Sve se bojim da ce jednog dana osvanuti klip na youtube sa nazivom "Arbeloa,el dios the fudbol" sa kompilacijom njegovih najboljih poteza iz Deportiva,Liverpoola i Reala te naravno reprezentacije,bit ce tu i onaj gol za Real kad je haman umislio na trenutak da je Ronaldo,presao par igraca i postigao efektan golD10S je napisao/la:Ajde da i ovog kralja prokomentiramo, onog sto je umislio da je dobio poziv za reprezentaciju pa ga odbio
[youtube][/youtube]
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
@Dylan Dog prozvao si ga, ubrzo ce film a ne klip i da nam pokaze u premijeri..
Olaguer je bio sjajan nogometas to je dokazao i u Ajaxu
previse sprdnje na njegov racun..
Olaguer je bio sjajan nogometas to je dokazao i u Ajaxu
Zadnja izmjena: Bulkin, dana/u 30 jun 2012, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA NAPOLI
Rivaldo je ovo bolje radioD10S je napisao/la:[youtube][/youtube]
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
D10S je napisao/la:Ajde da i ovog kralja prokomentiramo, onog sto je umislio da je dobio poziv za reprezentaciju pa ga odbio
[youtube][/youtube]
Nikome nije jasno šta je Rajkard u njemu vidio i forsirao tog flopa
Molim navijace i simpatizere Barce da ignorisu ove (polu)profesionalne pokušaje trolanja.
Sto se stopera tice. Nije niko siso vesla da Luiza kupuje godinu dana nakon sto je ovaj potpisao za Chelsea. Silva igra za veliki klub i nema potrebe slati ponude za njega.
26 miliona + neki novac koji bi se namakao eventualnom prodajom nekog igraca (Igrace B tima prodajemo za nekoliko miliona bez problema) je sasvim dovoljan za jos jedno pojacanje. Znaci za 30 miliona ako se ne moze dovesti dobar stoper nek' sve ide u kuratz krasni.
Sto se stopera tice. Nije niko siso vesla da Luiza kupuje godinu dana nakon sto je ovaj potpisao za Chelsea. Silva igra za veliki klub i nema potrebe slati ponude za njega.
26 miliona + neki novac koji bi se namakao eventualnom prodajom nekog igraca (Igrace B tima prodajemo za nekoliko miliona bez problema) je sasvim dovoljan za jos jedno pojacanje. Znaci za 30 miliona ako se ne moze dovesti dobar stoper nek' sve ide u kuratz krasni.
Don't hate what you don't understand.
Rosel : "Predviđen budžet za ljetni pralzni rok je oko 40 miliona eura, ali podsjećam da nećemo po svaku cijenu trošiti sve pare, a takođe ne mora da znači da nećemo potrošiti i više od toga. To je optimalna vrijednost kojom raspolažemo, ali ona svakako može da se promjeni u skladu sa dogovorom sa sportskim direktorom i trenerom "xaviesta je napisao/la:Molim navijace i simpatizere Barce da ignorisu ove (polu)profesionalne pokušaje trolanja.
ma hummelsa probat dovest ,za 30 miliona moze se on dovest ,pristala bi borusija kad bi taj iznos ponudili , javi martinez preskup (bar kak se pise 35-40 mill trazi bilbao ),vertongen u totenhamu aman ,vermalen se previse povredjuje ,luiz isto bi bio preskup. nezz vise koga da nabrojim , ono mi je smjesno lovren subotic sto se spominju ,to niposto dovodit
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
koliko znam za albu ce ovog ljeta biti placeno 7 miliona, a ostatak sljedece godine. to valjda znaci da ostaje 33 miliona za ovaj prijelazni rok 
26 mill. € + Keita/Afellay, ponuda koju bi svaki klub od navedenih nogometaša vrlo rado prihvatio.igman je napisao/la:Rosel za pojacanja pripremio 40 miliona eura, 14 je vec utroseno na Albu tako da ostaje 26 miliona eura za centralnog odbrambenog igraca.
U konkurenciji su:
Thiago Silva, David Luiz, Branislav Ivanovic, Javi martinez, Hummels i Neven Subotic!
Od svih nabrojanih jedino koga mogu dovesti je Subotic, a ostali su nemoguca misija.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
Jel' ovo tema Oleguer, ili ja ne vidim dobro (tek sam se probudio)?
Nemojte o tom ovdje pisat', jednostavno sam alergičan na to ime.
Rossel je rekao, koliko sam ja čuo, da ne mora značit da će samo 40M potrošit', da postoji mogućnost da se potroši i više od toga, naravno ako bude bilo potrebe...al' je isto tako rekao da će možda i manje od 40M potrošit'...
Nemojte o tom ovdje pisat', jednostavno sam alergičan na to ime.
Rossel je rekao, koliko sam ja čuo, da ne mora značit da će samo 40M potrošit', da postoji mogućnost da se potroši i više od toga, naravno ako bude bilo potrebe...al' je isto tako rekao da će možda i manje od 40M potrošit'...
Keita’s contract runs out this coming 30th June, owing to a clause allowing him to leave on this date having failed to start at least 50% of the club’s games this season..
Znaci Keita od danas slobodan igrac
Znaci Keita od danas slobodan igrac
ser del barça es el millor que hi ha !
produzio ugovor 3. Juna 2012 koji traje do ljeta 2017barca_87 je napisao/la:Rosel : "Predviđen budžet za ljetni pralzni rok je oko 40 miliona eura, ali podsjećam da nećemo po svaku cijenu trošiti sve pare, a takođe ne mora da znači da nećemo potrošiti i više od toga. To je optimalna vrijednost kojom raspolažemo, ali ona svakako može da se promjeni u skladu sa dogovorom sa sportskim direktorom i trenerom "xaviesta je napisao/la:Molim navijace i simpatizere Barce da ignorisu ove (polu)profesionalne pokušaje trolanja.
ma hummelsa probat dovest ,za 30 miliona moze se on dovest ,pristala bi borusija kad bi taj iznos ponudili , javi martinez preskup (bar kak se pise 35-40 mill trazi bilbao ),vertongen u totenhamu aman ,vermalen se previse povredjuje ,luiz isto bi bio preskup. nezz vise koga da nabrojim , ono mi je smjesno lovren subotic sto se spominju ,to niposto dovodit![]()
http://www.goal.com/en-gb/news/3275/bun ... until-2017" onclick="window.open(this.href);return false;
Fudbalska federacija Španije potvrdila je da će David Villa i Carles Puyol otputovati u Kijev kako bi prisustvovali finalnom meču Evropskog prvenstva. Danas bi trebali stići u glavni grad Ukrajine, a dan bi trebali provesti sa reprezentacijom.
Zašto ne probati sa Serdarom Tascijem ako već ne može Hummels ?
Realno, ja bih najviše volio Hummelsa od ovih nabrojanih, ali ako ne može on može Tasci
Realno, ja bih najviše volio Hummelsa od ovih nabrojanih, ali ako ne može on može Tasci
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ma kakav tascimessilla je napisao/la:Zašto ne probati sa Serdarom Tascijem ako već ne može Hummels ?
edit:onda treba krenut za ovim vertongenom ,nije jos on 100% u totenhamu ,stvarno ak ove glavne mete otpadnu jeb* sve ne treba ni dovodit nikog
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
A jbt, čim mu mediji ne posvećuju dovoljno pažnje odmah je polovnjak. To je kod nas po defaultu izgleda.
Momak ima 25 godina (1.86 m visina), nije ufuran, ima prostora za napredak, a ne bi puno potrošili na njegov transfer, znači ne može bit Čigrinski (mrsko mi natucat ono njegovo ime
) da ga ****.
[youtube][/youtube]
Samo nađoh ovo od skillova prošle sezone
Po meni Subotić nije ništa bolji od ovog, pa eto ,ako se bude biralo između ove dvojice ja sam za ovog.
Znači , Hummels pa Vermaelen pa onda Tasci (da se ogradim
).
Momak ima 25 godina (1.86 m visina), nije ufuran, ima prostora za napredak, a ne bi puno potrošili na njegov transfer, znači ne može bit Čigrinski (mrsko mi natucat ono njegovo ime
[youtube][/youtube]
Samo nađoh ovo od skillova prošle sezone
Po meni Subotić nije ništa bolji od ovog, pa eto ,ako se bude biralo između ove dvojice ja sam za ovog.
Znači , Hummels pa Vermaelen pa onda Tasci (da se ogradim
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
alba je placen ove godine 7 mil, dok ce naredne dobiti jos 7....tako da imaju veci budzet od 26 mil 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ne mozete to tako racunati jbt, Barca skoro sve igrace placa u ratama tako da vjerovatno ima igraca koji jos nisu isplaceni do kraja.
Pa i ako ima, recimo od prosle sezone, valjda su uracunati u taj budzet a ne u budzet za novu sezonu..
ser del barça es el millor que hi ha !
Ma nije to tako jednostavno, ovo me podsjeca na proslu sezonu kada su neki racunali da imamo preko 100 miliona za transfere sa parama od Ibrahimovica.
Sve u svemu i ova prica o dvije rate je samo nagađanje novinara, nema nikakve sluzbene potvrde o nacinu placanja spominje se samo iznos od 14 mil.
Sve u svemu i ova prica o dvije rate je samo nagađanje novinara, nema nikakve sluzbene potvrde o nacinu placanja spominje se samo iznos od 14 mil.
Ehh evo i mene nakon 7 dana bana ;
J.ALBA WELCOME

J.ALBA WELCOME
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.