Koronavirus (COVID-19) - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- StrikeWarzone
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Koronavirus (COVID-19) - općenito
250 eura jedna na crno, nije loš porez 1000 eura i 4 puta rizik da te uhvate i nabiju preko granice za sva vremena
Pa u Skandinaviji meščini da ide već četvrta i peta, ili peta i šesta. Ne znam tačno, slagaću ti sad.
Bolest. Tačno sam se pokajao i za ove dvije doze. Yebo me svak kad se odlučih na taj potez.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ovo pokazuje da oni nikad nisu imali vakcinu nego nešto što liči na vakcinu.Ljudi su postali zamorci faramaceutskih kompanija a vlade širom svijeta im idu niz dlaku sa raznim mjerama protiv ljudskih prava.
Ja sam uzeo Sinofarm ali sad kad ovo vidim više mi ne pada na pamet uzimati treću,četvrtu ili Boga pitaj koju dozu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Pensioner26
- Kontakt:
Blago tebi Saurmane kad možes birati hoćeš ili nećeš se vakcinisati. Mene će izgleda monstrumi natjerati do marta. Dokle smo došli sa teorijim zavjera? Da li su bile prognozirane 4. i 5.doze, i 6. i 7. i 8.? Otkud da ove teorije nekad nešto i utrefe?
- ASD
- Kontakt:
Niko te ne može natjerati.Pensioner26 je napisao/la: ↑12 dec 2021, 16:10Blago tebi Saurmane kad možes birati hoćeš ili nećeš se vakcinisati. Mene će izgleda monstrumi natjerati do marta. Dokle smo došli sa teorijim zavjera? Da li su bile prognozirane 4. i 5.doze, i 6. i 7. i 8.? Otkud da ove teorije nekad nešto i utrefe?
Ako ti se ne sviđa što se njemačko društvo zasniva na nauci uvijek se možeš vratiti u čekrčiće.
I ja sam uzeo tu upravo iz ovih razloga. Možda i hoću primiti treću dozu Pfizera kao booster ali ovo što se radi je postalo krajnje besmisleno. Vakcina štiti svakako od virusa, tj. težih oboljenja, smanjuje smrtnost no najave kako će nestati korone je kod ljudi stvorilo bojaznost da vakcine postaju neka vrste teorija zavjere, a uz poznati nazadni balkanski mozak sve je moguće.Saurman je napisao/la: ↑12 dec 2021, 16:07
Ovo pokazuje da oni nikad nisu imali vakcinu nego nešto što liči na vakcinu.Ljudi su postali zamorci faramaceutskih kompanija a vlade širom svijeta im idu niz dlaku sa raznim mjerama protiv ljudskih prava.
Ja sam uzeo Sinofarm ali sad kad ovo vidim više mi ne pada na pamet uzimati treću,četvrtu ili Boga pitaj koju dozu.
Farmaceutske kompanije su postale neviđeno smeće i zalutali su žestoko u ovoj kampanju sa vakcinama.
Ne znam bas da se moze reci da je licilo na vakcinu. Poredim recimo sa gripom. Svake godine je drugacija vakcina, tako da i ako dobijes gripu, smanji simptome. Nisam ovde da ubjedjujem ikoga, samo kazem da je i ta vakcina drugacija svake godine.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- JohnCleese
- Kontakt:
Kod nas ce se cetvrta doza davati po ascinicama i kladionicama
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
U Austriji je bilo po bordelima, uz vakcinu možeš i da biraš sa kojom ćeš da budeš.JohnCleese je napisao/la: ↑12 dec 2021, 16:19Kod nas ce se cetvrta doza davati po ascinicama i kladionicama
Kod nas će biti da se uz vakcinu dobija 20KM bonusa na WWin račun.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Da ima gratis tiket većina bi se vakcinisali.
Slago si vec, ne moras dalje.
Nije nigdje do cetvrte doslo jos uvijek. Dovoljno bi ti bilo skontati vremensku liniju i da shvatis da za vise od tri nije bilo ni vremena. Kod tebe vec sesta, dvije nek su zajedno i onda po jedna svakih pola godine, za to ti treba 2 godine.
Al bilo bi korisno da narodu objasnis i svoja negativna iskustva s prve dvije doze zbog kojih neces trecu, cetvrtu i petu. Sigurno si imao neki problem?
ASD je napisao/la: ↑12 dec 2021, 16:12Niko te ne može natjerati.Pensioner26 je napisao/la: ↑12 dec 2021, 16:10Blago tebi Saurmane kad možes birati hoćeš ili nećeš se vakcinisati. Mene će izgleda monstrumi natjerati do marta. Dokle smo došli sa teorijim zavjera? Da li su bile prognozirane 4. i 5.doze, i 6. i 7. i 8.? Otkud da ove teorije nekad nešto i utrefe?
Ako ti se ne sviđa što se njemačko društvo zasniva na nauci uvijek se možeš vratiti u čekrčiće.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Je li vidiš riječ "meščini" ? Jesam li napisao da sam 100% siguran ili šta ? Tako sam čuo od poznanika, ali ako već hoćeš, u Srbiji će ti biti najavljena i četvrta doza za pojedine građane naredne godine.admin je napisao/la: ↑12 dec 2021, 17:47Slago si vec, ne moras dalje.
Nije nigdje do cetvrte doslo jos uvijek. Dovoljno bi ti bilo skontati vremensku liniju i da shvatis da za vise od tri nije bilo ni vremena. Kod tebe vec sesta, dvije nek su zajedno i onda po jedna svakih pola godine, za to ti treba 2 godine.
Al bilo bi korisno da narodu objasnis i svoja negativna iskustva s prve dvije doze zbog kojih neces trecu, cetvrtu i petu. Sigurno si imao neki problem?
Nevezano za nuspojave kod vakcinacije, ništa strašno nije bilo, par dana loš i to je to, ali najveći razlog je taj što ima milion nelogičnosti.
Na samom početku nisam vjerovao da korona postoji iz razloga što su po Kini počeli objavljivati one snimke kako narod pada po cesti ( koliko znam nigdje toga nije bilo više, i ako me sjećanje dobro služi da sam tebi to jednom i spominjao u početku ) dok nisam fasovao istu, sa temperaturom od 40 stepeni i buncanjem. Uredu, postoji nešta, ali mišljenja sam da je ubačen element. Ti se baziraš na tome da ti se daju valjani argumenti, što je i normalno, i što poštujem, ali kakve si ti dao argumente za to da se narod vakciniše ? Prvo je bilo govora da će virus nestati kada dođe ljeto, pa ništa od toga. Počelo je to "forsiranje" sa vakcinama. Odjednom milion nekih vrsta vakcina, velike firme se pobiše ko će prvi proizvesti, i što mi je nelogično, u BiH da dobiješ nešta džaba, ne samo u BiH, nego i u Srbiji. Kada sam pitao doktora je li se on vakcinisao, dajući mi odgovor da nije jer je preležao koronu tek tad mi se ukazala sumnja u vezi vakcina. Pa eto, preležao sam je i ja, pa šta onda ?! Nisam se trebao vakcinisati ili ? Uostalom, zašto toliko doza ? Šta treba, svake godine da se bodem ? Nisam imao nikakav problem trenutno, što ne znači da se neće odraziti na budućnost. Eto, ako ti šta znači, u zadnje vrijeme me kosti dosta bole ( iako radim manje nego što sam radio ) i puno spavam, što inače nije bio takav slučaj. Dođem sa posla i skoro čitav dan prespavam. Niko nema sigurnost u ovo, već se ide na neki subjektivni osjećaj.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Dao sam sto argumenata za vakcinaciju. I to konktetnih, sa stvarima koje su se desile, ono ‘mescini da se uskoro biti najavljeno...’
