Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Zaobidi ga kao i mi ocigledno da to vise utice na njega nego kada mu nesto pokusas normalno objasniti.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Kasniš.

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bas sam htjeo to postaviti ,, znaci bit ce tesko sada,, ne znam sta da vise ocekujem
Dzeko next??
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sta reci , koji posluku porati
...nadam se da nece doci dzeko , realno bih vise volio i da dodje pazzini...e moj marotta opet 'upropasti' 
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- 10DelPiero
- Kontakt:
Mozes mi objasniti toMarchisio je napisao/la:Sta reci , koji posluku porati...nadam se da nece doci dzeko , realno bih vise volio i da dodje pazzini...e moj marotta opet 'upropasti'
Alessandro Del Piero !
Imam osjecaj da se dzeko nebi snasao u italiji , on je i zadnji conteov izbor kad vec nema nikoga dakle ide on , na stranu to sto igra vise za sebe nego za tim i da on dodje milan koji je prodao ibrahimovica opet ima pata koji je bolji od dzeke i llorente bi sigurno bio bolji od njega...
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Joj ima da pjenim ne uspijemo li dovesti ili llorentea ili Edina, ovo nam je jedinstvena prilika da dominiramo sve zivo narednih nekoliko godina, samo jos jednog eventualno dva igraca dovest...
Ja prst dajem da bi Dzeko bio uspjeh u italiji, ima sve predispozicije da melje. Pogotovo u nasoj ekipi.
Ja prst dajem da bi Dzeko bio uspjeh u italiji, ima sve predispozicije da melje. Pogotovo u nasoj ekipi.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
-
gojzerica
- Kontakt:
Imam osjećaj da je Llorente blago precijenjen, nije on ništa bolji od Džeke.
Pa normalno da nije bolji, Llorente još nije dao preko 20 golova u Španskoj ligi, prošle godine je dao 16, a znamo kako je zabijati u Primera ligi, a kako u Seriji A. Dzeko je po meni bolji izbor, ali Conte-u bolje odgovara Llorente, također mislim da će mu više odgovarati i Pazzini, a pogotovo Borriello nego Dzeko, nešto mu se ne sviđa kod njega. Mislim da će ipak ostati da gledamo stari TV, ništa od plazme
(Marotta i Agnelli-škrtice
)
Neka, necu jos pjenit i psovat dok ne bude kraj mercatta 
-
Juvelandia
- Kontakt:
Nama Dzeko treba, bas pravi igrac za nas.Kako bi mu Giovinco i Pirlo poturali lopte 
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Juvelandia je napisao/la:Nama Dzeko treba, bas pravi igrac za nas.Kako bi mu Giovinco i Pirlo poturali lopte
I meni se svidja ta ideja, vidjet cemo na kraju..Marotta osjeca press na sebi, mora dovesti nekog kvalitetnog.
-
Juvelandia
- Kontakt:
Van Persie je super, al brate onolike pare... ma nema sanse.Oxygen je napisao/la:Oko 30 miliona eura.
Meni je drago, nisam želio svakako igrača koji ulazi u tridesetu godinu i sumnjivog zdravlja pa da opet za godinu tražimo novog napadača.
Odlično.
-
gojzerica
- Kontakt:
Džeko je rekao DA Juventusu, moraju da se riješe još neke sitnice..
Ali je City rekao NE.gojzerica je napisao/la:Džeko je rekao DA Juventusu, moraju da se riješe još neke sitnice..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- SoloJuve26
- Kontakt:
Jes to sad snjima telefoniroSaurman je napisao/la:Ali je City rekao NE.gojzerica je napisao/la:Džeko je rekao DA Juventusu, moraju da se riješe još neke sitnice..
Boakye danas zabio za Ganu u utakmici protiv Kine
, ovog malca treba poslati u neku ekipu u Seriju B neka sakuplja iskustvo, imam neki osjećaj da bi moglo biti nešto od njega. Ako Imobbile bude dobar ove sezone u Genoi mogli bi iduće sezone dobiti još jednog povratnika?
http://www.fantasyseriea.com" onclick="window.open(this.href);return false;
za ovaj fantasy ako imate volje prijavite se zanimljivo je, ja sam napravio ss.ba ligu (pisao sam i na topicu serija A, ali mozda niste vidjeli), pa da vidimo ko će biti najbolji
kod za ligu: SX2n6RN7
http://www.fantasyseriea.com" onclick="window.open(this.href);return false;
za ovaj fantasy ako imate volje prijavite se zanimljivo je, ja sam napravio ss.ba ligu (pisao sam i na topicu serija A, ali mozda niste vidjeli), pa da vidimo ko će biti najbolji
kod za ligu: SX2n6RN7
- 10DelPiero
- Kontakt:
Dzeko posprema sve sto mu se ponudi naravno kada je u formi i to je ono sto nama treba mislim covjek je malo igrao ne vjerujem da je uvezao 3 tekme da je bio starter a bio je drugi strijelac Manchester Citya ako se ne varam. RvP kako sam procitao u Manchester United dosao za 20 mil. funti sto je oko 24-25 mil. eura ja mislim i to je poklon ako uzmemo u obzir da se danas i prosjecni igraci prodaju po 20 mil. i njhov napad je sada Rooney-Van Persie 
Alessandro Del Piero !
Ma ne samo Pirlo i Gio, ako je neko gledao veceras protiv Welsa, i ako imalo prati Edina, i ako je gledao utakmicu protiv Napolija, zamislite samo kako bi se one visoke lopte sa sredine ka spicevima kupile da imamo njega, jedan od boljih napadaca sto se primanja lopte tice. A sto bi ga pitali malo je rec, i Gio i Pirlo i March i Arturo, a i centarsutevi sa strana od Licha i Ase... samo da se dovede
EDit: Jeste, bio je drugi strijelac ekipe, a sto se tice golova po minutama igre bio je ispred i Aguera i uz toliku minutazu koliku je imao bio je 7 ili 8 igrac na svijetu po Castrol rankingu, ako ne i bolji. On je ljudi masina kad mu se da malo vremena da ga krene i da udje u formu.
p.s. Giorgio oporavljen
EDit: Jeste, bio je drugi strijelac ekipe, a sto se tice golova po minutama igre bio je ispred i Aguera i uz toliku minutazu koliku je imao bio je 7 ili 8 igrac na svijetu po Castrol rankingu, ako ne i bolji. On je ljudi masina kad mu se da malo vremena da ga krene i da udje u formu.
p.s. Giorgio oporavljen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.