FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 17 mar 2019, 18:31

BordoSarajevo je napisao/la:I ono što najviše nervira su korneri, 15 yebenih kornera i nijedan kvalitetan centaršut.
Uf to je jako bolna nam tacka.Nazalost vidim to i u tome da kroz utakmicu imamo po 5 razlicitih izvodjaca istih,mora se znati ko je zaduzen za to.Valjda znaju medju sobom ko ima najmeksu nogu.To je banalno da nam 5 igraca za utakmicu kornere izvodi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 mar 2019, 18:33

BordoSarajevo je napisao/la:I ono što najviše nervira su korneri, 15 yebenih kornera i nijedan kvalitetan centaršut.
mislim da ću napraviti majicu na taj fol

"SARAJEVO - zakon br.1 - iz kornera ga nećemo dati"

:D :urnebes: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 17 mar 2019, 18:34

broj6 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
broj6 je napisao/la: Svako ko kupi kartu ima pravo da zviždi i psuje? To samo bolestan čovjek i samoprozvani navijač može reći. I pišeš mnogo nebuloza buraz. Prije utakmice protiv Atalante je odmarao dosta igrača, Resić, Handžić i Tatar 2 su zabili Mladosti a tad nijedan nije bio u prvom timu (Šišić je počinjao ispred Tatara). I ako ko igra fudbal i uvijek ide na pobjedu i nema "alibi taktiku" to je Sarajevo. Zabili smo 51 gol u ligi, sljedeća ekipa sa najviše golova ima 32.

Liječi se.
A ma cuj, a gdje sam ja to napisao da TREBA psovati ili da sam ja psovao? Ja koliko znam napisao sam da ne mozes zabraniti, kao sto i ne mozes. Svako ima pravo da pljuje, pauje, aplaudira, place, smije se. Platis kartu i mozes sta hoces...
Nw rotira se ekipa kada dva puta u 45 utakmica uvedes 10 novih igraca i kazes joj ne valja... ocito tako ide kod husrefa. Ista taktika u svakoj, ali svakoj utakmici. Evo reci jeenu utakmicu gdje je izasao sa drugom formacijom ili je promjenio u toku tekme? Samo ih salta, bek za beka, krilo za krilo ...

Danas je bila alibi taktika. Izasao je protiv krupe da se odradi utakmica.... taktika uci ce valjda nesto.... ako ti je bek najslabiji igrac, onda ga mjenjas, ne ostavljas ga. Ljudi 90 minuta pustaju hebiba i bekica da centriraju...
Nekoliko puta je Handžić ulazio i igralo se sa dva napadača kada je trebalo, između ostalog i danas. Prošlu utakmicu protiv Krupe je bio izbacio i beka pa je Halilović pokrivao kad smo zabili gol. Gotovo uvijek se igralo da se gol zabije i nije se toliko razmišljalo o rezultatu (izuzetak je revanš kupa protiv Zrinjskog i sasvim je logičan). Ima nelogičnih poteza da se razumijemo ali o nekim alibijima je smiješno pričati.
Ne mozes ti znati bolje od Pantelije, on ti se u sve vidis razumije od terena do administarativnih klupskih problema :D
Ruku na srce losi smo danas bili, ali nadam se da ce se ekipa osvjeziti i protiv Zrinjskog zavrsiti pricu sto se titule tice. Nekakva drama, vrijedjanje bilo koga je van pameti, bilo je danas nezadovoljstva i na tribinama razumljivo, ali smo sviju na kraju ispratili aplauzom jer su zasluzili igrama i stanjem na tabeli.

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 17 mar 2019, 18:34

Ljudi momcima treba dati jos jacu podrsku, na terenu damas nismo imali srece, bogalji protivnicki su se samo valjali, sudije iz godine u godinu kriminalno sude itd. ;)

Ova ce im pauza dobro doci da malo odmore, i spremni docekati zrinju, nadam se dobroj posjeti, i dobrom terminu utakmice! :mrgreen:
Volim te Saraj’ vo !!! :ljepota:

I svakako pobjedu ! :)
Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 17 mar 2019, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 17 mar 2019, 18:35

Almir Bekic je amater fudbaler on ne treba biti placen za ono sto igra. Joj kad krenu Dupe i Beka da se dodaju i uvaljuju, za njih su Mujakic i Pidro, Ramos i Marcelo glavom i bradom. Hebibovica takodjer ne treba komentarisati covjek bi mozda nesto i pruzio kao krilo, ovako kao bek izgubi snage da zavrsi napad u odbrani danas nije ni imao posla...Rahman tanko od povratka sa pauze