Smanjena smrtnost svuda gdje je veci procenat vakcinisanih. Ako hoces i u Sarajevu u odnosu na ostatak BiH. Smanjena smrtnost u svim zemljama Evrope u odnosu na proslu godinu kad su mjere bile daleko ozbiljnije.
Kakav dalji dokaz ti treba? Znas i sam pogledati brojeve i uporediti, ne trebam ti ja dokazivati.
Inace, imam druga koji je u martu fasovao koronu i od visoke temperature se srusio u sred dnevne sobe, ko svijeca. Do tad sam mislio da je onaj snimak (jedan, ne’snimci’) neka suplja, nakon toga vjerujem da je realno.
Smanjena smrtnost svuda gdje je veci procenat vakcinisanih. Ako hoces i u Sarajevu u odnosu na ostatak BiH. Smanjena smrtnost u svim zemljama Evrope u odnosu na proslu godinu kad su mjere bile daleko ozbiljnije.
Kakav dalji dokaz ti treba? Znas i sam pogledati brojeve i uporediti, ne trebam ti ja dokazivati.
Inace, imam druga koji je u martu fasovao koronu i od visoke temperature se srusio u sred dnevne sobe, ko svijeca. Do tad sam mislio da je onaj snimak (jedan, ne’snimci’) neka suplja, nakon toga vjerujem da je realno.
- Marsal
- Kontakt:
Sad kad sam dobio Covid drago mi je da sam vakcinisan, danas gledam jednu djevojku mojih godina u Covid ambulanti, aman ljudi što se kaže pobjegla grobaru sa lopate a čujem da nije vakcinisana kad su je tehničari pitali.
Molim Boga ako ga ima da se izvuče, baš mi je nešto žao bi... poslali su je dalje za bolnicu.
Drago mi je da sam ovo sranje dočekao vakcinisan ma ko god šta govorio i čim budem mogao primiti ću booster dozu.
Molim Boga ako ga ima da se izvuče, baš mi je nešto žao bi... poslali su je dalje za bolnicu.
Drago mi je da sam ovo sranje dočekao vakcinisan ma ko god šta govorio i čim budem mogao primiti ću booster dozu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- JohnCleese
- Kontakt:
Derdiyok je napisao/la: ↑12 dec 2021, 17:00U Austriji je bilo po bordelima, uz vakcinu možeš i da biraš sa kojom ćeš da budeš.JohnCleese je napisao/la: ↑12 dec 2021, 16:19Kod nas ce se cetvrta doza davati po ascinicama i kladionicama
Prvu dozu dobio u svlačionici dvorane, drugu u kabini Deichmanna, booster dozu iza apoteke...
Bez zafrkancije ako se jos uključe ustanove i objekti tipa kladionica i dzamije onda dobijemo ovaj virus.
Svabo je to...
Svabo je to...
- ASD
- Kontakt:
U Austriji?JohnCleese je napisao/la: ↑12 dec 2021, 22:18Derdiyok je napisao/la: ↑12 dec 2021, 17:00U Austriji je bilo po bordelima, uz vakcinu možeš i da biraš sa kojom ćeš da budeš.JohnCleese je napisao/la: ↑12 dec 2021, 16:19Kod nas ce se cetvrta doza davati po ascinicama i kladionicama
Prvu dozu dobio u svlačionici dvorane, drugu u kabini Deichmanna, booster dozu iza apoteke...
Bez zafrkancije ako se jos uključe ustanove i objekti tipa kladionica i dzamije onda dobijemo ovaj virus.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ma kod nas.ASD je napisao/la: ↑12 dec 2021, 22:54U Austriji?JohnCleese je napisao/la: ↑12 dec 2021, 22:18
Malo hiperbolisano, ali u teoriji sasvim realno.
U svakom slucaju jako tuzno.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.