@NEZALAGANJE
Pricas o klupi iz prosle sezone ja govorim o ovoj,ISKLJUCIVO govorim o nadolazecoj sezoni,nigde nisam spomenuo klupu Spursa iz prosle god,vec samo konstatacija da je ovogodisnja klupa losija,sto i jeste.
Za Andersona si si i prosle god govorio da je vrijeme da dobije znacajniju ulogu,vidjeli smo proslu sezonu,i na strau minute koje dobija ili ne dobija,decko je sav isprepadan sa loptom u rukama,9 igrac rotacije u garbage timeu,totalno nebitan lik.
Za Simmonsa nikada nisam rekao da je divlji igrac,to si izmislio
Nigdje nisam napisao da si TI rekao da je divlji igrac,vrati se i citaj pazljivije recenicu i ne izmisljaj;)
Moje su rijeci da je Simmons divlji slasher i rubni NBA igrac.
Za Lee-a samo napisao da moze uraditi jos nesto ofanzivno i da ima poene u rukama,citaj pazljivije
Klupa Utaha je bolje 5x to samo ti ne vidis,al iti ne vidis stosta kad je rijec o nekom predjenju sa Spursima,tako da je to oprosteno.
Od Exuma se osekuje defanziva,koju mali ima,ofanzivno tek treba pokazati nesto,Diaw u smallballu na 5 svojom inteligencijom moze dosta toga,Jonson je igrac vredniji nego kompletna klupa Spursa (aj izuzecu Millsa,mada su tu negdje),Trey Lyles i Jeff Withey su izuzetno korisni igraci rotacije,sto su dokazali i prosle god.
Joe Ingles je tu da sutira 38% tricu,to se od njega i trazi i to daje,doduse nebitan lik.
Kluba boja od vas 5x,jedna od bljih u ligi generalno.
Za Greena sam napisao da je ofanzivni upitnik,sto i jeste i Bog dragi ne zna koje ce on preocente donjeti u ovoj sezoni.
Proslogodisnji DRTG ce pasti sigurno jer ste prosle god imali Duncana bez ruku i nogu,ali sa glavom koja zna sta i kada treba,sada nemate ni tu glavu i to se tesko moze nadoknatiti.
Ja osekujem od Utaha da bude top 4 ekipa zapada,jasno nece ih se nista pitati kao ni San Antono Spurse u ovo seznoi.
Da San Antonio Spurse se nece ama bas nista pitati u ovoj sezoni.
I da,ovo sto sam vas stavio na ajd 3. mjesto zahvali spletu srecnih okolnosti po vas koji pripisujem raspadu OKCa,da je OKC ostao ne okupu vi bi isli iza njih i Clippersa,GSW ne racinam,ali to je vec sta bi bilo kad bi bilo teorija.