Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

bombaysaphire
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la bombaysaphire » 14 jul 2019, 20:35

LlullSergio je napisao/la:Visko je GOAT novinara.

A Nole tenisera.

Savršen kombo !!!

Viško je bio GOAT , sada je smeće, najveće , već smo ti i ja raspravljali o tome , tata Srđan je naredio da se Federer mrzi , a naravno Novak uzdiže.

Iskreno ne mogu da vjerujem na šta je Nebojša Višković spao , fuj.

Za Novaka si u pravu , i sa ovoliko GS je najveći, nema dalje.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 14 jul 2019, 20:35

Ma ono,nekako se od prvog seta,one bl i tb vidjelo da najbitniji poeni nece na Federerovu stranu.Ne bih to nazvao ni chokeom,ne moze se to nazvati chokeom nakon ovog sto je covjek pokazao tokom petog seta.Onako propustiti dvije mec lopte i opet se odrzat u mecu,cak i bit opasniji do ovog tb na kraju.

Fakat je nevjerovatan podatak da je ovdje izgubio 3tb,onoliko koliko je i citave godine ali eto,nije se dalo i to je to.Tesko mu se moze sta zamjerit osim onog 40-15 i dvije mec lopte.Tu je mogao i morao bolje.Isuvise je brzopleto odigrao,pogotovo na drugu ml.Krenuo naprijed nadajuci se da ce Novak promasiti passing i to i bi.Poslije toga naravno jos jedan tb i bilo je jasno da ce ga tesko dobit nakon sto je vec izgubio 2 na istom mecu.Doduse moze mu se zamjeriti i za onaj zadnji Djokovicev servis game kada je imao bl,usao poen,ali odigrao neobjasnjivo pasivno.

Noletu svaka cast,veliki je to sampion.Treba u ovim mecevima imati i srece gotovo onoliko koliko imas i znanja.Djokovic je danas imao truncicu vise iste i ovo je rezultat.Nadam se da ce sada dio foruma koji nije fan Rogera Federera pronaci neki novi respekt za ovog covjeka.Izgubio jeste,ali je u protekloj sedmici pokazao zasto je po mnogima najbolji teniser u historiji ovog sporta :salut:

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 14 jul 2019, 20:36

bombaysaphire je napisao/la:vama je veći užitak što je Federer izgubio , nego što je Đoković osvojio.
$ $ не " ?
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 14 jul 2019, 20:36

BosniaBoston je napisao/la:
japa je napisao/la:Volim Rafu, ali nema dileme Nole ce definitivno biti GOAT kad se ove kariejre zavrse...

Inace nisam gledao mec od pocetka ali ono sto sam vidio realno Djokovic je veoma lose igrao a Federer najbolje sto je mogao i opet je pobjedio...
Ma ja ipak je Rafa jedno 5 godina stariji :tokralju: Reci da navijas za Noleta,nemoj lagat i sebe i nas
hahaha zasto bi ja lagao ikoga za koga navijam delegatu? Ja dugo dugo pisem na ovom forumu i zna se dobro za koga ja navijam u tenisu od pocetka cak mi je dugo Djokovic bio jedan od antipaticnijih likova naravno nikad antipatican kao Svicarski lazni goat ali nije mi bio omiljen. Ovaj mec je dokaz, Rafa je imao veliku sansu da ukoliko osvoji ovaj Wimbledon utaba put do goata ali ybg izgubio je od dedice ko mu je kriv, Djokovic to nije uradio vec je pobjedio kada iskreno nije dobro igrao. evo ovo danas sto je Djokovic pokazao je jedno od najlosijih ako ne i najlsoije njegovo izdanje u svim finalima koje je pobjedio u karijeri i opet je uspio da pobjedi. Covjek ima na Wimbledonu pet titula i 3 od 3 u finalima protiv Federera koji je najuspjesniji igrac turnira svih vremena nema sta siguran sam da ce biti Goat.

A ti placi Federoroljubac nije da si samo navijao za Federera pa ti krivi nego Djokovic osvojio a ti sada na bocama sa kisikom...

