FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E što možete kenj*ti u pm.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Baš zato što je bitna utakmica, a ljudi su danas ispoštovali i "nisu dobili ono po šta su došli". Sad bi bio red da uprava ispoštuje te navijače te tako da dodatni poziv svima ostalima da dođu na tu utakmicu sa Zrinjskim.scudetto89 je napisao/la:Ja bih licno volio da to bude , ali mislim da nece , iskreno su danas mogli staviti nize cijene , da bas bude raje, i ovako je bilokosevskobrdo je napisao/la:Prijedlog upravi - Dopustite da se protiv Zrinjskog može ući sa kartama od danas!
Kako god abd protiv zrinje ocekujem bas dosta publike, to je bas bitna tekma, jedan korak blize tituli![]()
Podrzat momke kao i uvijek i pobjedit skutore ponovo !
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Kad imas te razultate koje sam naveo, itekako te amnestira i ne bi trebali da se svasta pise nakon sto odigras nerijeseno kod kuce, a to ti treca utakmica u sedam dana, i to dvije velike pobjede imas prije te utakmice, i najveci je problem to sto se znalo da se ceka kiks, da krene pljuvanje...Denchi je napisao/la:to što si prvi te ne amnestira od loših, poteza, rezultata i i kritike...baš kao i različit način dolaska do tog rezultataYNWA je napisao/la:Nakon 23 kola imas 53 boda, gol razliku 51:16, imas devet bodova vise od drugog, 19 golova vise dao od druge najefikasnije ekipe u ligi, primio si najmanje golova u ligi, uz Slobodu, koja je poznata po tome da igra samo odbranu,preko pola centra ne prelazi![]()
Igras polufinale kupa...
Na proljece koji uglavnom lose otvaramo, odigras 6 utakmica, imas 5 pobjeda i jedan remi, gol razlika 10;1, i to pobijedis prvi put u historiji Siroki na Pecari, izbacis glavnog rivala iz kupa, i to dvije pobjede bez primljenog gola, i onda uspijes docekati jedan remi, da mozes pljuvati po igracima i treneru, svaka vam cast![]()
Sta ocekujete, da pobijedimo sve do kraja, da svakome zabijemo po tri komada
ovo sa lošim 30-togodišnjacima smo već vidjeli i vodi do trećeg mjesta plafon....forsiranje jedne postave viđeno...
baš nakon toliko teških tekmi zaredom prve 11-ke u svega nekoliko dana trebao ih je poštediti današnje patnje i blama....
a fino izvesti odmornu mladu, rastrčanu ekipu, da se potuku s ovima ispresinguju im život u njima i onda ako zatreba pogurat s klupe...
to je to, bili smo dobri ovo proljeće ali se vuče par igrača na silu u prvu postavu Tatar,Rahman,Krste,Bekić,Hebib što prije nije bilo tako...ignorišu se momci koji su brzo bili u formi, još od priprema i umjesto da se koristi širina i prednosti forme igrača, on ih ubija klupom ili tribinama...
možda djeluje ko umiranje u ljepoti sa strane, ali meni smeta jer strepim do kraja sad, i nadam se sve da je to slučajnost incident i da nismo u pravu...
I Ahmetovic je bio ono sto je danas Halilovic, i on je bio igrac kojeg treba otjerati, a forsirati Hadzica, tog mega talenta...
Ove sezone ovi igraci i Husref nisu zasluzili nikakvu kritiku, igramo historijsku sezonu, prekucali ligu, ovdje se pljuje po igracima koji igraju, nikad nijednu losu rijec nisu rekli i daju sve od sebe na terenu, mene bi bilo stid napisati sta protiv Hebibovica koji gine na terenu ili bilo kojeg drugog igraca iz ove ekipe...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
YNWA je napisao/la:Nakon 23 kola imas 53 boda, gol razliku 51:16, imas devet bodova vise od drugog, 19 golova vise dao od druge najefikasnije ekipe u ligi, primio si najmanje golova u ligi, uz Slobodu, koja je poznata po tome da igra samo odbranu,preko pola centra ne prelazi![]()
Igras polufinale kupa...
Na proljece koji uglavnom lose otvaramo, odigras 6 utakmica, imas 5 pobjeda i jedan remi, gol razlika 10;1, i to pobijedis prvi put u historiji Siroki na Pecari, izbacis glavnog rivala iz kupa, i to dvije pobjede bez primljenog gola, i onda uspijes docekati jedan remi, da mozes pljuvati po igracima i treneru, svaka vam cast![]()
Sta ocekujete, da pobijedimo sve do kraja, da svakome zabijemo po tri komada
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izvlačenje za polufinale kupa - 19.03 u 12h 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I meni srce ko katedrala zbog posjete, mislim da ce se ponoviti isto i protiv zrinjskog, mozda bi bolji termin bio 17-18 h i zbog ambijenta, a i danas bruku raje po izletima, planinama, gradu nekako u nevakat ovo 15 hMortemHz je napisao/la:Veoma ponosan na ovo, protiv posljednjeplasirane ekipe u prvenstvu.
23. kolo BH Telecom Premijer lige BiH
Sarajevo - Krupa 7.000
Željezničar - Zvijezda 3.592
Sloboda - Čelik 2.500
Zrinjski - GOŠK 1.200
Široki Brijeg - Tuzla City 1.000
Mladost DK - Radnik 350
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Svi spominju rotacije, treba ovaj, treba onaj, ovaj mlad i dobar, bolji od onog... a mog brata Numana niko ne spominje. 
Neka neka, mašAllah.
Neka neka, mašAllah.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Horde zla na meču Sarajevo - Krupa

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Joj zamisli današnja ulaznica važi i protiv Zrinjskog ili naprimjer smanje cijene ulaznica na 3-5-7, utakmica bude u subotu i bude lijepo vrijeme kao danas.
10+ hiljada, pobjeda i riješiti sve dileme oko lige, zatim se pripremati za derbi i nadam se, utakmice protiv nekog niželigaša u kupu.
10+ hiljada, pobjeda i riješiti sve dileme oko lige, zatim se pripremati za derbi i nadam se, utakmice protiv nekog niželigaša u kupu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Hebibović nije Dani Alves za Šabana jer mu je statistika **** i sa 1500 minuta više, pogledaj...a posebno ne jer mi nismo barca a ni juve...YNWA je napisao/la:
i sad o igracima, sto nema veze sa danasnjom utakmicom
Pidro se vatio prije mjesec, de malo to bolje provjeri...
Hebibovic je Dani Alves za Sabana, i zbog toga i igra, i jedan je od najzasluznijih igraca sto sto igramo historijsku sezonu, jesi mozda ijednom pomislio da je Milosov posao da pokrije Hebibovica, da je to dio taktike ?
I na kraju Musemic je taj koji je dao sansu i Sabanu i Mustaficu, forsirao ih, i ko im je kriv sto nisu iskoristili priliku ko Mujakic, sad moraju raditi i cekati opet priliku...
Halilovic je bolji igrac od Resica, onog super brazilca, i zbog toga i igra...
kad spomenu Miloša i Crepulju obojica su bila karton od suspenzije za Zrinjski-sljedeću tekmu, povrede moguće da ne spominjem cjeloj preumornoj ekipi...Krste ide u repku a ni njemu nije dao odmora, dakle sad će u kamp sa repkom pa možda ga bude i koristio? pa se može vratiti totalno ubiven ili još gore ozljeđen....znači riskirao komplet vezni s obzirom da Rahman igra ko mokra novina...pamet? lokacija nepoznata???
Halilović je i najmanje sporan danas ali je ušao s klupe dakle nije počeo, Šišić je u boljoj formi bio pa nije nijednu počeo a možda jednu od 5 ušao???
Resić isto jako fino igra u formi ranoj, i željan je šansi....međutim opet ništica....daj klinički mrtvog tatara jer super bi bilo da ga spuca neko iz krupe i skrši...apsurd , bezze pričamo, ja nemam objašnjenja osim prpa...
ovo za hadžića i Ahmeta ne vjerujem da je iko rekao osim onog koji mu je familija bioYNWA je napisao/la: I Ahmetovic je bio ono sto je danas Halilovic, i on je bio igrac kojeg treba otjerati, a forsirati Hadzica, tog mega talenta...
