FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sloga Gornje Crnjelovo je za protivnika dobila trenutnog lidera Premijer lige Bosne i Hercegovine, ekipu Sarajeva, no odmah se suočila sa problemima.
Naime, ovaj član Prve lige Republike Srpske neće moći Sarajevo dočekati na svom stadionu u Obarskoj ukoliko IO ne odluči drugačije.
Također ista sudbina je zadesila i prvoligaša iz Tešnja, ekipu TOŠK-a koji Široki Brijeg neće moći dočekati na svom stadionu.
Gdje će se odigrati ove utakmice biće odlučeno naknadno.

Naime, ovaj član Prve lige Republike Srpske neće moći Sarajevo dočekati na svom stadionu u Obarskoj ukoliko IO ne odluči drugačije.
Također ista sudbina je zadesila i prvoligaša iz Tešnja, ekipu TOŠK-a koji Široki Brijeg neće moći dočekati na svom stadionu.
Gdje će se odigrati ove utakmice biće odlučeno naknadno.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno  cu biti odan 
ko Šoja Stojan
						ko Šoja Stojan
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Super je ako obezbijedimo titulu prije finala kupa.emir79 je napisao/la:Glasao sam za Slogu. Da nemamo tezak raspored sad u ligi, pozelio bih odma Listicu, ovako ovo je super ispalo.
Mozemo lijepo odmarati igraci i necemo ih preforsirati.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
						- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U Bijeljini se igra izgleda, na gradskom stadionu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
						Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Evo im kaarina. Ne treba zaboraviti ono finale i sta se sve izdesavalo plus Vedran pokojni. NEMA TEORIJE da im dopustimo da osvoje!

Evo dukat da ce Tosk izbacit listicu.. Zapamtite sta sam Vam rekao..

Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
I ja htjedoh napisat, imam suhvu da ce TOSK u finale

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Uh nek nije listica a Boga mi ni TOŠK. Sjeca li se neko tekme protiv njih kad nam je Damir Sirovica surdukn'o pod precku.

- forza_juve
- Kontakt:
benko21 je napisao/la:oj kad mi pocnemo neke teorije zavjere tu smo neprikosnoveni

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
						Na tronu može biti samo jedan
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Put do finala kupa lagan, i sa drugom postavom možemo se prošetat u ove dvije utakmice, nije mogao bolji žrijeb.
Što se tiče lige, pobjeda u sljedećem kolu bi značila titulu, ne teoretski, ali to bi bilo gotovo.
Sljedeća utakmica je najvažnija, pobjedom bi bili rasterećeni u ostalih 9 utakmica gdje bi akademci poput Šabanovića, Mustafića, Kurdić, Resića, Salčina mogli dobiti značajniju minutažu. Ostale bi nam jedino dvije jače tekme i to u finalu kupa protiv Širokog.
Moramo opet ispoštovat sa posjetom, mislim da možemo prebaciti 10 hiljada i popraviti prosjek, ja dolazim aBd.

Što se tiče lige, pobjeda u sljedećem kolu bi značila titulu, ne teoretski, ali to bi bilo gotovo.
Sljedeća utakmica je najvažnija, pobjedom bi bili rasterećeni u ostalih 9 utakmica gdje bi akademci poput Šabanovića, Mustafića, Kurdić, Resića, Salčina mogli dobiti značajniju minutažu. Ostale bi nam jedino dvije jače tekme i to u finalu kupa protiv Širokog.
Moramo opet ispoštovat sa posjetom, mislim da možemo prebaciti 10 hiljada i popraviti prosjek, ja dolazim aBd.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja sam vec regrutovao 5 jarana koji uopste ne prate fudbal al su evo nalozeni na tu utakmicu kao da Borussia dolaziBordoSarajevo je napisao/la:Put do finala kupa lagan, i sa drugom postavom možemo se prošetat u ove dvije utakmice, nije mogao bolji žrijeb.

Mislim da bi trebao svako od nas povesti 2-3 takva havera i tad bi posjeta bila brutalna
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
						- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bit će posjeta minimalno ko prošli derbi na Koševu, još ako bude dobro vrijeme i termin tekme, još uz to cijene karti 3-5-7 uz dobar marketing (što je nerealno očekivat  ) posjeta bi bila brutalna.
) posjeta bi bila brutalna.

) posjeta bi bila brutalna.
) posjeta bi bila brutalna.FK Sarajevo
Danas nema lahkih protivnika-

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
						Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
termin je subota 19h tako stoji na stranici savezaBordoSarajevo je napisao/la:Bit će posjeta minimalno ko prošli derbi na Koševu, još ako bude dobro vrijeme i termin tekme, još uz to cijene karti 3-5-7 uz dobar marketing (što je nerealno očekivat) posjeta bi bila brutalna.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno  cu biti odan 
ko Šoja Stojan
						ko Šoja Stojan
Da smo dobili Krupu bilo bi 10k + sigurno. Ovako 8-9 ocekujem

Sto kaze @toti,svako od nas neka regrutuje po par jarana, clanova familije, slucajnih prolaznika  i ide to preko 10 milja aBd
 i ide to preko 10 milja aBd

i ide to preko 10 milja aBd
 i ide to preko 10 milja aBdRe: FK Sarajevo
Sasa Jovovic raskinuo ugovor sa zvijezdom
Odlican za kontre...

Odlican za kontre...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sta jedan navijač anamo onih uradi, sad je dosla i vise nikad.Inijesta je napisao/la: Ja se slazem da nije do husrefa i igraca, vise je do pojedinaca koji nam na tribine dovode anamone i ispehiraju ( nadam se da nisam fulio, ti si onaj brat sto je opkladu dobio pa plavu damu na kosevo doveo ??)

Odlično je ovo u kupu, zgotivio nas je savez. Rijesiti pitanje prolaska u prvoj tekmi i onda odmorit u revansu ako liga jos uvijek ne bude gotova.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sudbina trenera je takva da odlaze kao poraženi. Nije/neće biti Husref jedini. Svi drže trenera dok ide, kad ne ide zamijene ga. Ja sam za Husrefa do daljneg. Potrebna nam je stabilnost u svakom smislu te riječi ako hoćemo da krenemo naprijed. Treba nam Husref, treba nam Velkoski... 
Dobro je onaj anam njihov poentir'o onda kad kaže ko će nekom novom objasniti šta znači klub kad dođe. Svi ti važni ljudi za historiju FK Sarajeva treba da budu blizu klubu ili što je moguće bliže.
Husrefa ne mijenjat dok poraz ne postane kontinuitet, jer često se desi da par loših poteza u jednoj sezoni napravi lančanu reakciju pa sezona ode u helać. Čak i ako bi se to desilo ja bih i dalje bio za istog trenera jer treba provjeriti može li vratiti kola na pravi kolosijek poslije restarta na kraju sezone.
Nama plasman u grupnu fazu Lige prvaka ili Lige Europa neće doći izvana tj. kupovinom igrača jer naš budžet je premali za takve podvige. Nama plasman u ta takmičenja može doći samo iznutra: kvalitetnim radom u akademiji, stabilnošću unutar kluba i kvalitetnom selekcijom igrača - takvih koji su sposobni da se razviju u bolje igrače.
Šta je potrebno za grupnu fazu Lige Europa (minimalno) nije nikakva tajna. Pogledaš ekipe koje su zadnjih pet godina imale kontinuitet igranja tog takmičenja i odabereš najslabiju od njih. Najslabija ekipa koja je imala kontinuitet - toliko moramo biti dobri.

Dobro je onaj anam njihov poentir'o onda kad kaže ko će nekom novom objasniti šta znači klub kad dođe. Svi ti važni ljudi za historiju FK Sarajeva treba da budu blizu klubu ili što je moguće bliže.
Husrefa ne mijenjat dok poraz ne postane kontinuitet, jer često se desi da par loših poteza u jednoj sezoni napravi lančanu reakciju pa sezona ode u helać. Čak i ako bi se to desilo ja bih i dalje bio za istog trenera jer treba provjeriti može li vratiti kola na pravi kolosijek poslije restarta na kraju sezone.
Nama plasman u grupnu fazu Lige prvaka ili Lige Europa neće doći izvana tj. kupovinom igrača jer naš budžet je premali za takve podvige. Nama plasman u ta takmičenja može doći samo iznutra: kvalitetnim radom u akademiji, stabilnošću unutar kluba i kvalitetnom selekcijom igrača - takvih koji su sposobni da se razviju u bolje igrače.
Šta je potrebno za grupnu fazu Lige Europa (minimalno) nije nikakva tajna. Pogledaš ekipe koje su zadnjih pet godina imale kontinuitet igranja tog takmičenja i odabereš najslabiju od njih. Najslabija ekipa koja je imala kontinuitet - toliko moramo biti dobri.
Imamo plus 9 i polufinale kupa, i pricamo o smjeni trenera   

Hvala Bogu pa evo ima godina kako se navijaci ne pitaju nista u klubu, a tako ce nadam se ostati dok je nas...
Meni se ne svidja njegov stil igre, al postujem sta radi..
Udjes na forum da procitas nesta pametno, izadjes 10x gluplji...

Hvala Bogu pa evo ima godina kako se navijaci ne pitaju nista u klubu, a tako ce nadam se ostati dok je nas...
Meni se ne svidja njegov stil igre, al postujem sta radi..
Udjes na forum da procitas nesta pametno, izadjes 10x gluplji...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.