„Malo nam je bila nepoznanica sa kojim snagama će protivnik doći, međutim sad imamo jasniju sliku o njima i napravili smo plan igre.
Ima Slobodan plan
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
De postavi da i mi pogledamo.
Posto ti dobro poznajes mlađe kategorije, da li smo ovo konacno dobili pristojno brzog igraca ili je samo protivnicka odbrana bila spora?
Pa djelovalo je kao da je brz kod ovog gola.michplatini je napisao/la: ↑25 mar 2022, 13:32Daj nemojte ae zezati,Mehmedović i brzina nikad nisu išli zajedno čak šta više,momku je uvijek nedostajalo te eksplozivnosti i brzine(mada je on vezni bio u svim mladjim kategorijama pa nije ni velika mana)Odlicno istrčano i bravo za ovaj gol ali nije on brz igrač.
Jbt da nema Hasica i Barisica rekao bi da je ovo reprezentacija Srbije.Sve Srbe idiot stavio,yebo mu Borac mrtve
Pa sad ne znam. On igra veznjaka. Da li je među najbržima ne znam. Iznad većine jeste brz, ona situacija je to i pokazala ali je još fascinantnija fizička sprema. Oduzeti loptu na 20 metara od svog gola dodati pa istrčati 80 metara je fascinantno.
U ovom trku je najfascinantnije kako je u zadnjih 20 metara jos dodatno ubrzao i napravio prednost, a sacuvao kontrolu nad loptom. Vecina nespremnih igraca bi ovdje stala ili trazila Kahvica, ili pokusali 1 na 1 kreirati sut protiv defanzivca.ASD je napisao/la: ↑25 mar 2022, 13:56Pa sad ne znam. On igra veznjaka. Da li je među najbržima ne znam. Iznad većine jeste brz, ona situacija je to i pokazala ali je još fascinantnija fizička sprema. Oduzeti loptu na 20 metara od svog gola dodati pa istrčati 80 metara je fascinantno.
Jedno je sigurno. Naši veznjaci su i u našim najboljim danima bili inferiorni s brzinom. Čak i u mlađim uzrastima.
Uvijek nam se to osjetilo u defanzivi.
Medunjanin, Salihović, Pjanić, Misimović. Svi su imali problem s tim.
Boli li biti ovoliko glup? Bar ponekad neka glavobolja?
Yebo te Starcevic i Vico,a ti njih.Sta ga trebam,hvalit jer unistava reprezentaciju?Ti mater svoju vrijedjaj,mene neces
Ljude kao što si ti na svakom koraku treba vrijeđati i ponižavati, ne bi li se ubili u što skorijoj budućnosti. Čuj smeta mu što igraju Srbi.
Trenutno korisnika/ca: HariTz, Markinhio, MaroonBjelave i 39 gostiju.