ja ne znam za to da je neko ozbiljno predlagao, ja sigurno nisam, ako imalo znaš moj stav o tom malom papkuYNWA je napisao/la: Cuj nije se tjerao Ahmet, a Hadzic stavljao u prvih 11![]()
Pa sto onda ne gledas statistiku kod Tatara, kad je gledas kod Hebibovica, i prema statistici Bekic je jedan od najboljih bekova u historiji ligi, bek koji je navise puta asistirao, a ima najgori centarsut u univerzumu, hebibovic igra zbog toga sto je bolji i bitniji za ekipu, i na kraju Hebibovic nije uopste planiran kao bek, ali je na kraju izbacio Sabana i Hodzica sa te pozicije...
Sisic nije poceo zato sto ima boljih, isto Resic...
Tatar klinicki mrtav, u prvoj utakmici nakon njegovog ubacaja, grijesi Comor, dajemo gol za 1:0, namjestio treci gol, u drugoj usao sa klupe, u sirokom zabio za 0;1, u Mostaru zabio za 0:1. da klinicki mrtav, sta bi bilo da nije, zabijao bi po tri gola i dva namjestio ? Tatar je tip igraca koji ne igra mnogo u polju, nego ima statistiku, a koliko vidim to ima...
za Tatara je statistika odlična bez daljnjeg, ali da je od nekog Akademca bolja vala nema razloga da bi igrao...Tatar je kondiciono u lošem stanju brate nema svježine momak , i odlično je što i napravi ovih nekoliko jako bitnih golova za nas, čak bi mogao argumentovati da je s klupe bolji nego nakon sat i po na terenu...volio bih ga vidjeti da izvuče šprint uz liniju ko jesenas, međutim trenutno on i šprint nespojivi...e sad dolazimo do srži opet zašto da ti ga Krupa slomi danas? kad on može Krupu s klupe slomiti? a Šišić ili Resić dotad izmoriti??? eto jbg...
Hebib nikog nije "izbacio" samo je tu postavljen i forsiran, uprkos svim greškama, od evrope pa do danas, dakle sabotiranje ofsajd zamki, loša sprema, manjak defanzive...i siromašan učinak naprijed kao kruna....treba dooooobroooo ne znat za 0 asistencija u 26 tekmi....