FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 17 mar 2019, 22:18

YNWA je napisao/la: Cuj nije se tjerao Ahmet, a Hadzic stavljao u prvih 11 :roll:

Pa sto onda ne gledas statistiku kod Tatara, kad je gledas kod Hebibovica, i prema statistici Bekic je jedan od najboljih bekova u historiji ligi, bek koji je navise puta asistirao, a ima najgori centarsut u univerzumu, hebibovic igra zbog toga sto je bolji i bitniji za ekipu, i na kraju Hebibovic nije uopste planiran kao bek, ali je na kraju izbacio Sabana i Hodzica sa te pozicije...

Sisic nije poceo zato sto ima boljih, isto Resic...
Tatar klinicki mrtav, u prvoj utakmici nakon njegovog ubacaja, grijesi Comor, dajemo gol za 1:0, namjestio treci gol, u drugoj usao sa klupe, u sirokom zabio za 0;1, u Mostaru zabio za 0:1. da klinicki mrtav, sta bi bilo da nije, zabijao bi po tri gola i dva namjestio ? Tatar je tip igraca koji ne igra mnogo u polju, nego ima statistiku, a koliko vidim to ima...
ja ne znam za to da je neko ozbiljno predlagao, ja sigurno nisam, ako imalo znaš moj stav o tom malom papku

za Tatara je statistika odlična bez daljnjeg, ali da je od nekog Akademca bolja vala nema razloga da bi igrao...Tatar je kondiciono u lošem stanju brate nema svježine momak , i odlično je što i napravi ovih nekoliko jako bitnih golova za nas, čak bi mogao argumentovati da je s klupe bolji nego nakon sat i po na terenu...volio bih ga vidjeti da izvuče šprint uz liniju ko jesenas, međutim trenutno on i šprint nespojivi...e sad dolazimo do srži opet zašto da ti ga Krupa slomi danas? kad on može Krupu s klupe slomiti? a Šišić ili Resić dotad izmoriti??? eto jbg...

Hebib nikog nije "izbacio" samo je tu postavljen i forsiran, uprkos svim greškama, od evrope pa do danas, dakle sabotiranje ofsajd zamki, loša sprema, manjak defanzive...i siromašan učinak naprijed kao kruna....treba dooooobroooo ne znat za 0 asistencija u 26 tekmi.... :tokralju: :bow:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 mar 2019, 22:20

hocu jos nesto da kazem, danas 7 k cifra, znaci moze se ipak imati dobra posjecenost. znaci pada u vodu ona prica da je dosta raje kao napustilo bosnu, kao i zbog toga je mala posjecenost tamo vamo gore dole i hiljadu nekih gluposti. uredu s onim s cime se slazem su ulaznice, nek se prilagode kakav protivnik bude. mada i to nekada ne treba biti razlog , jer ljudi vise para trose koji dolaze sa strane, a ima ih po dosta... znaci klub na samom dnu tabele 7 k ljudi. Znaci moze se kad se hoce...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 mar 2019, 22:25

Da je bilo kod od akademaca dobio povjerenja i prilike koliko Hebib, sada bi bio duplo bolji igrac od njega.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 mar 2019, 22:27

19 utakmica 2 gola (oba na prazan gol) 1.586

Ovo je statistika igraca koji svaku utakmicu igra i spava pred protivnickim golom, koji je danas samo imao negdje oko 20 centarsuteva!!!!
Molim vas, pogledajte jos jednom. 19 utakmica, dva gola,NULA ASISTENCIJA!!!!! Momak ima 28 godina i nema napretka.

Momak koji je od mladih kategorija bek i duplo bolji defanzivno, ove sezone ima

10 tekmi (neke s klupe) 1 gol 4asistencije 747minuta.

Dakle za duplo manje minuta duplo bolju statistiku.
Toliko
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 17 mar 2019, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 mar 2019, 22:28

slika

Sad gledam nesto u galeriji kad slika od danas mahinalno slikao nekad prije pocetka,kad sada malo bolje pogledam ucini mi se zanimljiva slika.Vjerovatno unuk,sin,deda(rekao bi na prvo gledanje). Tri generacije zajedno na utakmici :thumbup:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 mar 2019, 22:28

zagorski je napisao/la:Da je bilo kod od akademaca dobio povjerenja i prilike koliko Hebib, sada bi bio duplo bolji igrac od njega.
Šabanović ima 1500 minuta manje i 4 asistencije i 1 gol
:kafa:

@Pantelija
Hebib
ima i 4 tekme evrope i 3 kupa nekih 600 minuta bez učinka
i 19 lige i ukupno znači 26 tekmi..... :!: :!: :!:
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 17 mar 2019, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 mar 2019, 22:32

- Sva rasprava poslije utakmice za i protiv Husrefa , imam i ja svoje misljenje , ali cemu da se jos vise raspravljate.
- Previse kritike za 5 pobjeda i remi nije ok , braniti danasnji remi takodje nije ok.SS i igraci ujedinili navijace i 7 milja
- Da je neko ponudio 5 pobjeda i remi sa pocetkom prvenstva i Plasticni 1p. 3x 2poraza . Prihvatili bi objerecke .
- I X nam igra protiv Plasticnih , kao pobjeda +9 (citaj 10 bodova prednosti)
- Malo se mi navijaci pitamo(pobjedjivali su i pred 2 t.) , ali i to malo sto se pitamo trebamo dati i osvojiti Titulu
- Pametovati sad 10 kola prije kraja i +9 bodova je kontraproduktivno . PODRSKA ,pa poslije ....
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 17 mar 2019, 22:36

Pantelija je napisao/la: Pa ja tek sada vidio moj ti da si napisao da je hebib alves za sabanovica... nije on sabanovicu ni na ruke politi ni naprijed a da ne pricam nazad (jer ni ne igra nazad, pusta igrace avoje da ih lazc ganja). Sabanovic ima duplo bolju statitiku i 65% manje utakmica od hebibovica koji danas podred 20ak akcija za njega, od 20 akcija ama bas niti jednom nije sobro centrirao niti povratniu poslao.... znas sta su centarsutevi pidre i sabanovica za ovu dvojicu? Vanzemaljski! Ali eto svako ima svoju percepciju, danas svi na istoku ismijavaju hebiba, valjda svi slijepi a husref vidi nesto

I da ponovim pidro je spreman bio jos i za kup, nije igrao, bio spreman danas , nije igrao, resic ne sobije minute, handzic dobije 13 minuta, mustafic ne sobije minute.

Kapic je presnji i centralni vezni, husref ga drzi na zadnjem veznom, nista od njega tu nece dobitj nikad! 120 utakmica da igra isto ce osigrati, a zna husref ceato cirkus praviti sa pozicijama igraca i izmisljanjem tople vode.
I ja se duboooko nadam da ce uprava iskopati stranog trenera sa velikim iskustvom u radu sa mladim igracima i s mudima da promjeni jednom godisnje formaciju. Husref iako se boji mladih igraca (,to zna svako,) ovi sto igraju su vecinom bili slucajnost. Pred atalantu se bekic ozljedio, ona ubleha bila losa (hodzic) se posvadjala sa husrefom i ode u celik uleti sabanovic, ali se husref dosjetio da ipak hebib moze glumiti beka. Za mujakica nije imao zamjene , sreca pa dupovac kasnije dodje.
Mustafic sa 18 godina presjedi sezonu na klupi, ok, ali je zato Herica otjerao jer je forsirao igraca koji nije htio da produzi ugovor... nikd necu zaboraviti tekmu gddje predszasnje kolo, bez rezultatskog pritiska ubacuje sarica a heric bez minute. ..

I kazem, isto ovo je radio u slobodi i izgubio na oba fronta, sada je samo razlika sto konkurencija ne moze te stici ni da prekines sad igrati sezonu.
Heric igracina, godinama grijao klupu, ali prozvati cemo Husrefa jer nije igrao :roll:

Ima jedan upravo takav, ima muda, igra 424, forsira mlade igrace, prvi dao priliku djeci iz akademije, da li njega da vratimo, na njega ste svrsavali...

Pidro je bio znaci bio spreman prije 5 dana...

Ko je dao priliku Sabanu ? Ko je dao priliku Mustaficu ? Ko je dao priliku Pidri ? OK, morao im dati, ali zasto onda nije sklonio Mujakica i Kovacevica, kao Sabana i Mustafica ?

Prozivas Husrefa da je ziheras, sablonac, pa onda ga prozivas da izmislja igracima pozicije, pa kako to moze ici zajedno ?

U nasoj ligi, zadnji centralni vezni, ista stvar, nije on zaduzen za defanzivu pa da reknemo ne moze to igrati, Kapic je igrac koji moze igrati sve u sredi...

Igraci ne igraju zato sto imaju bolji, jednostavno, imamo prejaku konkurenciju, i tesko da ce Resic zaigrati...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 mar 2019, 22:41

Po kojem svjetskom osnovu je hebib bolji od bilo koga? Sta je to uradio sem sto ostavlja kilometar vazdusnog prostora protivniku?

Jesi li svjestan da ga protivnici svjesno pustaju da centrira i da ima prostor jer znaju da moze pogoditi iki beka ili stopera ili golmana, svog igraca ne moze ni slucajno.
Imas statistiku, imas misljenje danas eto na istoku 90% navijaca, svi ne vide samo husref vidi. A 20 puta danas siri ruke i baca flasu zbog hebibovih bravura
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 17 mar 2019, 22:42

Kome se obratiti za silovanje mozga svku tekmu što se tiče ulaza izlaza i kapija. Danas 4 minute pred tekmu ovara se druga kapija na zapadu, ljudi se guraju, j.ebu,grebu. Isto tako predprošla tekma, raja izlazi, a retardi otvorili malu kapiju i jedno po jedno bukvalno izlazi. Kaže onaj zaštitar naredili nam tako, ko ti je naredio j.ebo ti on pleme ? Jel se može šta uraditi po tom pitanju ? Ne daj bože kakvog belaja pogazili bi se pokušavajući izać na mala vrata.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 mar 2019, 22:43

Otkud Projekat na Grbavici da gleda Želju? Je l' to gov.no malo za njih navija ili..?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 17 mar 2019, 22:46

Pidro i Saban su od Bekica i Hebiba za klasu bolji, moderni tipovi bekova koji bacaju ostre lopte u 16 metara, sjetite se sabanove asistencije na derbiju za Ahmeta, danas Bekic zategnu loptu na sjever, Ahmetovic se hvata za glavu..Hebibovic previse glupe i predvidive driblinge i lopte ima..ova dva malca ih mogu naucit mnogo toga posebno u ofanzivnom dijelu...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 mar 2019, 22:55

skoroalen je napisao/la:Otkud Projekat na Grbavici da gleda Želju? Je l' to gov.no malo za njih navija ili..?
Hoce Amar da ga dovede. Neznam kako ce Hilmo prezivjeti to :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 17 mar 2019, 22:57

Denchi je napisao/la:ja ne znam za to da je neko ozbiljno predlagao, ja sigurno nisam, ako imalo znaš moj stav o tom malom papku

za Tatara je statistika odlična bez daljnjeg, ali da je od nekog Akademca bolja vala nema razloga da bi igrao...Tatar je kondiciono u lošem stanju brate nema svježine momak , i odlično je što i napravi ovih nekoliko jako bitnih golova za nas, čak bi mogao argumentovati da je s klupe bolji nego nakon sat i po na terenu...volio bih ga vidjeti da izvuče šprint uz liniju ko jesenas, međutim trenutno on i šprint nespojivi...e sad dolazimo do srži opet zašto da ti ga Krupa slomi danas? kad on može Krupu s klupe slomiti? a Šišić ili Resić dotad izmoriti??? eto jbg...

Hebib nikog nije "izbacio" samo je tu postavljen i forsiran, uprkos svim greškama, od evrope pa do danas, dakle sabotiranje ofsajd zamki, loša sprema, manjak defanzive...i siromašan učinak naprijed kao kruna....treba dooooobroooo ne znat za 0 asistencija u 26 tekmi.... :tokralju: :bow:
Nisam ni napisao da je to tvoj misljenje, nego je generalno misljenje bilo sta ce Ahmet, nista nije osvjio, nema koristi od njega, daj dijete nase...

Pa i da je Tatar danas bio na klupi, ne bi Sisic i Resic poceli, nego Halil, i na kraju bi bilo Tatar koji je dao gol u Sirokom i Mostaru nagrađen klupom, naravno to bi bilo generalno misljenje, posto ti Tatara ne mozes smisliti, to bi vjerovatno pozdravio, ali kao sto napisa, generalno bi bilo tako, i jos bi se to kasnije izvlacilo, i pisalo kako Husref unisti igraca jer mu nije dao igrati nakon sto je dao golove...

Uticaj na igru ne znaci da ima asistencije, evo npr protiv Krupe prije dvije sedmice, nakon njegovog ubacaja sa strane dajemo gol, i posto nije asistirao direktno, onda sve sto je uradio je nebitno, i koliko ima jos tih situacija, hebib je dosta podcijenjen igrac, i previse se on pljuje...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

TamniVilajet
Kontakt:

Post Postao/la TamniVilajet » 17 mar 2019, 22:57

Samozdravlje je napisao/la:- Sva rasprava poslije utakmice za i protiv Husrefa , imam i ja svoje misljenje , ali cemu da se jos vise raspravljate.
- Previse kritike za 5 pobjeda i remi nije ok , braniti danasnji remi takodje nije ok.SS i igraci ujedinili navijace i 7 milja
- Da je neko ponudio 5 pobjeda i remi sa pocetkom prvenstva i Plasticni 1p. 3x 2poraza . Prihvatili bi objerecke .
- I X nam igra protiv Plasticnih , kao pobjeda +9 (citaj 10 bodova prednosti)
- Malo se mi navijaci pitamo(pobjedjivali su i pred 2 t.) , ali i to malo sto se pitamo trebamo dati i osvojiti Titulu
- Pametovati sad 10 kola prije kraja i +9 bodova je kontraproduktivno . PODRSKA ,pa poslije ....
Sve si u pravu, ali nije tu u pitanju samo kiks. Mnogo veci je problem sto npr ljudi ne vide da se polako rusi ono na sto smo bili ponosni u prvoj polusezoni. Sa 7, spali smo na jedno nase dijete u ekipi a igra sve losija jer prvih 11 znaju da su nedodirljivi. Zar mislis da to nasim akademcima ne smeta? Husrefov inat nije ni malo dobar i treba ga kritikovati, samo sto je to na ovoj temi nemoguce jer svako ko pokusa razmisljati svojom glavom bude napadnut. Osjetio si to i ti na svojoj kozi. Ali siguran sam da ce se u reprezentativnoj pauzi neke stvari promjeniti na bolje.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE! :bih: :bih: :bih:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 mar 2019, 23:01

miky_hz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Otkud Projekat na Grbavici da gleda Želju? Je l' to gov.no malo za njih navija ili..?
Hajd, barem će i anam njihova tema dobit moderatora. Stalno kukaju kako ga nemaju. Kad im uleti Hilmo sa iskustvom. :lol:
Kakvo pojačanje za Just Fumari lounge bar na Grbavici, i Casablancu na Vilsu. :kafa:

TamniVilajet
Kontakt:

Post Postao/la TamniVilajet » 17 mar 2019, 23:04

Zato je hilmo danas bio u plavoj majici :lol:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 mar 2019, 23:05

TamniVilajet je napisao/la:Zato je hilmo danas bio u plavoj majici :lol:
:rol: :rol:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 mar 2019, 23:18

miky_hz je napisao/la:
Jesil ozbiljan il se zayebavaš za Samira?

Duljevića je par forumaša blatila da je jedan od "anamo onih" i to dok je igrao za nas, što nije tačno. Milion storija na instagramu podrške nama i našim igračima, a danas je bio i na Koševu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 mar 2019, 23:21

BordoSarajevo je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Jesil ozbiljan il se zayebavaš za Samira?

.
Prica se bogami da hoce ovaj da ga dovede.Svakako ce im faliti veznjak na kraju sezone ,posto im ovaj mali ide u Grcku pa se otvara tu mjesto.A eto i bio je danas na zapadu kod njih.Vidjet cemo na ljeto.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []