,jer su igrači koji su igrali u prvom timu svi prošli kroz istu,igrali su isti sistem i omladinci i seniori tako da nije bilo teško momcima koji uđu u prvi tim da se adaptiraju.Ovdje se spominju mnogi koji su igrali u omladincima,ali bio je jedan dečko iz Prozora Sefer kažu da je bio neviđen talent,pravi umjetnik.Na žalost u vihoru rata je završio u logoru heliodrom i nikad više nije dostigao ono što je objektivno mogao.Ne treba nam ničije sažaljenje,mi se vraćamo tamo gdje nam je mjesto i to više niko nemože da zaustavi,pa nam bacaju neke glupe priče.Spremite se dolaze dolaze ROĐENI PRKOSNI I PONOSNI.
MVB brate izdrži RAja je uz tebe :salut:
DRAGA MOJA I JEDINA CRVENA ARMIJA ŠIROM SVIJETA VELIKI POZDRAV SVIMA KOJI DIŠU I ŽIVE ZA NAŠE ROĐENE.
Evo mene u izmjenjenom obliku,od danas sam ponovo aktivan pod sličnim nickom.U onim trenucima kad smo napadani i odozgo i odozdo i sa sjevera i sa juga i sa istoka i sa zapada nisam mogao odoliti i prešutit,a na kraju da me gospodin mod. ne bi banovao sam se odjavio.Nadam se da će uskoro i naš drug @MV uskoro pojaviti jer nam fali ali sve vrijeme ove šutnje pratio sam sve što se piše i mogu zahvaliti NeretvanskojPastrmki,vm22,tepsiji,AmelC85,tebi emiline i svima koliko nas god ima što ste uredno i uspješno branili i odbranili ovaj naš kutak gdje pokušavamo pisat o našem klubu.Nadam se da ćemo to i dalje uspješno radit i da će nas biti sve više i više.Poseban pozdrav i RedOne (đavolici) treba je odmah klonirat.Nemam sad puno vremena,čujemo se večeras.Crveni pozdrav,crvenom gradu i crvenom klubu.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA :thumbup:
brato welcome back ;)

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 07 maj 2014, 19:11

Nek si ti Nama Živ i Zdrav Brato a to što su poljuljani odnosi mane zeve to je vaš obraz a ne naš, citiram kažeš vi ste bili bolji od nas i zato ste nas pogurali u drugu ligu Ali naime I vi ste sad loše odigrali i zijanili ha ja to ti je isto samo drugo pakovanje .... Dokle da vas gotivomo za propuste ? Da ste bili bolji dobili bi vi nas Ono baš igraćki a Muški priznali i čestitali vaš poraz a našu pobjedu kao šte ste priznali poraz Širokog i kad pričaš lafo drag ti Velež da ti je toliko drag a nije priznao bi vaš poraz sportski a ljudski bi rekao bravo Rodjeni Ponosni I Prkosni uzdižete se , A što se tiče švabe niko protiv njega nije žugao . Ne Znam eto vas tamo definišete kako hoćete samo još jednom kažem vi ste Šampoonat izijanili protiv Širokog da bi Malo izronili protiv Olimpika. Toliko Živili :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 07 maj 2014, 19:17

anel81m je napisao/la:
emil02in je napisao/la:Omladinska škola F.K Velež je bila tad ravna ovoj Barsinoj sad,jer su igrači koji su igrali u prvom timu svi prošli kroz istu,igrali su isti sistem i omladinci i seniori tako da nije bilo teško momcima koji uđu u prvi tim da se adaptiraju.Ovdje se spominju mnogi koji su igrali u omladincima,ali bio je jedan dečko iz Prozora Sefer kažu da je bio neviđen talent,pravi umjetnik.Na žalost u vihoru rata je završio u logoru heliodrom i nikad više nije dostigao ono što je objektivno mogao.Ne treba nam ničije sažaljenje,mi se vraćamo tamo gdje nam je mjesto i to više niko nemože da zaustavi,pa nam bacaju neke glupe priče.Spremite se dolaze dolaze ROĐENI PRKOSNI I PONOSNI.
MVB brate izdrži RAja je uz tebe :salut:
Čuo sam za tog Sefera da je bio veliki talenat, navodno puno veći od Salihamidžića.
Sefa je bio veoma snazan za svoj uzrast i imao ljevicu sto mu je pomagalo. Igrao i za kadetsku repku Juge. Bio je veoma sklon debljanju, nije bas zivio sportski, to za logor je veoma tuzno.
Ne bih se slozio da je Sefa bio veci talenat od Hasana, ali Vedran Pelic, isto kadetski yu reprezentativac, Hasanov zemo, je bio veci talenat od Hasana 5 puta. Napravio je i karijeru ,ali ne priblizno onoj Hasanovoj.
Institucija smo bili za sve u bih, a bicemo opet. ;)

Forza Velez!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 maj 2014, 19:23

@BMV22 :clap: :clap: :clap: :tokralju:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

brkic1970
Kontakt:

