FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da imamo 20 slobodnjaka iz zone šuta (25 metara i bliže) postigli bi jedan ili niti jedan gol iz njih.
Ovo sa Mujezinovićem i slobodnim je bezobrazluk
Mustafa ako neznas nemoj a neznas.Pusti nekom drugom Mustafaga.
Gasal se vidio nije kakp je usao, Mujezinovic pao totalno.
Juricic sam gore medju cetiri igraca.
Sto me tjesi jeste to sto nismo prosli pripreme kako treba, evo ide pauza pa se spremiti maksimalno.
Juricic sam gore medju cetiri igraca.
Sto me tjesi jeste to sto nismo prosli pripreme kako treba, evo ide pauza pa se spremiti maksimalno.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- grbavicka1921
- Kontakt:
Interesantnija trka dvije kornjače od ovog cirkusa.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Ma zali boze ovih navijaca sto su otisligrbavicka1921 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:41Interesantnija trka dvije kornjače od ovog cirkusa.

Ovo ko gleda e to je pravi navijac tj bolesnik.Ima nas fala bogu.
-
- Kontakt:
Prvo smo bili dobri.. Pritiskali, napravili i par sansi..
Ovo u drugom je antipropaganda fudbala..
Ovo u drugom je antipropaganda fudbala..
Pročepit će negdje.
Ovakvog amatera naseg klupa nije vidjela jos od Hotica
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ovakav kokuzluk nije bio od vremena Hotica.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Prvo je bilo dobro, drugo oci mi krvare. Dva pasa nisu sastavili
Tanko tanko,tipično mrtva utakmica u Bijeljini kao i svaka koja se igra dole, najrealniji je X .. na kraju ona šansa njihova bolje uzet 1 nego 0 u svakom slučaju .. idemo dalje SVI NA SLOBODU!
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- Meraak1921
- Kontakt:
1pol fakat dobro bilo treba biti realan, al ovo drugo? Sta je ovo majko moja, kakav antifudbal
-
- Kontakt:
Super rezultat. Svaka cast momcima.
-
- Kontakt:
Bod kao bod i nije toliko los, s obzirom da je sa gostovanja.. Steta jer se u prvom mogao steci dojam da smo dosta bolji i da mozemo dobiti.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Ma pomirite se sa cinjenicom da smo jako limitirana ekipa,mozda i najslabija.Mi zivimo na imenu kluba trenutno.KANA je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:43Ma zali boze ovih navijaca sto su otisligrbavicka1921 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:41Interesantnija trka dvije kornjače od ovog cirkusa.kapa do pola Manijaci
![]()
![]()
15 tak minuta,i par dobrih akcija i to je to.
Ne mozemo mi vise od toga. Igra nam zavisi od euforije navijaca,i neke nase nade. Ocekivao sam pobjedu Zelje uvijek,pa cu i sada,ali mi nije jasno sta se iscudjavamo.
Mi kad dobijemo sve se zaboravi,sto je nekako navijacki.
Evo i kad imas priliku da zaprijetis npr iz prekida,nema ko da ga izvede,jer su ti Bekric i Durakovic na klupi.
Jednostavno se moramo naoruzati i strpljenjem i jakom podrskom,jer trenutno je to najmanje sto mozemo.
Nismo navikli ali tako je kako je.
Evo ovaj dokaz manijaka i igraca na kraju sve govori.
Ovo nekako mora izdobrit na kraju.
-
- Kontakt:
Sta nam se desilo u drugom. Dva potpuno razlicita poluvremena. Da li je opet do snage ili je taktika zakazala. Doslovno nakon sto je radnik odradii izmjene nestali smo na 15-20 minuta. Mora ovo bolje u oba smjera. Trebali smo prvo poluvrijeme zabit, morali smo, ali nismo, zato idem kuci sa samo jednom bobom, a trebale tri..
Glavu gore, idemo dalje, naredna je na grbavici, tu opet imamo imperativ pobjede i podrsku navijaca.
Svi na Grbavicu!
Glavu gore, idemo dalje, naredna je na grbavici, tu opet imamo imperativ pobjede i podrsku navijaca.
Svi na Grbavicu!
Zadnja izmjena: zeljodogroba, dana/u 22 avg 2021, 20:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 50 gostiju.