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 mar 2019, 18:35

Kovačević
Sabanovic Lazic Dupovac Pidro
Crepulja Mustafi.
Sisic Kapic Tatar
Handzic
Ovo je ekipa koja je morala poceti danas,ali desilo se STA se desilo nema povratka.
Nikako mi nije jasno ,more kornera.Imas Ahmetovica,lazica,Dupovca,Rahmanovica,Stanojevića,Handzica i nijedan udarac glavom.Kako jbt.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 mar 2019, 18:37

Momcima još jača podrška, u sljedećem kolu igramo sa najvećim konkurentom i jedinom ekipom koja nas može stići!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 17 mar 2019, 18:38

Ma Husref kao da jedva doceka da izvadi mladog igraca, dok se mlade guralo bila je puno ljepsa i borbenina igra, sad kako se blizimo cilju ovi mladici redom ispadaju iz ekipe, u jednom trenu i po sedam akademaca je bilo, najvise mi je toga zao.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 mar 2019, 18:38

keno83 je napisao/la:Ma Husref kao da jedva doceka da izvadi mladog igraca, dok se mlade guralo bila je puno ljepsa i borbenina igra, sad kako se blizimo cilju ovi mladici redom ispadaju iz ekipe, u jednom trenu i po sedam akademaca je bilo, najvise mi je toga zao.
Neshvatljivo .... :crazy:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 mar 2019, 18:40

keno83 je napisao/la:Ma Husref kao da jedva doceka da izvadi mladog igraca, dok se mlade guralo bila je puno ljepsa i borbenina igra, sad kako se blizimo cilju ovi mladici redom ispadaju iz ekipe, u jednom trenu i po sedam akademaca je bilo, najvise mi je toga zao.
O tome ja pricam cijelo vrijeme. Jedva docekao crveni sabanovica i ozljedu pidre da stavi ona dva parmaka na bekove...o resicu ne treba ni pricati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

TamniVilajet
Kontakt:

Post Postao/la TamniVilajet » 17 mar 2019, 18:41

Samozdravlje je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
TamniVilajet je napisao/la:Bod bi bio ko kuca!
Iskreno , mora nekad i rezultat biti drugaciji , a ne samo nase pobjede :rol: Mali sale , ali usvakoj sali pola istine . I dalje smo na +11 .
dobro jutro Ahbabu . :thumbup:
Ahbabu je li vreca na udaru ? :urnebes:
Nekako sam 100% bio ubjedjen u poraz,tako da mi ovaj bod ne pada toliko tesko
Bice to bolje protiv sledecih protivnika

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 17 mar 2019, 18:45

Nadati se da Emir vec radi na dovodjenju novog trenera na kraju sezone

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 mar 2019, 18:46

Palić,Mandić,Miketek,Maksimovic,Aganspahic u krupi danas sve ispod 23 god.

kod nas Vlado na golu i Kapić s klupe....

nema želje,svježine, trke , žara ..... :stop:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 17 mar 2019, 18:50

skoroalen je napisao/la:Slažem se da je umor, al što moraju svaku utakmicu počet isti igrači, kad se qrčimo kako imamo 20 odličih igrača? Protiv ovakve ekipe se moglo ić sa par izmjena. Pidro da ponovo digne formu, bilo ko umjesto Rahmana, Halil koji je bio odličan zadnje dvije-tri, Šišić koji je na pripremama bio najbolji, Handžić... Što da ne i neko taktičko iznenađenje, Velkoskog u špic uz Handžića recimo a sa dva jaka centra, bez desetke. Al jbg sad, nema veze, počinje priprema za Zrinju.
:thumbup:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 mar 2019, 18:52

Denchi je napisao/la:
Palić,Mandić,Miketek,Maksimovic,Aganspahic u krupi danas sve ispod 23 god.

kod nas Vlado na golu i Kapić s klupe....

nema želje,svježine, trke , žara ..... :stop:
A upravo mladi igraci su nas nosili u prvom dijelu sezone.... sabanovic ima sa 600 min bolju statistiku od "ofanzivnog" hebibovoca
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 mar 2019, 18:58

Izlaskom Stanojevica totalno smo pali posebno sredina terena.I Mujakic je uzasno falio sto u defanzivni sto kod silnih kornera i nabacaja.
Valjda bude bolje protiv Zrinjskog,dovoljno vremena da se ekipa osvježi.
Ja se nadam da ce navijači biti svjesni da pobjeda protiv Zrinjskog gotovo osigurava titulu,i da svi mi koji volimo Sarajevo iz nekog inata dodajemo na Kosevu i damo podršku momcima i da udjemo u nastavak prvenstva bez pritiska.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 mar 2019, 19:01

Ljudi moji nas ako ovakav Zrinjski dobije na Kosevu, onda jim treba odmah prepustiti prvo mjesto. Pa jbt to je ekipa koja je odlazkom pojedinih igraca sad negdje po kvaliteti 5-6 u ligi, neka se nasi sad odmore i pripreme kvalitetno ja ne sumnjam u pobjedu, a i remi nije los, zadrzavamo jih jos uvijek na lijepoj distanci. A ne zaboravite, da oni idu u goste Sirokom, Celiku pa i ovoj danasnjoj Krupoj koja ce se i rukama i nogama cupati da ostane u ligi.

Jedino sto je Husref poceo kakiti sa omladincima, ako je Pidro spreman koji ce ti djavo Bekic u prvoj postavi? Vide svi, da Hebib ispada u odbrani znaci stavi Sabana tu, odmori Ahmeta i Tatara, daj vise sanse Resicu, Handzetu i Sisicu.
Nije mi jasan nikako i kao sto neko napisa nadam se, da Hadzija vec trazi zamjenu za Husa na kraju sezone, a njemu ce biti najbolje da se oprosti od trenerske stolice sa titulom/duplom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 17 mar 2019, 19:03

Da neko ne kaze evo ga kenja nakon prvog kiksa ja sam ovakvo nisljenje inao i prije...a mislit cu iovako i kad osvojimo.
Ako mislio da se ne obrukamo u LS:

Hebibovic - mora na klupu a dovesti normalnog beka, Sabanovic je neiskusan da ne bi neko rekao da imamo njega. Nije za Evropskih utakmica jer nije ni PL prekucao. Pa ce opet neko reci kako ce prekucati kad mu Husref ne da da igra. Ne znam to nit me zanima al bek nam treba uz kojeg ce Sabanovic napredovati i nauciti nesto od njega. Naravno da je Sabanovic mozda nasa buducnost al nije trenutno za prvog tima.

Dupovac - ispisnica...posudba...sta god samo da ne bude u timu. On nije kalibar za PL a ne nesto vise. Treba nam znaci stoper jer ja necu da gatam jel Sofranac dobro ili nije...moze li ili ne moze da igra.

Rahmanovic - pod hitno na klupu da glavu ohladi, od njega nikakve koristi ove polusezone. Prodati ga mozda i uzeti neku lovu za njega dok ne bude kasno...pa ce biti prica opet ode dzaba.

Velkoski - volim te...gotivim...dao si puno za klub al isto vazi kao za Rahmana. Ne bi ga prodavao mozda, neka ga u klubu, timu..al klupica Krle.

Bekic - Pidro je bolji od njega sa jednom nogom i mora da igra umjesto njega. Njega se isto rijesiti i polako uvoditi malog Djokanovica u tim...igru...davati momku priliku. Dosta i tebe Bekicu gledamo....evo haman 4god si tu...vrijeme je da ides.

Ostali igraci su mi ok svi za nase lige, za evrope srednja zalost al bolje nemamo.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 17 mar 2019, 19:04

amypitar je napisao/la:Izlaskom Stanojevica totalno smo pali posebno sredina terena.I Mujakic je uzasno falio sto u defanzivni sto kod silnih kornera i nabacaja.
Valjda bude bolje protiv Zrinjskog,dovoljno vremena da se ekipa osvježi.
Ja se nadam da ce navijači biti svjesni da pobjeda protiv Zrinjskog gotovo osigurava titulu,i da svi mi koji volimo Sarajevo iz nekog inata dodajemo na Kosevu i damo podršku momcima i da udjemo u nastavak prvenstva bez pritiska.
I ja sam se brate sjebo da mi izlaskom Stanojevica nismo dva pasa kako treba povezali, onaj momak nam je pola ekipe trenutno
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 mar 2019, 19:04

(1,45min)

Ovo je penal? :bow:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Napapijri i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []