Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Ustvari jos uvjek nismo saznali mnogo novoga. Da ce veliki dio ovoga pisati na stranici UEFA/FIFA na danasnji dan, to smo znali vec i prije nego sto je savez trebao da izglasa statut. Mislim, da su ljudi u UEFA koji godinama rade sa ovim ljudima isto to znali. Ovo danas je samo pro forma.
Sta i kako ce dalje ici, to cemo tek saznati nakon tog sastanka, koji prema UEFA uskoro treba da uslijedi. Kao sto sam rekao, jedino pozitivno na ovoj vjesti je zadnji dio koji kaze, da ce se sazvati sastanak i promotriti koraci, da se BiH sto brze vrati u UEFA/FIFA. Do tog sastanka i sljedecih uputa, ostalo je nagadjanje.
Na kraju veoma malo od nas imaju uopste uvid i razumjevanje sto se tice te materije. Za sada se sjecam izjave Bakovica na TV, koji je vec prije glasanja rekao da cemo biti suspendovani i da je citao statute UEFA/FIFA koje se bave sa vremenom poslije suspenzije. Njegov prijedlog je vec tada bio, da se pripremamo na sto brze, novo uspostavljanje saveza i suradnju sa komitetom za normalizaciju. Kakav da je, ipak je jedan od malo ljudi, koji su stvarno u dodiru sa materijom.
Sta i kako ce dalje ici, to cemo tek saznati nakon tog sastanka, koji prema UEFA uskoro treba da uslijedi. Kao sto sam rekao, jedino pozitivno na ovoj vjesti je zadnji dio koji kaze, da ce se sazvati sastanak i promotriti koraci, da se BiH sto brze vrati u UEFA/FIFA. Do tog sastanka i sljedecih uputa, ostalo je nagadjanje.
Na kraju veoma malo od nas imaju uopste uvid i razumjevanje sto se tice te materije. Za sada se sjecam izjave Bakovica na TV, koji je vec prije glasanja rekao da cemo biti suspendovani i da je citao statute UEFA/FIFA koje se bave sa vremenom poslije suspenzije. Njegov prijedlog je vec tada bio, da se pripremamo na sto brze, novo uspostavljanje saveza i suradnju sa komitetom za normalizaciju. Kakav da je, ipak je jedan od malo ljudi, koji su stvarno u dodiru sa materijom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Sada kad smo suspendovani uvjek cemo se pitati sta bi bilo sa repkom bili otisli na EURO 2012
Danska, Srbija, SP Portugal...Sad ovo

Danska, Srbija, SP Portugal...Sad ovo

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ja mislim da bi klubovi koji se ne slažu sa ovim savezom trebali bi odbiti igrati ovo kolo PL. Igranjem lige oni postaju saveznici saveza. Sudije ,delegati i svi zaposleni u savezu će nastaviti dobijati plate, što je za njih najbitnije.
FEDERER= KLOC
Do sad su se svake godine na naslovnoj objavljivale vijesti (sale) za 1. april kako ova gamad napustaju savez bla bla i ostale zajebancije ove godine to je istina.
UEFA I FIFA SUSPENDOVALE FSBIH!
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/uefa ... sbih/54444
UEFA I FIFA SUSPENDOVALE FSBIH!
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/uefa ... sbih/54444
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Niko sretni danas od rumunaMrShadow je napisao/la:http://www.sport.ro/preliminarii-euro-2 ... ratia.html
Sad su rumuni dobili 3 boda u Zenici ...

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Prvi put u zivotu me je stid sto sam Bosanac, na koji god svjetski portal udjes, udarna smo vijest
- majestic24
- Kontakt:
Nemogu rumuni dobiti ova 3 boda iz utakmice od prosle sedmice.Los_Blanos2 je napisao/la:Niko sretni danas od rumunaMrShadow je napisao/la:http://www.sport.ro/preliminarii-euro-2 ... ratia.html
Sad su rumuni dobili 3 boda u Zenici ...![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Principatus
- Kontakt:
Jeste kad bi oni mogli odlucivati, a ja sam dobio na lotu. Polako ljudi.MrShadow je napisao/la:http://www.sport.ro/preliminarii-euro-2 ... ratia.html
Sad su rumuni dobili 3 boda u Zenici ...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
I u Rumuniji je 1. april koliko znammajestic24 je napisao/la:Nemogu rumuni dobiti ova 3 boda iz utakmice od prosle sedmice.Los_Blanos2 je napisao/la:Niko sretni danas od rumunaMrShadow je napisao/la:http://www.sport.ro/preliminarii-euro-2 ... ratia.html
Sad su rumuni dobili 3 boda u Zenici ...![]()

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda da su neki očekivali čudo nakon neizglašavanja novog statuta.
Jbt, pa nismo Portugalci, Kinezi, Egipćani pa da nismo upoznati sa s*anjem u savezu, pobogu.
Nego, mene nije nikad bilo stid što sam Bosanac, a na suspenziju ipak gledam drugim (sanjarskim) očima. Gore od ovog ne može; dakle dotakli smo samo dno, sada može biti samo bolje.

Nego, mene nije nikad bilo stid što sam Bosanac, a na suspenziju ipak gledam drugim (sanjarskim) očima. Gore od ovog ne može; dakle dotakli smo samo dno, sada može biti samo bolje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- SoloJuve26
- Kontakt:
E sad mene zanima, ko ima sada pravo poceti praviti novi Savez?? ova stara bagra valjda nema se sta vise mjesati?? Jer treba neko poceti odma stvarati nesto , pitati ljude koje zaintresovan i tako to.. 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sve će ovo biti u redu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SoloJuve26
- Kontakt:
- majestic24
- Kontakt:
SAVEZ NA LOMACU!!!!!!!!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- skyisthelimit
RUMUNJSKIM skupnim izložbama KAKO SADA:
- Poredak računa se nakon utakmice igrao do sada:
1. France 5 utakmica 12 bodova
2. Albanija 5 utakmica 10 bodova
3. Bjelorusija 5 utakmica 8 bodova
4. Rumunjska 5 utakmica 8 bodova
5. Luksemburg 6 utakmica 4 boda
6. Bosne 4 igre 0 bodova
Rumunjske natrag u utrci za Euro 2012, a 3-0 pobjedu u Bosnu
- Poredak računa se nakon utakmice igrao do sada:
1. France 5 utakmica 12 bodova
2. Albanija 5 utakmica 10 bodova
3. Bjelorusija 5 utakmica 8 bodova
4. Rumunjska 5 utakmica 8 bodova
5. Luksemburg 6 utakmica 4 boda
6. Bosne 4 igre 0 bodova
Rumunjske natrag u utrci za Euro 2012, a 3-0 pobjedu u Bosnu

15.10 - 15.06 ...
-
- Kontakt:
a jeste panicari..polako ljudi..ovo je ocekivano..
sve ce biti udure jos malo
sve ce biti udure jos malo

Sirotinji i pas qrac pokazuje...
Za 60. dana se mnogo toga može promijeniti, tj. promijenit će se.SoloJuve26 je napisao/la:Dobro je kad je neko pozetivan
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- miralem444
- Kontakt:
mora se promjenit..sredit ce se to..konacno gamad je istjerana...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ne dobija niko naše bodove. To su gluposti. Također, nemojte trčati pred rudo sa govorom da nećemo više igrati kvalifikacije. Ko god je pratio dešavanja posljednjih par dana zna da će UEFA imenovati Komitet za normalizaciju, koji će predvoditi stranci. Taj komitet će u narednim danima osigurati izbor novih čelnika NSBiH, a stari idu na smetljište historije, gdje im je odavno mjesto. Dok se to uradi i ti novi ljudi usvoje Statut, suspenzija se ukida.
Repka igra tek u junu, tako da će se do tada sve riješiti, u korist bh. fudbala, nadajmo se.
Sve te informacije su objavljene upravo na ovom portalu. Suspenzija u ovo vrijeme je vjerojatno nešto najbolje što nam se moglo dogoditi. Ne igramo utakmice do juna, a ove bagre se nebi riješili sami sve do njihove smrti.
Također, nema više plaće za već sada bivše čelnike NSBiH. I to iz razloga što su tu plaću primali od UEFA-e.
Repka igra tek u junu, tako da će se do tada sve riješiti, u korist bh. fudbala, nadajmo se.
Sve te informacije su objavljene upravo na ovom portalu. Suspenzija u ovo vrijeme je vjerojatno nešto najbolje što nam se moglo dogoditi. Ne igramo utakmice do juna, a ove bagre se nebi riješili sami sve do njihove smrti.
Također, nema više plaće za već sada bivše čelnike NSBiH. I to iz razloga što su tu plaću primali od UEFA-e.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.