Mrš u pm dijeteMireeeee je napisao/la:Ekipa ima više sreće nego znanja,sljedeće godine ni za Evropu se nećemo boriti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ovo je steta ogromna, iz dva razloga da smo ove hadalje nabili bar 2:0 pritiv svinjskig bi imo 10 hiljada ljudi, sad si spao na 9 bodova nedo bog poraza od svinjskog, posle njih gurbetu i vrlo lahko 7 utakmica prije kraja moze se desit da budemo samo na +3.
Igra je u nastavku vrlo losa, ruzultati fenomenalni kakvu igruu imamo
Igra je u nastavku vrlo losa, ruzultati fenomenalni kakvu igruu imamo
Daj beli hoces od ppcetka sezone 10 utakmica gdje je iole bolji trener takticki ga pojeo? Ne kazem da nas je ta ekipa dobila ali je husref pojeden takticki !!!
Forsira hebibovica a jedva jw eocekao crveni sabanovica i ozljedu pidre! Drka na bekica !
Jesi vidio danas ko je hebibovic? 30 akcija na njega sta je uradio? NISTA! APSOLUTNO NISTA a ostavlja svoju poziciju na vjetru gdje stanojwvic po utakmice provede!
Zasto handzica ubacuje 13 min do kraja? Cemu to? Zasto kapica stavlja na zadnjeg veznog ako je on centralni ili prednji?
Zasto ailuje preumornoh velkoakog?
Forsira hebibovica a jedva jw eocekao crveni sabanovica i ozljedu pidre! Drka na bekica !
Jesi vidio danas ko je hebibovic? 30 akcija na njega sta je uradio? NISTA! APSOLUTNO NISTA a ostavlja svoju poziciju na vjetru gdje stanojwvic po utakmice provede!
Zasto handzica ubacuje 13 min do kraja? Cemu to? Zasto kapica stavlja na zadnjeg veznog ako je on centralni ili prednji?
Zasto ailuje preumornoh velkoakog?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- robertkosar
- Kontakt:
Niko!! Ovo je bilo za ocekivati umor dekoncetracija i nedostatak kreativnosti u igriDenchi je napisao/la:Ko li ce danas biti kriv?
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- bhchampion099
- Kontakt:
65% posjed, sutevi 9, korneri 15, umor ucinio svoje, teske noge i to je to... fali svjezine... uzet u hercegovini obje njihove ekipe bez primljenog gola u 3 dana.. malo li je... glavu gore i nakon pauze nastaviti niz.
Dosli ljudi odigrali nesto skoci izbi nabi, i uzeli bod.
Dosli ljudi odigrali nesto skoci izbi nabi, i uzeli bod.
Samo Saraj'vo!
Totalno bezpotreban kiks, iako bi mu halalili svi sa sirokim...rezervni sastav da je izveo I da se pofajtaju...svi spremni I odmorni...ali strah gusi ovog Husa dzaba prestar da se oduci nekih stvari, nasa igra jesenas se zasnivala na borbi za mjesto...i zaboravio je da je bez 5 igraca nadigrao lazne u Mostaru sa Bilbijom...i vidi I sad da gazimo bez Adukora I dzaba opet ga strah nadvlada....protiv **** zadnje ekipe....sramotno....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Lazić je daleko najbolji igrač lige.Sa kakvim parmacima igra.Bekić prodo bezbroj lopti Krupi,Kapić je ubleha i to velika
Ma mi kao navijaci nezasuzujemo nista, ni titule ni kupove kad smo ovakvi, Barceloni se desi kiks, sto je i normalno,i nama je morao doci, bolje sad kad dolazi pauza da se konsoliduje malo, da se odmori, jer se fakat vidi da ih je umor stigao, nema veze ostaje 9 boba,solidna zaliha, za lagano privest kraju

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Dajte ljudi, opet imamo 9 bodova prednosti.
Idemo lagano iz utakmice u utakmicu. Mi smo već unaprijed upisali bodove što nije nikad dobro.
Idemo lagano iz utakmice u utakmicu. Mi smo već unaprijed upisali bodove što nije nikad dobro.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Steta samo zbog ovolikog broja navijaca,protiv Zrinjskog bi 10 hiljada bilo.Ovako vec cujem komentara tipa eto sto ne dolazim,nemam sta ni vidjeti.
Ruzan kiks
Ruzan kiks
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
belosevic28
- Kontakt:
Panto, ja znam ko ke hebibovic i jedino mu njega zamjeram. Ali hajmo realno: poslije pobjede nad ubicama koju cekamo 57 godina, plasmana u polufinale kupa pobjedom u mostaru, svih pobjeda u ligi...zar je iko zasluzio lritike nakon JEDBOG kiksa koji se svika desava.
Namjerno se kacim na tvoke postove jer nbi koment dencija vilajeta i ostale koji izrone nakon kiksa.
Glavu dajem da su bili na utakmicama sarajeva oba puta u zivotu. Pusti kraju
Namjerno se kacim na tvoke postove jer nbi koment dencija vilajeta i ostale koji izrone nakon kiksa.
Glavu dajem da su bili na utakmicama sarajeva oba puta u zivotu. Pusti kraju
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pola ovdje glume navijace Sarajeva. Qrac ste vi moj navijaci.
Sramite se i stidite, yebali vas gurbeti u usta, idite malo naucite od njih kako se voli klub. Oni ni na svoju raspalu ekipu ne daju prstom mahnuti. Fuj
Sramite se i stidite, yebali vas gurbeti u usta, idite malo naucite od njih kako se voli klub. Oni ni na svoju raspalu ekipu ne daju prstom mahnuti. Fuj
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
O tome pricam, izasao je sa stavom "valjda jedan zabijjemo"miky_hz je napisao/la:Steta samo zbog ovolikog broja navijaca,protiv Zrinjskog bi 10 hiljada bilo.Ovako vec cujem komentara tipa eto sto ne dolazim,nemam sta ni vidjeti.
Ruzan kiks
20 ljudi oko mene govori da nece doci da gleda ovo setanje po terenu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Krupa zasluženo bod odnijela sa Koševa.
Bili smo indisponirani i igrače je očito stigao umor.
Sve je ovo dobro, +9 i polufinale kupa.
Volim te Sarajevo!
Volim te Sarajevo!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I dalje je + 9. imamo sada match loptu. + zrinjski nikad gori bio bas je losa ekipa. i da bude neka kriza kod nas ne znaci da ce Zrinjski sve dobiti.
sada pauza dobro za glavu. onda protiv Zrinjskog pokazati pravo lice i dobiti i to je to.
sada pauza dobro za glavu. onda protiv Zrinjskog pokazati pravo lice i dobiti i to je to.
Imas 7 postova od tih posrova svi su pljuvanje ajde oali strumfe malo mrsssMireeeee je napisao/la:Lazić je daleko najbolji igrač lige.Sa kakvim parmacima igra.Bekić prodo bezbroj lopti Krupi,Kapić je ubleha i to velika
Malo spustite loptu i nervozu, i meni je krivo jbt. Ali nije vrijedno da se ovdje svadjamo i hebemo mater jedni drugima.
Idemo dalje i to je to. Ruzan trenutak za kiks, ali sta je tu je.
Idemo dalje i to je to. Ruzan trenutak za kiks, ali sta je tu je.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Čuj umor stigao. Pa zašto onda nismo počeli sa Šišićem, Handžićem, Kapićem. Koja je svrha klupe ako ih ne smiješ protiv posljednjeplasirane ekipe baciti u vatru. Za ovaj poraz nema izgovora, ovako se titule gube. Punu podršku sam davao i stručnom štabu i igračima i idalje imaju punu podršku, ali moraju priznati da nas neki nelogični potezi mogu koštati. Kako će onda izdržati Zrinjski, Željo i kup (pogotovo ako Širokog izvučemo) u dvije sedmice? Ako ovakav bude pristup i prvenstveno razmišljanje bude, nikako.
Naravno da se razumijemo, prije početka proljetnog dijela niko se nije nadao ovolikoj prednosti i svi bi objeručke prihvatili u ovom trenutku 9 bodova ali se opuštati ne smiju.
Trebamo oboliti zbog gluposti, tresem se zadnjih 20 minuta, srce preskače..
Naravno da se razumijemo, prije početka proljetnog dijela niko se nije nadao ovolikoj prednosti i svi bi objeručke prihvatili u ovom trenutku 9 bodova ali se opuštati ne smiju.
Trebamo oboliti zbog gluposti, tresem se zadnjih 20 minuta, srce preskače..
Zadnja izmjena: broj6, dana/u 17 mar 2019, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
MortemHz je napisao/la:Krupa zasluženo bod odnijela sa Koševa.
Volim te Sarajevo!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- AlfredNobel
- Kontakt:
@Pantelija
Đesi ološu onaj ofucani.. Ti si sine qarina obična, ebo ti Hebibović usta.
Vnogo jedno, znao si se radovati pobjedama aaa? Znao si slaviti nakon svih ovih pobjeda i rezultata, znao si jel tako? Sad si dočekao da se nešto praviš pametan, zajedno s ovim šlagerom Denchijem. Nema mi mržih likova od takvih, koji sve zaborave nakon jedne tekme koja se ne dobije i koja ne prođe prema planiranom. Gadite mi se hadalji hadaljski, okrećete se kako vjetar puhne. Kad ćete doći pameti i postati normalni levati jedni levatski.
I da, ebali te Hebib i Husref na neuslovnom Koševu, zajedno s debilom Denchijem. Pozdrav.
Đesi ološu onaj ofucani.. Ti si sine qarina obična, ebo ti Hebibović usta.
Vnogo jedno, znao si se radovati pobjedama aaa? Znao si slaviti nakon svih ovih pobjeda i rezultata, znao si jel tako? Sad si dočekao da se nešto praviš pametan, zajedno s ovim šlagerom Denchijem. Nema mi mržih likova od takvih, koji sve zaborave nakon jedne tekme koja se ne dobije i koja ne prođe prema planiranom. Gadite mi se hadalji hadaljski, okrećete se kako vjetar puhne. Kad ćete doći pameti i postati normalni levati jedni levatski.
I da, ebali te Hebib i Husref na neuslovnom Koševu, zajedno s debilom Denchijem. Pozdrav.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: bvsic, misstianopenaldo, ronaldo99 i 21 gost.