Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ako je suditi po Njemačkim medijima, uključili smo se za Alajbegovića sa 35moliona plus bonusi i startno mjesto
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Tesko,englezi daju puno jace uslove.Prednost Juveta ta sto mu nudi zagarntovano mjesto u prvi 11.Do njega je,naravno volio bi da dodje ali ako se odluci za Celzi skroz razumijem i nek je sretno nasem Kerimu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Transfer se ne može realizovati bez želje igrača, može Chelsea i 70 stavit Leverkusenu ako mali odluči da mu je bitnije da igra umjesto da se vucara po pozajmicama i bude jedan od 35 igrača koje ima autobusna stanica u Chelsea
Mislim, logika je jasna, a nisu ni ponude previše različite, u 5 miliona svega
Opet, vidjet ćemo šta će biti, ovo bi i za sam Juventus bilo vrhunski jer bi on i Yildiz dominirali
Mislim, logika je jasna, a nisu ni ponude previše različite, u 5 miliona svega
Opet, vidjet ćemo šta će biti, ovo bi i za sam Juventus bilo vrhunski jer bi on i Yildiz dominirali
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Inshallah, odmah na 10-ku umjesto debelog Amera.
Realno, zajebao bi se samo tako da ode u raspali Čelzi i onu brdsko-planinsku ligu sa dvije milijarde igrača
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Kerim je ubitacno krilo 1 na 1, kenan nije. Kenan je 10ka. Ali je problem u juventisu sto krila prvo igraju odbranu pa onda napad. I koja bi budala pristala da dodje u to leglo.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑27 jul 2026, 18:08Inshallah, odmah na 10-ku umjesto debelog Amera.
Realno, zajebao bi se samo tako da ode u raspali Čelzi i onu brdsko-planinsku ligu sa dvije milijarde igrača
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
De ba nekad nešto pozitivno napiši, samo crnjake bacašdinoo je napisao/la: ↑27 jul 2026, 18:21Kerim je ubitacno krilo 1 na 1, kenan nije. Kenan je 10ka. Ali je problem u juventisu sto krila prvo igraju odbranu pa onda napad. I koja bi budala pristala da dodje u to leglo.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑27 jul 2026, 18:08Inshallah, odmah na 10-ku umjesto debelog Amera.
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.