FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Blueforce21
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A sta tek reci za Listicu...?MocMahale444 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 15:12Borac je cetnicki klub, sto prije se ugasi to bolje Bih sport.
Velez je mali klub i zelim im drugu ligu aBd.
Sarajevo je zlocinacko drotovski klub iz vijetnama.
- mohikanac12
- Kontakt:
Nemojte molim vas tako, neka pise ko sta hoce. Naravno dokle god se to ne kosi sa nekim normalnim razgovorom
Klub istomisljenika i neistomisljenika.
Svjedoci smo insajdera, provjerenih i "neprovjerenih" izvora pa i ovih "sto se mene tice neka se kupe". Vidjecemo sta ce biti od svega toga.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- MocMahale444
Selo ko selo, ispod nivoa mi da ih i stavim u tu grupu.Blueforce21 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 17:15A sta tek reci za Listicu...?MocMahale444 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 15:12Borac je cetnicki klub, sto prije se ugasi to bolje za Bih sport.
Velez je mali klub i zelim im drugu ligu aBd.
Sarajevo je zlocinacko drotovski klub iz vijetnama.
Ćemer
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Samo se ti ne sekiraj za pare i igrače,nismo ih ni ljetos imali,pa šta bi,pukom nesrećom ne bježimo prvom.Machak je napisao/la: ↑18 dec 2019, 16:07Ne znam za vas ali mene opasno pocinje nervirati ovo nazovi insajdersko pisanje oko igraca, zaista ne shvatam kako pojedinima ne dosadi pominjati kojekakva imena i vezati ih za nas ? Svi kao imaju neke izvore i znaju ljude u klubu a ne znaju zapravo nista i nikoga. Sto ce se pokazati u januaru kada od mnogo nekih imena dođu sasvim 1-2 igraca za koje niko veze nije imao niti su mu na pamet padali.
Dajte malo ozbiljnosti, nema dinara u klubu za ove sada, planira se novi kredi u januaru, a ovdje se topa voda i ekipa za titulu spominju.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Svi znamo ko je Amar i sta je sposoban. Ako nisu u stanju da mu obezbjede minimalne uslove za uzimanje titule, zasto da ostaju? Amaru ne treba tim galaktikosa, da bi uzeo titulu. Treba mu par normalnih pojacanja i titula je tu.Mamlaz je napisao/la: ↑18 dec 2019, 17:04Kako ti je prica losaTMovac je napisao/la: ↑18 dec 2019, 16:54Apsolutno. Prosli su otjerani jer nisu mogli uzeti titulu. Ako ni ovi ne mogu, koji su onda dzavo dolazili? Pogotovo jer su rekli da dolaze da uzmu titulu. Da se razumijemo i ovi sadasnji i oni prosli imaju i mana i vrlina. Eh sad kako bi to sve izgledalo da dvojica nisu dopustila da im licni ego bude veci od interesa FK Zeljeznicar, nazalost nikad necemo saznati. al tako ti je to kod nas. Neda se usranom do potoka., idi putuj na pitarski forum tamo je takav stav pozeljan
![]()
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Bezpotrebno je vrsiti pritisak sa nekim titulama. Nista od toga nemamo. Nisam ni preman prijasnjim bio zagovornik toga, niti cu prema sadasnjim. Neka rade odredjeni period u miru, pa neka se poslije analizira neki ucinak.
Ja bih se smio zakleti da je ovaj macak @Elegant.UBIPITAR je napisao/la: ↑18 dec 2019, 17:48Samo se ti ne sekiraj za pare i igrače,nismo ih ni ljetos imali,pa šta bi,pukom nesrećom ne bježimo prvom.Machak je napisao/la: ↑18 dec 2019, 16:07Ne znam za vas ali mene opasno pocinje nervirati ovo nazovi insajdersko pisanje oko igraca, zaista ne shvatam kako pojedinima ne dosadi pominjati kojekakva imena i vezati ih za nas ? Svi kao imaju neke izvore i znaju ljude u klubu a ne znaju zapravo nista i nikoga. Sto ce se pokazati u januaru kada od mnogo nekih imena dođu sasvim 1-2 igraca za koje niko veze nije imao niti su mu na pamet padali.
Dajte malo ozbiljnosti, nema dinara u klubu za ove sada, planira se novi kredi u januaru, a ovdje se topa voda i ekipa za titulu spominju.
Normalno da nema garancije. Ali ako u ovoj konkurenciji ne uzmemo, onda stvarno ne znam kad cemo. Borac ne vidim kao nekoga ko moze izdrzati do samog kraja. Mada mislim da ce im europa biti zagarantovana. Kone sa smjenom Husrefa su se po meni same eliminisale iz utrke. Ko god im dodje, mozda ce imati wow efekat par utakmica, ali nece izdrzati do kraja. Tako da je sve do nas.lijevapolutka je napisao/la: ↑18 dec 2019, 18:47A ko to može garantovati da će uzeti titulu? Kakva vam je to priča?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- mohikanac12
- Kontakt:
Ja bi se smio u ženu vlastitu opkladit. Iako on tvrdi da nije, valjda ga sramota.
Necemo te puno zayebavat Zenzo, Boga mi.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Možda jeste, a možda i nije.mohikanac12 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 19:40Ja bi se smio u ženu vlastitu opkladit. Iako on tvrdi da nije, valjda ga sramota.
Necemo te puno zayebavat Zenzo, Boga mi.![]()
- mohikanac12
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑18 dec 2019, 19:43Možda jeste, a možda i nije.mohikanac12 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 19:40Ja bi se smio u ženu vlastitu opkladit. Iako on tvrdi da nije, valjda ga sramota.
Sad cemo mi to provjerit.
@Mačak brate, sta mislis o Amaru i nasoj djeci?
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
ja kontam fulio forumTMovac je napisao/la: ↑18 dec 2019, 16:54Apsolutno. Prosli su otjerani jer nisu mogli uzeti titulu. Ako ni ovi ne mogu, koji su onda dzavo dolazili? Pogotovo jer su rekli da dolaze da uzmu titulu. Da se razumijemo i ovi sadasnji i oni prosli imaju i mana i vrlina. Eh sad kako bi to sve izgledalo da dvojica nisu dopustila da im licni ego bude veci od interesa FK Zeljeznicar, nazalost nikad necemo saznati. al tako ti je to kod nas. Neda se usranom do potoka.
na kraju ce ispasti da na ovom i onom forumu pisu isti samo sa drugim nickovimamohikanac12 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 19:45braco je napisao/la: ↑18 dec 2019, 19:43Možda jeste, a možda i nije.mohikanac12 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 19:40
Ja bi se smio u ženu vlastitu opkladit. Iako on tvrdi da nije, valjda ga sramota.
@Mačak brate, sta mislis o Amaru i nasoj djeci?
mohikanac je ustvari danan
irfo je asharak
mamlaz je storm namazan to smo vidjeli ovih dana kad je isao po pitu
kana je curva
Ne znam ima li gluplje price od ove “prosli su otjerani zbog titule pa nek se i ovi nose ako je odmah ne osvoje. Zbog toga su i dosli.”
Koliko su prosli bili tu ? Koliko ste tad pojedini bili uz Zelju, a koliko sad ? Zaboli me **** za upravu. U zadnje vrijeme smo sve, samo navijaci nismo. Eto ovaj se javi kako mu smetaju insajderi koji pisu o igracima pa onda on bubne kako u klubu nema para. Ja cuo da ima toliko para da je Amar igrace gadjao bajaderama na svakom treningu pred Velez pa su zato kiksali jer im je to smetalo. 1000% tacno
Koliko su prosli bili tu ? Koliko ste tad pojedini bili uz Zelju, a koliko sad ? Zaboli me **** za upravu. U zadnje vrijeme smo sve, samo navijaci nismo. Eto ovaj se javi kako mu smetaju insajderi koji pisu o igracima pa onda on bubne kako u klubu nema para. Ja cuo da ima toliko para da je Amar igrace gadjao bajaderama na svakom treningu pred Velez pa su zato kiksali jer im je to smetalo. 1000% tacno
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ma brate nema tu pritiska. FK Željezničar kao najveći klub u državi mora svake godine po automatizmu ići na sve trofeje, hoce li uspjeti to niko nemože ni predvidjeti ni garantovati.
Pa jedan Liverpool koji je među najvećim timovima u Engleskoj nije decenijama osvojio titulu.
Zamisli na početku sezone izađu predstavnici kluba i kažu ove sezone nam je cilj da budemo u sredini tabele.
moSa ljoŽe
Prošli su otjerani zbog rezultata, ali ne nakon jedne sezone nego nakon pune tri sezone, tačnije dvije cijele sezone i jedne 'po pola' da se tako izrazim.
A da su bili pod pritiskom, bili su, kao što su i ovi sada, jer to je tako u Želji, ne znam zašto se spominje ta priča uopšte.
A da su bili pod pritiskom, bili su, kao što su i ovi sada, jer to je tako u Želji, ne znam zašto se spominje ta priča uopšte.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Aaa sto ujeda, sta je ovo ba irfo ovaj ima imunitet ovdjeKANA je napisao/la: ↑18 dec 2019, 20:01na kraju ce ispasti da na ovom i onom forumu pisu isti samo sa drugim nickovimamohikanac12 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 19:45
@Mačak brate, sta mislis o Amaru i nasoj djeci?![]()
mohikanac je ustvari danan
irfo je asharak
mamlaz je storm namazan to smo vidjeli ovih dana kad je isao po pitu![]()
![]()
kana je curva
Onda si ti faca sa ulica
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."