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 14 jul 2019, 20:36

Da imam Noletovog guru psihića do sad bih dva fakulteta završio :roll: nevjerovatno koliko je hladan i priseban ostao u po njega najtezim trenucima meča. Uz onako iritantnu publiku i Federera s 38 godina koji apsolutno odbija da pokaže bilo kakve znake umora rijetki bi ostali stabilni.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 14 jul 2019, 20:36

Gledam ove mec lopte. Prva cistu loptu salje metar u aut, ova druga bukvalno mu se mozak iskljucio, krece na mrezu bez da je ikakvu prednost stvorio. Kakav jbeni choke. Ono 2011 bar je Djokovic imao onaj return pa aj i nekako.

Ne znam zasto se daje tolika paznja tom Viskovicu. Precijenjen komentator totalno.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 14 jul 2019, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 14 jul 2019, 20:37

BosniaBoston je napisao/la:Novak ili Rafa ce biti najuspjesniji kad tad ali ce Roger teniskoj publici vjerovatno ostati GOAT.Iz razloga sto je gospodin iz Svicarske,dok je Rafa gacevaditelj a Nole istot ako gospodin al iz varvarske Srbije a ne uredene Svice
A ti ga danas obali bas ko i protiv Livce na Enfildu :opaopa: :opaopa: :opaopa:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 14 jul 2019, 20:37

Davno sam je rekao da je Viško klasična ljiga.

Ne smeta mi kad ko Banjac onako otvoreno navijaš, ali one gatke, dvosmislene rečenice, indirektne misli.. fuj.

Još jednom čestitke Novaku, svaka ti čast, trebalo je i sreće, ali sreća prati hrabre, Federerova boljka je njegova stega, uprkos najvećem talentu svih vremena.

Ako ih Novak prestigne po GS titulama, novi je GOAT bez sumnje, tu bi bila gotova sva polemika.

Ali eto, ako već jedan planira stići Rogera, neka to bude Rafa, yebo li ga španski patak prirastao mi je srcu i cijenim ga kao nikad dosad, općenito njih dvojica su ono što je tenisu dalo veliku umjetnost i još jednom, ako bih birao GOATa, neka to bude Rafa :mrgreen:

Naravno jedino ako blentavi Roger opet bude tvrdoglav i nastavi igrati do 40te pa ne dozvoli njima da ga prestignu, i Fed je veliki takmičar, zato i jeste ovdje i sa 38.

P.S.

Arsenal i Federer - nit pijem, nit pušim, a izgubio sam više života na ovima nego pušači i alkoholičari zajedno.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 14 jul 2019, 20:37

japa je napisao/la:
japa je napisao/la:Volim Rafu, ali nema dileme Nole ce definitivno biti GOAT kad se ove kariejre zavrse...

Inace nisam gledao mec od pocetka ali ono sto sam vidio realno Djokovic je veoma lose igrao a Federer najbolje sto je mogao i opet je pobjedio...
Ma ja ipak je Rafa jedno 5 godina stariji :tokralju: Reci da navijas za Noleta,nemoj lagat i sebe i nas
hahaha zasto bi ja lagao ikoga za koga navijam delegatu? Ja dugo dugo pisem na ovom forumu i zna se dobro za koga ja navijam u tenisu od pocetka cak mi je dugo Djokovic bio jedan od antipaticnijih likova naravno nikad antipatican kao Svicarski lazni goat ali nije mi bio omiljen. Ovaj mec je dokaz, Rafa je imao veliku sansu da ukoliko osvoji ovaj Wimbledon utaba put do goata ali ybg izgubio je od dedice ko mu je kriv, Djokovic to nije uradio vec je pobjedio kada iskreno nije dobro igrao. evo ovo danas sto je Djokovic pokazao je jedno od najlosijih ako ne i najlsoije njegovo izdanje u svim finalima koje je pobjedio u karijeri i opet je uspio da pobjedi. Covjek ima na Wimbledonu pet titula i 3 od 3 u finalima protiv Federera koji je najuspjesniji igrac turnira svih vremena nema sta siguran sam da ce biti Goat.