Ove sezone ovi igraci i Husref nisu zasluzili nikakvu kritiku,
mora bit kritike pogotovo jer još ništa nisu osvojili, mora se nastaviti pametno raditi, i na ljeto se mora pojačati tim, najnormalnije, svaki se šampion pojačava sa boljim a pušta lošije igrače......rutina
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 17 mar 2019, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kovacevic, Lazic i Hebibovic su jedini igraci koji su odigrali svaki minut u ovih 6 utakmica, tu su jos Krle i Crepulja blizu, ostale je rotirao, jedino se moze reci da je trebao jos Hebibovic odmoriti malo...Pantelija je napisao/la:Ynwa , ja ne da mislim nego znam da bi bila utakmica i sa ovim mladima egal ali bi bar digao moral ekipi i tim igracima, rasteretio starije igrace. Kunem se svim da pidri, sabanovicu, resicu, kapicu niko ne bi zvizduk uputio taaman da smo izgubili a samo tako dizes formu i klupi. Dobro svi znamo da je husref sa slobodom tad kup i titulu zijanio jer je forsirao istih 12 igraca i na kraju ljudi umrli, doslovno!
Opet sad isto radi. Prvo, ,nezadovoljni igraci jer nemaju minute, mladji a ako ne bolji igraci onda iste kvaltete griju klupu igracimma koji ne mogu cm napredovati. Hebibovic ne moze nnikad imayi centaraut kao sabanovic , da se tri puta rodi , niti bekic centarsut i laznjak kao podro.
Ostalo je sve OK, osim danas sto je trebalo biti jos malo rotacije, ali vjerovatno zbog prve utakmice kad nas je Ahmet morao vaditi...
Znaci ta prica kako uvijek igraju isti nije istina, itekako se rotira, zbog cega neki ne igraju, jednostavno, imaju bolji igraci, nije Kapic dosao gledati utakmice sa klupe, i taj Kapic je odigrao sasvim dovoljno minuta i nije nista pokazao, i ne budi siguran da on ne bi bio na udaru danas, da je poceo i odigrao kao dosad...naravno od Kapica mnogo ocekujem nakon pauze i da opravda epitet pojacana...
Sarajevo i Liverpool
Ako bi Siroki dobili, to znaci da bi nam raspored isao ovskoMortemHz je napisao/la:Izvlačenje za polufinale kupa - 19.03 u 12h
Zrinjski
Zeljo
Siroki
Siroki
Siroki
???
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A otkud vam da su Stanojević i Crepulja ugroženi sa kartonima, ja kako znam mogu dobiti obojica još po jedan karton tek onaj drugi bi značio kaznu neigranja jedne utakmice.
Ja kako znam, Handzicu, Sofrancu, Šabanu, Pidri, Velkoskom i Dupovcu prijeti suspenzija ukoliko dobiju karton, možda i Hebibu, danas je dobio karton? Ispravite me ako griješim, Zuka?
Ja kako znam, Handzicu, Sofrancu, Šabanu, Pidri, Velkoskom i Dupovcu prijeti suspenzija ukoliko dobiju karton, možda i Hebibu, danas je dobio karton? Ispravite me ako griješim, Zuka?
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 17 mar 2019, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Moliti Boga da se to ne desi inace ce bas **** bitiZip je napisao/la:Ako bi Siroki dobili, to znaci da bi nam raspored isao ovskoMortemHz je napisao/la:Izvlačenje za polufinale kupa - 19.03 u 12h
Zrinjski
Zeljo
Siroki
Siroki
Siroki
???
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Pantelija je napisao/la:Ynwa , ja ne da mislim nego znam da bi bila utakmica i sa ovim mladima egal ali bi bar digao moral ekipi i tim igracima, rasteretio starije igrace. Kunem se svim da pidri, sabanovicu, resicu, kapicu niko ne bi zvizduk uputio taaman da smo izgubili a samo tako dizes formu i klupi. Dobro svi znamo da je husref sa slobodom tad kup i titulu zijanio jer je forsirao istih 12 igraca i na kraju ljudi umrli, doslovno!
Opet sad isto radi. Prvo, ,nezadovoljni igraci jer nemaju minute, mladji a ako ne bolji igraci onda iste kvaltete griju klupu igracimma koji ne mogu cm napredovati. Hebibovic ne moze nnikad imayi centaraut kao sabanovic , da se tri puta rodi , niti bekic centarsut i laznjak kao podro.
Davno sam ja rekao da Resic tesko da ce vidjeti minuta kod Husrefa...
Medjutim, na prevaru mu Husref dade par minuta u jednoj tekmi i odmah sam isprozivan
Al cinjenica je da Resic nije bio medju 18 odavno, cak se i zaaborsvilo na njega i od nas navijaca..
Pa ja tek sada vidio moj ti da si napisao da je hebib alves za sabanovica... nije on sabanovicu ni na ruke politi ni naprijed a da ne pricam nazad (jer ni ne igra nazad, pusta igrace avoje da ih lazc ganja). Sabanovic ima duplo bolju statitiku i 65% manje utakmica od hebibovica koji danas podred 20ak akcija za njega, od 20 akcija ama bas niti jednom nije sobro centrirao niti povratniu poslao.... znas sta su centarsutevi pidre i sabanovica za ovu dvojicu? Vanzemaljski! Ali eto svako ima svoju percepciju, danas svi na istoku ismijavaju hebiba, valjda svi slijepi a husref vidi nestoYNWA je napisao/la:Kovacevic, Lazic i Hebibovic su jedini igraci koji su odigrali svaki minut u ovih 6 utakmica, tu su jos Krle i Crepulja blizu, ostale je rotirao, jedino se moze reci da je trebao jos Hebibovic odmoriti malo...Pantelija je napisao/la:Ynwa , ja ne da mislim nego znam da bi bila utakmica i sa ovim mladima egal ali bi bar digao moral ekipi i tim igracima, rasteretio starije igrace. Kunem se svim da pidri, sabanovicu, resicu, kapicu niko ne bi zvizduk uputio taaman da smo izgubili a samo tako dizes formu i klupi. Dobro svi znamo da je husref sa slobodom tad kup i titulu zijanio jer je forsirao istih 12 igraca i na kraju ljudi umrli, doslovno!
Ostalo je sve OK, osim danas sto je trebalo biti jos malo rotacije, ali vjerovatno zbog prve utakmice kad nas je Ahmet morao vaditi...
Znaci ta prica kako uvijek igraju isti nije istina, itekako se rotira, zbog cega neki ne igraju, jednostavno, imaju bolji igraci, nije Kapic dosao gledati utakmice sa klupe, i taj Kapic je odigrao sasvim dovoljno minuta i nije nista pokazao, i ne budi siguran da on ne bi bio na udaru danas, da je poceo i odigrao kao dosad...naravno od Kapica mnogo ocekujem nakon pauze i da opravda epitet pojacana...
I da ponovim pidro je spreman bio jos i za kup, nije igrao, bio spreman danas , nije igrao, resic ne sobije minute, handzic dobije 13 minuta, mustafic ne sobije minute.
Kapic je presnji i centralni vezni, husref ga drzi na zadnjem veznom, nista od njega tu nece dobitj nikad! 120 utakmica da igra isto ce osigrati, a zna husref ceato cirkus praviti sa pozicijama igraca i izmisljanjem tople vode.
I ja se duboooko nadam da ce uprava iskopati stranog trenera sa velikim iskustvom u radu sa mladim igracima i s mudima da promjeni jednom godisnje formaciju. Husref iako se boji mladih igraca (,to zna svako,) ovi sto igraju su vecinom bili slucajnost. Pred atalantu se bekic ozljedio, ona ubleha bila losa (hodzic) se posvadjala sa husrefom i ode u celik uleti sabanovic, ali se husref dosjetio da ipak hebib moze glumiti beka. Za mujakica nije imao zamjene , sreca pa dupovac kasnije dodje.
Mustafic sa 18 godina presjedi sezonu na klupi, ok, ali je zato Herica otjerao jer je forsirao igraca koji nije htio da produzi ugovor... nikd necu zaboraviti tekmu gddje predszasnje kolo, bez rezultatskog pritiska ubacuje sarica a heric bez minute. ..
I kazem, isto ovo je radio u slobodi i izgubio na oba fronta, sada je samo razlika sto konkurencija ne moze te stici ni da prekines sad igrati sezonu.
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 17 mar 2019, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ako se ovo desi onda najbolje da se halali kup , ha ja... Odmarat glavne igrace u kupu, bolje da padnemo na tom ispitu neg na tituli. U kup gurnuti omladince, Pidru, Šabanovića, Mustafića, i još Šišića, nek ovi odmaraju.-. Mozda samo Kovu ostaviti , ne znam koliko je Dizdarevic spreman za prvih 11... Odmorit igrace tipa Stanojevića, Crepulju, Ahmeta,,, njih ostaviti za ligu... Nek omladinci pokusaju kup izgurat...Inijesta je napisao/la:Moliti Boga da se to ne desi inace ce bas **** bitiZip je napisao/la:Ako bi Siroki dobili, to znaci da bi nam raspored isao ovskoMortemHz je napisao/la:Izvlačenje za polufinale kupa - 19.03 u 12h
Zrinjski
Zeljo
Siroki
Siroki
Siroki
???
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Cuj nije se tjerao Ahmet, a Hadzic stavljao u prvih 11Denchi je napisao/la:Hebibović nije Dani Alves za Šabana jer mu je statistika **** i sa 1500 minuta više, pogledaj...a posebno ne jer mi nismo barca a ni juve...YNWA je napisao/la:
i sad o igracima, sto nema veze sa danasnjom utakmicom
Pidro se vatio prije mjesec, de malo to bolje provjeri...
Hebibovic je Dani Alves za Sabana, i zbog toga i igra, i jedan je od najzasluznijih igraca sto sto igramo historijsku sezonu, jesi mozda ijednom pomislio da je Milosov posao da pokrije Hebibovica, da je to dio taktike ?
I na kraju Musemic je taj koji je dao sansu i Sabanu i Mustaficu, forsirao ih, i ko im je kriv sto nisu iskoristili priliku ko Mujakic, sad moraju raditi i cekati opet priliku...
Halilovic je bolji igrac od Resica, onog super brazilca, i zbog toga i igra...
kad spomenu Miloša i Crepulju obojica su bila karton od suspenzije za Zrinjski-sljedeću tekmu, povrede moguće da ne spominjem cjeloj preumornoj ekipi...Krste ide u repku a ni njemu nije dao odmora, dakle sad će u kamp sa repkom pa možda ga bude i koristio? pa se može vratiti totalno ubiven ili još gore ozljeđen....znači riskirao komplet vezni s obzirom da Rahman igra ko mokra novina...pamet? lokacija nepoznata???
Halilović je i najmanje sporan danas ali je ušao s klupe dakle nije počeo, Šišić je u boljoj formi bio pa nije nijednu počeo a možda jednu od 5 ušao???
Resić isto jako fino igra u formi ranoj, i željan je šansi....međutim opet ništica....daj klinički mrtvog tatara jer super bi bilo da ga spuca neko iz krupe i skrši...apsurd , bezze pričamo, ja nemam objašnjenja osim prpa...
ovo za hadžića i Ahmeta ne vjerujem da je iko rekao osim onog koji mu je familija bioYNWA je napisao/la: I Ahmetovic je bio ono sto je danas Halilovic, i on je bio igrac kojeg treba otjerati, a forsirati Hadzica, tog mega talenta...
Ove sezone ovi igraci i Husref nisu zasluzili nikakvu kritiku,![]()
![]()
mora bit kritike pogotovo jer još ništa nisu osvojili, mora se nastaviti pametno raditi, i na ljeto se mora pojačati tim, najnormalnije, svaki se šampion pojačava sa boljim a pušta lošije igrače......rutina
Pa sto onda ne gledas statistiku kod Tatara, kad je gledas kod Hebibovica, i prema statistici Bekic je jedan od najboljih bekova u historiji ligi, bek koji je navise puta asistirao, a ima najgori centarsut u univerzumu, hebibovic igra zbog toga sto je bolji i bitniji za ekipu, i na kraju Hebibovic nije uopste planiran kao bek, ali je na kraju izbacio Sabana i Hodzica sa te pozicije...
Sisic nije poceo zato sto ima boljih, isto Resic...
Tatar klinicki mrtav, u prvoj utakmici nakon njegovog ubacaja, grijesi Comor, dajemo gol za 1:0, namjestio treci gol, u drugoj usao sa klupe, u sirokom zabio za 0;1, u Mostaru zabio za 0:1. da klinicki mrtav, sta bi bilo da nije, zabijao bi po tri gola i dva namjestio ? Tatar je tip igraca koji ne igra mnogo u polju, nego ima statistiku, a koliko vidim to ima...
Sarajevo i Liverpool
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ide TOŠK pješke
Dobro je ljudi, pa Juventus kiksa, a mi se fol nesto ljutimo. 7000 lijepa cifra, nema sta, ali hajde ima li iko bilo kakve veze, ili dodira sa upravom, da se proba napraviti neka akcija za slijedecu tekmu npr. Ko kupi kartu za Zrinjski, da mu vazi i za Siroki, jednim udarcem dvije muhe, ili barem malo jeftinije karte, uz sve to, furati raju na ulici, net-u, to nam je prijelomna, ako pobijedimo, ja odoh pravac pred vjecnu. Igraj bordo bijeli!
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.