jbg jos vas boli,ako ti ista znaci i njih cemo razmontirati,a protiv vas nemamo nista licno,vi ste se samo nasli u pogresno vrijemo na pogresnom mjestu,redaljka se na veliku radost svih nas nastavlja u subotu

[/quote]
normalno da boli, ali ne toliko zbog titule nego zbog odnosa vasih navijaca prema nasim igracima i klubu opcenito, onakvu mrznju dugo nisam vidio, ali ako vama ne smeta da vam oni koji su vam uzeli sve, slave titulu na vasem stadionu, ne smeta ni meni, nije ni prva ni zadnja koju smo izgubili, bice jos titula, ali staro prijateljstvo Želje i veleža nikad nece biti kao prije i vala uzmite ih sad za vikend, ali djaba kad ste im vec omogucili titulu[/quote]
Ne znam sto vi nama prebacujete da smo mi omogucili zrinjskom titulu.

A sto to niste krivi za njihovu titulu,sto ih vi niste majstore dobili i u Sarajevu i u Mostaru pa ne bi osvojili titulu.Zasto bi mi bili "krivi" za titulu ako pobjedimo oba rivala za istu.Sta ste vi mislili ,prvo da vam pustimo da nas zguzite u Vrapcicima(i da nas ono potapsete po ramenima da smo dobri

)a posto to ne bi bilo dovoljno za vasu titulu da jos zapnemo protiv zrinjskog u zadnjem kolu (a tako ce biti ne bitno na situaciju)i da vam opet pomognemo u vezi titule pobjedom protiv zrinjskog.Eto vas isto ko Sloboda lani,pustili ih na Tusnju da nas dobiju i tada su odlucivali sami o svojoj sudbini,ali ni to im nije bilo dovoljno posto su igrali ko ckepi u utakmici biti ili ne biti sa Slaviom,oni okrivise nas kao direktni krivac za ispadanje iz PL.
Ja kao stariji navijac cijenim i postujem BH velikana sa Grbavice(kao i ostale BH velikane)

ali brate nikome necemo dozvoliti ponizavanje naseg kluba pa ni Zeljinim navijacima.Niko od nasih navijaca nije nikad lose nista reko za legendu Ivicu Osima(doduse jesam ja kada je bio trener YU i kada nije zvao tada najboljeg igraca YU-lige Semira Tucea u reprezentaciju a zvalo se sve i svasta)
Sto se tice njegovog sina Amara tu je drugacija stvar.Kad je neko arogantan onda to ne moze ostati ne primjeceno kod navijaca.Sjecam se jedne njegove izjave prije par godina kad smo igrali protiv vas na Grbavici nocnu utakmicu kad je rekao da se nada sigurnoj pobjedi svoga tima i radi toga sto vecina Velezovih igraca nikad nije igrala pod reflektorima pa eto ko bit ce to sok za igrace Veleza toliki da ce ih Zeljo lahko dobiti,zamisli ti te pameti i izjave

,da sam imo/mogo bombu bi mu bacio (a zna se sta se sve desavalo u Mostaru)Imo je on svojih "bisera" koliko hoces(i za druge klubove) zato ga niko ne moze
Sto se tice stela,imam pouzdane izvore da je Amar dosta njih namjestio u korist Zelje(recimo lani su se dogovorili Sirokom kup a njima prvenstvo,i u kupu ste pustili Siroki da vas dobije,a Amar nije umalo ubio onog igraca kad u zadnoj minuti izjednacio na Pecari (cini mi se Saban Pehilj)pa mu je onda naredio da mora promasiti penal,ovo mi je reko neko ko je bio na terenu ,blizu Zeljine klupe)Zvao je Amar jos jednu legendu Zelje da se vrati u Zelju da naprave dobar tim za Evrope,ovaj mu rekao da ga prvenstvo i titula ne interesuje u namjestenim utakmicama(najbolji mi prijatelj bio kod ove zeljine legende u kuci kad se vodio ovaj razgovor)
I sad zadnju utakmicu Amar je pokusao nesto ali su ga nasi glatko odbili.
Smjesni ste sa izjavom :Mi vam pjevali pjesme kad ste ispadali i pravili parole a vi nas pobjediste kad nam je bilo potrebno.

(a 6 bodova ste zapeli i uzeli od nas i tako nas poslali u 2 ligu,sto nam niste pomogli sa 3 boda na Grbavici ,kad nas navodno respektujete,kad nam je bilo najpotrebnije a ne parolama i pljeskom

).Sta mislite recimo kako bi se osjecali da mi vama uzmemo sve bodove i tako doprinesemo da odete u nizu ligu a da nasi navijaci otpjevaju "Grbavicu"kao eto vama neku podsku

,bi li to bila prava podrska
Sto se mene tice,trebaju BH velikani imati neki respektabilan odnos izmedju sebe a na terenu neka gori,i nek dobije ko zasluzi.Dosta je bilo vise stela,mora ova liga ici naprijed,a samo postenim odnosom i igrom ce se to desiti.Pozdrav za sve "normale" i sa respektom prema drugim,navijace Zelje,a ima ih dosta
FORZA VELEZ[/quote]
rodjak druže neko te opasno laže,za klevetu se čak i u našoj državi može dobiti kazna,ako imaš dokaze o namještanju lijepo odeš u SIPU,pusti se price rekla-kazala, što se tice druge stvari, legenda Želje se nije htjela vratiti u Želju i biti trener zbog drugih razloga ali je direktno pomogla klubu,što novcano što na druge načine,i da te još nešto informišem,FK Željezničar kad je gost par dana ranije ode u grad domaćina,i ako si vidio Amara na stadionu te ekipe ne znaci da je došao da razgovara o namještanju, npr.u bl su nam omogucili i da treniramo na njihovom terenu par dana prije tekme..i nije vas Željo ili neko drugi izbacio iz lige vec vaša loša igra na terenu,isto kao i što Sloboda sad krivi i Velež i Želju što nisu igrali za nju a ona držala sve konce u svojim rukama..da se vratim na temu, Velež je u dobroj formi i sljedece sezone bi se možda mogao vratiti u vrh tabele što zbog tradicije i zaslužuje..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.