A ti placi Federoroljubac nije da si samo navijao za Federera pa ti krivi nego Djokovic osvojio a ti sada na bocama sa kisikom...
Imam veliki respekt prema Noletu a to sto ti mislis da sam ja neki tamo srbomrzac,to je tvoj problem
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 jul 2019, 20:38

bombaysaphire je napisao/la:Sreća pa sam gledao sa hrvatskim komentatorom , razbio bi televizor da sam slušao onog debila od Viška.
Srpska propaganda.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 14 jul 2019, 20:41

NadalRafa je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Novak ili Rafa ce biti najuspjesniji kad tad ali ce Roger teniskoj publici vjerovatno ostati GOAT.Iz razloga sto je gospodin iz Svicarske,dok je Rafa gacevaditelj a Nole istot ako gospodin al iz varvarske Srbije a ne uredene Svice
I ti u petak ko protiv Livce na Alianzu ;) Il na enfildu ne mogu se sjetit
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 14 jul 2019, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 14 jul 2019, 20:41

Effenberg je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:13 12 zadnji set ko kap
slika

slika

Eto ga decki pa bi raspravljajte do 2386e ko je goat :rol:
HAJDE NEKA JE NEKO UZEO PARE NA SHEVCHET PROGNOZI :D :thumbup:

Vidi se da pratiš moje postove, tako treba. :urnebes:

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 14 jul 2019, 20:42

ZaNjuBoriSe je napisao/la:
bombaysaphire je napisao/la:vama je veći užitak što je Federer izgubio , nego što je Đoković osvojio.
$ $ не " ?

Ne pričam buraz , čitam portale i forume preko 10 godina , 99% Novakovih navijača mrzi Federera , znači mrze.
Ti ako si u 1% , onda moje duboko izvinjenje :salut:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 14 jul 2019, 20:42

NadalRafa je napisao/la:
I ti u petak ko protiv Livce na Alianzu ;) Il na enfildu ne mogu se sjetit
Pirova pobjeda stari moj. Pravi gazda ne da nikom u dvoriste. :kafa: Sjeti se RG hahaha :opaopa:

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 14 jul 2019, 20:42

Kajzer10 je napisao/la:Gledam ove mec lopte. Prva cistu loptu salje metar u aut, ova druga bukvalno mu se mozak iskljucio, krece na mrezu bez da je ikakvu prednost stvorio. Kakav jbeni choke. Ono 2011 bar je Djokovic imao onaj return pa aj i nekako.

Ne znam zasto se daje tolika paznja tom Viskovicu. Precijenjen komentator totalno.
Pa da.To mu se jedino moze prigovorit.Pomislio je da je gotovo i iskljucio se.

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 14 jul 2019, 20:43

Iako jos ne znamo ko je GOAT sada def.znamo ko to nije. Onako se usrati na mec loptama pa to treba djeci u neke lektire uvesti u skoli da se vidi kako se u zivotu ne smije raditi u bitnim trenucima u zivotu. Ok je to sto je Nole gromada mentalno,i jeste def,ali danas je milione puta vise Fed se usrao nego sto je Nole pokazao mentalnu snagu,barem na onim mec loptama. Kakav izlaz na mrezu,kakav otvoren koridor :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 14 jul 2019, 20:44

I sve da je ovo Nishikori uzeo...trebamo biti zahvalni što možemo gledati ovu TROJICU i uživati u njihovim (međusobnim) mečevima :)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 jul 2019, 20:44

bombaysaphire je napisao/la:
ZaNjuBoriSe je napisao/la:
$ $ не " ?

Ne pričam buraz , čitam portale i forume preko 10 godina , 99% Novakovih navijača mrzi Federera , znači mrze.
Ti ako si u 1% , onda moje duboko izvinjenje :salut:
Nez kako iko moze mrziti federera. Medjutim navijaci federera ne mogu podnijet da nece bit najveci svih vremena sto je vec sada izvjesno i takodjer posteno je reci da su federer i nole poceli karijeru u isto vriejme nema uopste price ko bi imao sad vise GS.
=\_1921_/=

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 jul 2019, 20:45

Manhaj ima US open makar Rafka da odradimo :D.. Da malo izlijecimo ove traume od danas :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 14 jul 2019, 20:46

Inače ova druga meč lopta Federera preslikana brejk(meč) lopta Rafe iz polufinala prosle godine kad je bezveze krenuo naprijed nakon bekenda koji je pao u pola terena. Naravno, u oba slučaja je ishod isti, Novak ih je obojicu probusio laganim passingom iz forhenda. Bukvalno su obojica imali po Wimbledon na tacni a umjesto toga je Novak uzeo dva. Eh, zato Nolo i jest najjači.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []