O'ladi momce

Povis svega volim da Dzeko da gol, pa i Unitedu! Moja ljubav prema drzavnim uspjesima je veca nego prema uspjehu tamo nekog dalekog kluba!
Ja sam ovde naveo podatak, taj isti igrac se dize u nebesa i stvara se PREVELIKA EUFORIJA, yebo te bombasticnhi naslova "Dzeko ispred Mesija". Mozda po statistickom podatku SADA ali na kraju sezone dabogda! Svi mi znamo ko je Messi, a ko Dzeko. Taj isti Dzeko jeste nas, ali kada igra dobro najbolji je, cim bude kriza najgori je, koji qrac igra, sto ga ne izvede Susisc, nema muda da posalje na klupu Dzeku i slicno!
Dalje, je li ti mislsi da si veci patriota od mene ako velicas dzeku, ako svaki njegov uspjeh ljubis i stavljas u nebesa ? Da li si veci patriota ako imas grb Bosne na avataru, dok ja imam tamo neki vlaski klbu iz neke strane zemlje ?
Takvi su mi najbolji, na tastatuiri bi zadnje slovo dali za drzavu, a kada treba nesto uraditi i dalje se javljaju samo preko tastature.
Ko si ti i ko ti daje to za pravo ? Sta ti znas sta sam ja do sada uradio, i ko se predstavlja iza virtualnog imena "neo" ? Mozda ovo sluzi kao ispusni nacin za sve sto se desava u ovoj zemlju ? Mozda ja dodjem ovde da se zezam, da se opustim, a ne da mi se javljaju kompleskasi i instant navijaci koji su tu dok sve ide dobro. Dzeko jeste klasa, ali ta klasa mora jos puno da napreduje!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"