Ma kod njih neki Slavko Petrovic na klupi, tjeraju ga vec navijaci, namucit cemo ih
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Uzet cemo pitarima kamp i sve sto su napravili 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Da su PCR testovi negativni
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Evo ja tebi kažem da imaju 4 ponude,a mi već 2 vrhunske lokacije za TC ,čak bi se usudio reći i koliko bi terena trebalo ići ć,naravno sa svim pratećim objektima.
[/quote]
Jel se to vracamo na pricu bingo kraj nase GRBAVICE

[/quote]
Jel se to vracamo na pricu bingo kraj nase GRBAVICE
Hvala, za sada to je i najbitnije
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
SudoHusika
- Kontakt:
Željezničar za život cijeli!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Nisam od sinoć čitao i sad pročitam šta je sve napisano i odoh se ubiti
Što bi rekao onaj sa 1921
ufffffffffff
ufffffffffff
moSa ljoŽe
lijevapolutka je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:02Nisam od sinoć čitao i sad pročitam šta je sve napisano i odoh se ubiti
ufffffffffff
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jesu li se testirali puleni i kakvi su rezultati... Samo negativno 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Rezultati su onakvi kakva je atmosfera na forumukolezeljovac je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:07Jesu li se testirali puleni i kakvi su rezultati... Samo negativno![]()
-
timpramosavePla
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:09Rezultati su onakvi kakva je atmosfera na forumukolezeljovac je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:07Jesu li se testirali puleni i kakvi su rezultati... Samo negativno![]()
![]()
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- DobojskiManijak
- Kontakt:
Jedna molba za sve, priča oko prodaje imovine i ostale delikatne teme oko kluba da se ne pišu na forumu jer je ovo javni forum. Niša se ne dešava niti će se desiti bez nadležnih tijela kluba (UO,NO ,Skupštine i naravno mišljenja Manijaka)
Hvala
Hvala
- lijevapolutka
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:09Rezultati su onakvi kakva je atmosfera na forumukolezeljovac je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:07Jesu li se testirali puleni i kakvi su rezultati... Samo negativno![]()
![]()
moSa ljoŽe
A jest onaj olimpik los
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Zbog čega bi misljenje navijacke skupine trebalo biti relevantno u donosenju odluka koje su od velikog znacaja za klub?DobojskiManijak je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:17Jedna molba za sve, priča oko prodaje imovine i ostale delikatne teme oko kluba da se ne pišu na forumu jer je ovo javni forum. Niša se ne dešava niti će se desiti bez nadležnih tijela kluba (UO,NO ,Skupštine i naravno mišljenja Manijaka)
Hvala
Nismo Hajduk.
- DobojskiManijak
- Kontakt:
Zato što Manijaci imaju 5 delegata u Skupštini a osim toga oni su najvažniji faktor kluba jer Mi smo Željini a Željo je naš...Mamba1921 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:25Zbog čega bi misljenje navijacke skupine trebalo biti relevantno u donosenju odluka koje su od velikog znacaja za klub?DobojskiManijak je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:17Jedna molba za sve, priča oko prodaje imovine i ostale delikatne teme oko kluba da se ne pišu na forumu jer je ovo javni forum. Niša se ne dešava niti će se desiti bez nadležnih tijela kluba (UO,NO ,Skupštine i naravno mišljenja Manijaka)
Hvala
Nismo Hajduk.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.