Post Postao/la brkic1970 » 07 maj 2014, 19:59

pozdrav braco crvena iz konjica pustite vise raspravu sa ovima sto bi da da budu prvaci u ukpoprodaji nisu vrijedni nase svetinje do subote pisimo o nasem velezu i nasim legendama a sve provokacije stviti na ignore :bih: hercegovina u srcu :bih: velez do groba :bih: red army konjic

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 07 maj 2014, 20:03

Željo k' o Real. :urnebes:

Ljudi popustite, završena je priča. Dogodine nas smlatite po 5:0 u obje utakmice kad ste već tako ljuti a dotad prestanite moriti. :crazy:
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 07 maj 2014, 20:31

Šta je ovo yebote,šta je ovo yebote....licencaaaaaaaaaa!!!!!!!!Loza rakija presušuti neće....delirij
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 07 maj 2014, 20:34

tepsija je napisao/la:Šta je ovo yebote,šta je ovo yebote....licencaaaaaaaaaa!!!!!!!!Loza rakija presušuti neće....delirij
Odavno nisam vidio da se netko raduje "obicnoj" licenci,pa ljudi moji nije to neki trofej ili kup marsala ,al eto bitno je da te vesele male stvari! :D
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 maj 2014, 20:35

zivinaajkula je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Šta je ovo yebote,šta je ovo yebote....licencaaaaaaaaaa!!!!!!!!Loza rakija presušuti neće....delirij
Odavno nisam vidio da se netko raduje "obicnoj" licenci,pa ljudi moji nije to neki trofej ili kup marsala ,al eto bitno je da te vesele male stvari! :D
odluči se za koga navijaš za Želja ili Zrinjski? :crazy: Naporan si kao sparina ljeti. :salut:

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 07 maj 2014, 20:39

ako su neki mogli sa 9-og,13-og,možemo i mi sa 5-og mjeste.
Ne znam jesam li ti rekao,naporan si,smaraš.
Vječno u našim srcima.

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 07 maj 2014, 20:40

Al mi nije jasno zasto se veselis toliko kada je Zeljo dobio licencu a to vam je jedina sansa bila da idete u euro natjecanja?! :facepalm:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 maj 2014, 20:42

zivinaajkula je napisao/la:Al mi nije jasno zasto se veselis toliko kada je Zeljo dobio licencu a to vam je jedina sansa bila da idete u euro natjecanja?! :facepalm:
odluči se za koga navijaš? dolaziš ovdje da smaraš, imaš svoju temu, odnosno i ne znaš koja je tvoj tema :oops: :crazy:

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 07 maj 2014, 20:44

tepsija je napisao/la:Nije mi jasno šta tebe boli quratz,šta se veselim?
Retardiran si momak,baš smaraš.
Pogresno si procito naslov i protumacio ovo "vjeciti" pa si pomislio da ste medju 4. kluba koja idu u europu!
Priznaj,pola ti se prasta! :lol:

Sreca je bila kratkotrajna,ali svejedno ti udri po rakiji! :D

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 07 maj 2014, 20:46

Ali tebe nisam pogrešno protumačio....ljigav,naporan,tetkica bez karaktera.
Jesam pogodio,manijače ultras?
Vječno u našim srcima.

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 07 maj 2014, 20:50

tepsija je napisao/la:Ali tebe nisam pogrešno protumačio....ljigav,naporan,tetkica bez karaktera.

vidi se da si vec "popio",ne daj se ,odupri se alkoholizmu! :wave:
by by vidimo se u Grbavici !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 maj 2014, 20:51

tepsija je napisao/la:Ali tebe nisam pogrešno protumačio....ljigav,naporan,tetkica bez karaktera.
tepsija još da se odigrao 30 kolo i onda odmor od ovakvih likova, a informacije ćemo dijeliti preko pp, samo zbog ovakvih.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 07 maj 2014, 20:51

Aj bok,bekane.
Vječno u našim srcima.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 maj 2014, 20:52

Bekicu iiiaaaaa iiiiaaaaaaaa iiiaaaaaaaaa :lol: :lol: Dajte nek neko posalje mail dr Ozu radi li neki hirurg u SAD-u odstranjivanje kikirikija iz mozga da posaljemo jadnika preko okeana. Ovaj njegov jad prelazi sve granice :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 maj 2014, 20:57

ma pustite ovog teletabisa :lol: :lol: :lol:

sve čestite administraciji našeg kluba, treću godinu za redom dobiti licencu ne može se reći da je slučajno, nego ljudi rade u miru, i svaka im čast. :bih:

ljeto će biti abd nadam se plodno i uspješno. :bih:

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 07 maj 2014, 21:01

vidi se da si vec "popio",ne daj se ,odupri se alkoholizmu! :wave:
by by vidimo se u Grbavici !
" u Grbavici" :lol: jos pise na Engleskom "by by" kao pozdrav sta li? :lol:

Evo ga teski dusevni bolesnik ponovo u akciji! Bekicu "triba" ti masku ko kod Dr.Hannibal Lecter-a staviti na tu telecu pacu! ;)

Forza Velez!
Zadnja izmjena: Kadet91, dana/u 07 maj 2014, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []