FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
znali iko da li ima prvi tim veceras trening? brzo odgovor 
19:00brajla95 je napisao/la:znali iko da li ima prvi tim veceras trening? brzo odgovor
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Sta se sasrali ??????
Inace vas ima ovdje par koji se dignu i k.urce do iznemoglosti po forumu . Zagade svaku temu pricam kako ste veliki a svi ostali mali.
Evo sada prilike da dokazete velicinu
.
Jefitno je dizati Hapoel u nebesa radi evenualnog opravdanja. Cinenica je da je Hapoel protivnik po mjeri.
Haloo , jedna Srbija pobjedi Njemacku usred SP-a pa valjda i vi mozete Hapoel. Izmedu redova vidim vecina ljudi oko Zelje se vec i predala. Tako ako BRKO nesto ne izimprovizuje bit ce ono standardno tjesni gubitak i utjesne rijeci nismo imali srece ovo ono ... tipicna Bosanska gubitnicka prica.
Imate realne sanse ako date 100% , kakva bola predaja prije utakmice. Tu se Sarajevo pokazalo prosle godine svaka ima cast sljedite samo nihov primjer.
Inace vas ima ovdje par koji se dignu i k.urce do iznemoglosti po forumu . Zagade svaku temu pricam kako ste veliki a svi ostali mali.
Evo sada prilike da dokazete velicinu
Jefitno je dizati Hapoel u nebesa radi evenualnog opravdanja. Cinenica je da je Hapoel protivnik po mjeri.
Haloo , jedna Srbija pobjedi Njemacku usred SP-a pa valjda i vi mozete Hapoel. Izmedu redova vidim vecina ljudi oko Zelje se vec i predala. Tako ako BRKO nesto ne izimprovizuje bit ce ono standardno tjesni gubitak i utjesne rijeci nismo imali srece ovo ono ... tipicna Bosanska gubitnicka prica.
Imate realne sanse ako date 100% , kakva bola predaja prije utakmice. Tu se Sarajevo pokazalo prosle godine svaka ima cast sljedite samo nihov primjer.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Kimbo stipu se ti tih analiza i poredjenja, ti si zaduzen za pojacanjakimbo je napisao/la:Sta se sasrali ??????
Evo sada prilike da dokazete velicinu![]()
.
de ocisti janjetinu izmedju zuba, pa pricaj
Pogledas gdje igraci srbije igraju a gdje zeljini igraci...
jedno je biti placipicka a drugo realan
Samo ne znam po cemu je protivnik po mjeri? po tome koliko ulazemo? po kvalitetu lige? il mozda jer smo "isto" rangirani?
de ziv bio...
Samo ponosno i hrabro!
Samo ne znam po cemu je protivnik po mjeri? po tome koliko ulazemo? po kvalitetu lige? il mozda jer smo "isto" rangirani?
de ziv bio...
Samo ponosno i hrabro!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Seyo_TM je napisao/la:de ocisti janjetinu izmedju zuba, pa pricaj![]()
Seyo jarane,a gdje igraju zeljini igraciSeyo_TM je napisao/la:de ocisti janjetinu izmedju zuba, pa pricaj![]()
de ziv bio...
Samo ponosno i hrabro!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
u erste klasa ligi...gdje klubovi igraju na terenima pod uglom od 20°boccaccio je napisao/la: Seyo jarane,a gdje igraju zeljini igraci![]()
![]()
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
u koliko lete pticice sa aerodroma sutra ?..hocel' ici oni koji ne idu za Izrael do aerodroma da ih ispratimo..da im dignemo moral

Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
Nek naruči meso i sirSeyo_TM je napisao/la:mak naruci za dorucak eggs & ham
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
mislim da nisi shvatio poentu...eggs & HAM u izraelu 
uslijedilo bi lagano kamenovanje...
uslijedilo bi lagano kamenovanje...
narucio bi ja bilo sta da imam para..Seyo_TM je napisao/la:mak naruci za dorucak eggs & ham
posto je danas subota, nista ne radi i ne mogu razmjeniti pare.. gladujem cijeli dan i jedva cekam nedelju da konacno nesta pojedem
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Znam, cuo sammak_033 je napisao/la:narucio bi ja bilo sta da imam para..Seyo_TM je napisao/la:mak naruci za dorucak eggs & ham
posto je danas subota, nista ne radi i ne mogu razmjeniti pare.. gladujem cijeli dan i jedva cekam nedelju da konacno nesta pojedem
Ko ti je kriv sto nisi ponio pilava odavde...il sarme
s nestrpljenjem svi čekamo utakmicu u Izraelu u utorak i nadamo se povoljnom rezultatu,sretno našim igračima!
Ipak je dobro momak rekao da je rizicnije napraviti sendvic sa sirom i mesom tj. pomijesati to dvoje, e za to te ganjaju po ulici i salju u zatvor (sto su uradili mom prijatelju prije par godina, dobro bez ovog dijela sa zatvorom). Uzasna je greska u Izraelu pomijesati sir i meso.
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 10 jul 2010, 18:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
-
aakiica_sa
- Kontakt:
Ako mi neko od vas moze stavit onu sliku sto su vam robijasi parolu digli..nes k'o "**** vam markale" i sl... ako je neko ima,,bio bih mu zahvalan 
Samo mi nije jasno gde nađoste ganceva i po cemu je on pojacanje ZELJE,pa takvih nogometasa ima milion po Bosni.Sta rade vasi skauti-ako ih uopste imate HvalaAvanes je napisao/la:Ipak je dobro momak rekao da je rizicnije napraviti sendvic sa sirom i mesom tj. pomijesati to dvoje, e za to te ganjaju po ulici i salju u zatvor (sto su uradili mom prijatelju prije par godina, dobro bez ovog dijela sa zatvorom). Uzasna je greska u Izraelu pomijesati sir i meso.
Sinoc sam sanjao da smo izgubili 4:1, na poluvremenu 1:1, al tako je izgledalo stvarno da kad sam usto sve sam mislio, "Nevjerovatno, sve je rjeseno u prvoj utakmici, nakon toliko cekanja da odemo u Europu sad znam da cemo igrati sam jos jednu utakmicu." Zamalo nisam zaplako i odem da se umijem, i kad sam se umio skontam da je tekma tek u utorak, da znate kako sam sretan danas! 
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.